Ide mu len o sex?
Ahojte, bola som v piatok s kamarátom a kamarátkou na vínku po dlhšej dobe, a tak sme sa dostali k tejto téme lenže sa nam dosť rozchadzaju názory. Pre začiatok mám 24, od júna do októbra bol moj kolega pn tak ho prišiel zastúpiť jeden muž, ktory ma 27, my sme sa zbežne poznali, ale nič extra. No ide o to, že už od prvého dňa za mnou dosť behal, flirtoval so mnou, rozosmieval ma a ja som mu to samozrejme vracala nakoľko sa mi veľmi páči. No po mesiaci keď sme si už aj písali a on sa stále nevykoktal s tým ísť na kávu, a len vravel ako nemá čas, ale niekedy určite uričite pôjdeme, som prestala strácať záujem. Kolegyňa mi povedala že ona ho pozná keďže je jeho susedka, nooo a že ma proste rad ženy a mal ich viac, ale vraj jej o mne vravel aká som iná, zlatá, pekná a chcel by uz rodinu a pozerá byty na predaj. Mne to už bolo nejak jedno lebo si vravím 27 ročný muž, ktorý by to so mnou myslel vážne si určite nájde deň voľna a chcel by to posúvať ďalej, v októbri odišiel, a odvtedy nulový kontakt až teraz zas od februára mi v pravidelných internvalovch píše či by som nemala chut ísť na vinko alebo na prechádzku, kino… Ja mu priznám sa odpisujem, neviem síce prečo asi mi to hladká ego 😄, ale teda záujem nemám pretože ja si myslím že chce so mnou len sex a štve ho to keďže to ešte nedosiahol ak mu iné dali hneď, no ale kamarat prišiel s teóriou, že sa do mna zaľúbil, ale ak mal len dievčatá na sex tak sa toho zľakol a radšej sa odmlčal ako to posunul ďalej lebo nevedel čo ma robiť. Čo si myslite vy? 😂
Prosím Ťa. Veď chod s ním na to víno. A áno, ženy často za túžbou po sexe vidia vzťah. On chce možno vzťah, možno len sex, ale to zistíš jedine ty napr na tom stretku.
To vážne by ste išli na rande s mužom, ktorý Vás po 5 mesiacoch deno denného kontaktu nebol schopný pozvať von a potom Vám ďalších takmer 5 mesiacov nenapísal ani slovo?
Bud s nim chod na to vino akebo mu prestan odpisovat 🤷♀️ pytala si sa ho v tom vasom intenzivnom pisani, ze co sa ozyva po tak dlhej dobe?
Ake to uz by ti nehladkalo ego keby si sla rovno k veci
Keby mu išlo o sex, bol by rozhodne iniciatívnejší, keď ste mali to flirtovacie obdobie… píšeš, že ho vtedy nedosiahol akoby si ho odmietla, ale podľa toho čo píšeš sa o nič ani nepokúsil…ja by som tak z prvej povedala, že riešil inú a nevyšlo to, tak si zas spomenul na teba, ale to samozrejme iba hádam a vôbec to nemusí byt pravda… o čo mu ide, či hľadá niečo vážne alebo iba flirt, vie len on a mali by ste si to normálne odkomunikovať, ak ťa to fakt zaujíma a ak záujem nemáš a nechceš ho ani vypočuť, povedz mu to narovinu a nechaj ho tak
Pýtala som sa ho prečo mi píše, či niečo potrebuje keď nie sme v kontakte, povedal mi len, že ani nevie len tak mu napadlo že ako sa mám😄. To že bol/je kurevnik je, ale fakt pravda ako som neskôr zistila.
Pozri, čo by som urobila ja, je nepodstatné. Ty si kvôli nemu založila tému na koňovi. Takže čo?
Tu sa skor ponuka otazka co je tvoj ciel. Zvedavost alebo vazny zaujem.
Na zaciatku ti jeho zaujem imponoval, ale casom to islo do stratena. Aspon ti pohladkal ego. Teraz vies, ze vraj oblubuje spolocnost zien a teda, ze je to nejaky miestny kurevnicek.
Zrejme mas zaujem o cosi viac ak sa tu pytas ci mu ide len o sex. Ja ak by som vedel, ze zena je nejaka radodajka tak by som to absolutne neriesil dalej pretoze tam nie je perspektiva do vztahu z mojej strany.
Ak nemas zaujem tak ja nerozumiem akym prinosom pre teba bude zistenie ci mu ide len o sex. To, ze to rozoberas vo mne budi dojem, ze ti chalan stale vrta hlavou a hladas ludi ktori ti povedia, ze mu nejde len o sex aby si mala dovod obnovit s nim komunikaciu.
Schroedinger obecny = "Kym neskoncite v posteli tak mu ide len o sex, ale zaroven mu nejde len o sex."
Tak áno páči sa mi stále.
Tak pozor, aby ešte to tvoje ego nezaplakalo, keď ho to prestane baviť... namotávaš aj seba týmto
Na rande mozes ist … a ked chces odpoved tak sa opytaj na rovinu. Mozno zalapa po vzduchu, pripadne mu zabehne vino alebo padne zo stolicky … alebo s chladnou hlavou odpovie… podla reakcie budes vidiet na com si … ak budes mat chut tak skoncite u neho A ak nie pojdes domov … ak zaplati veceru aspon si sa najedla.
Môžeš mať pravdu,aj kamarát môže mať pravdu.A možno je pravda úplne inde😉Ale ak nemáš o neho záujem,tak je to jedno.
