Ideálny muž alebo kompromis
Komu by ste dali prednosť?
Veľmi pekný a príťažlivý muž, chémia by fungovala, dokázal by vás rozosmiať, chápal by vás, aj vaše slabé stránky a negatíva, vedel by s nimi pracovať, intelektuálne na rovnakej úrovni. Ale bol by bez práce, manuálne nezručný, býval by u rodičov a ak by si nejakú prácu našiel, tak by to bola nižšia pozícia so slabým príjmom, úspory žiadne, žiadne ambície, schopnosť postarať sa o vás a o rodinu nízka.
Potom priemerný muž, na manuálnej pozícii, zdatný doma, schopný čo - to opraviť, avšak bez zmyslu pre humor