Takže sa zalubil a preto sa odmlčal, presne v čase keď ta mal namotanu 😀, ach jaj. Kedy už pochopíte, že muzi nie sú ako z telenovely....ak má šancu, že bude všetko, tak to vyuzije a nie sa rytiersky odmlci, aby ťa odradil a ty si nájdeš iného....Skôr si myslím, že mal niekde inde rozrobené a ked to skončilo, tak si zas spomenul na teba....
Myslím si, ze ty záujem máš, kedze si nám to zdelila a este aj kamaráta zásobujes svojimi historkami a nas jeho nazormi na danú situaciu. Myslim si, ze keby si zaujem nemala, ani okom by si nemihla , uz vobec o tom nikde netlachala a toboz este aj písala. Len aby si nakoniec nebola este násilná aj voci nemu a nenahánala ho, az, prílis a okato, ked sa z toho nieco vyklube, lebo celá zhorená tu isto cakas, ako ti tu napisu, ze za rande na kavu s ním nič nedás, ked sa ti pácil. 😄 ver tomu, ze svojimi historkami o tom, ako sa ti kto ozve a po akej dobe a telenovelami nazivo zabavas aj to svoje okolie, ktore je nútené to od teba zdielat, od teba. Co si vsetko septajú za tv.chrbtom a jak sa naramne na tebe bavia. Mna si pobavila a pamätaj, aspon násilná potom k nemu nebud, ked nieco rozklubes a opät nič z toho na pár mesiacov. 😆
@mischy00 👏👏👏👏 to by jej mozgové bunky nepochopili, ale snahu napísat, si jej to mala.
Kedze nemas co stratit, pretoze sa ti sice paci, ale zase uz mas skusenost, ze sa odmlcal, tak by som sla a povedala na rovinu, ze mam zaujem o vztah a ked on nema, fayn, nie ste kamarati, len znami, tak proste si ho zablokujes. Hlavne mu nelez do postele po prvom vinku, lebo ak je to naozaj len o sexe, love a namotavani, kym zas nezacne druhu namotavat, tak budes si to vycitat. Ano, bude blbe, ked sa s nim vyspis po mesiaci a da ti kopacky. Ale tak aspon nebudes za roztiahninozku.
Autorka ja by som sa na to .... Keď sa na dlhší čas odmlčal už by som ho potom ignorovala tiež. Za ten čas to skúsil inde možno sa zadarilo a stačilo alebo nie tak ide tam kde to ešte má rozrobené a mohlo by sa zaradiť.
Ženy čo Vám je? Ja som ho nikde neobhajovala práveže som napísala, že teda si myslím aj ja že mu ide len o sex 😄. Nerozumiem prečo ma máte potrebu urážať a označovať za sprostú, keď netušíte kto som.
Tušíme to, čo píšeš, a podľa toho to úplne lichotivé nie je...
Tak na k....by som neminala ani čas na písanie.
5 mesiacov sa neozval lebo mal inú. Teraz sa s ňou rozišiel a skúša u teba.
To, že povedal že nevie prečo sa ozval je dosť veľkou pravdepodobnosťou že ťa chce len na sex a nechce klamať.
Keby to myslel vážne a vie baliť zenyuz dávno ťa namota aký je do teba paf.
Keď s ním pôjdeš na rande, nebuď hlupa a pekne ho nechaj nech sa opeka. Kľudne sa nechaj pozvať aj viackrát, on sa prezradí. ...ak máš záujem o sukničkárq.
Ja by som takému nikdy neverila, on sa nezmení.
Kamarat nema pravdu na milion %. Zamilovany chlap vyzera inak a neujde od strachu z "lasky" je to blbost, ver mi 🙂. Pravdepodobne ste boli 5mesiacov bez kontaktu lebo usilovne trtkal inu a energia na dalsiu mu neostavala, alebo mal urcite moralne zabrany mat naraz 2-3zeny tak si ta len udrziaval v zalohe, uplne sa odmlcal ked sa do tej druhej zamiloval, ale zrejme im po 5tich mesiacoch krachol vztah a ozval sa znova tebe. Uvisis vyskusaj, ved on ti nemal preco byt verny, neboli ste spolu. A ver mi, ze tato moja teoria je na 99,99% pravdiva 🙂
tvoj instinkt ta neklame. Vies, ze ak by si sla na rande, tak mu podlahnes, jeho charizme a uveris jeho kalerabom. Pekne sa riad srdcom, dobre ti ukazuje, ze je to len lovec a ze 5 mesiacov ta nechal skvarit, tak teraz skvar ty jeho a natahuj ho ako zabu. Taki suknickari si nic ine nezasluzia. Ozaj a vola ta preto, lebo ho okaslala nejaka pred tebou. Opakujem zensky instinkt nikdy neklame.
Ďakujem, čiže by ste nedali šancu, súhlasím s vami keby sa v ňom čosi pohlo, že už nechce byt kurevnik a chce skúsiť so mnou vzťah tak by to vyzeralo inak to máte pravdu. Keby idem s ním na to vinko a potom by sa o čosi pokusil strašne by som si hovorila aká som hlúpa, že som sa dala zlomiť😄. Prečo to, ale muži robia nerozumiem, hlavne keď videl že nie som na jednorazový sex načo stále dobiedza.

@autorka máš bujnu fantáziu. Véd mu vyloz karty na stól. A nedaj nato co povedala kamoška. Co bola pri každej sex akcií? Niekedy ľudia preháňajú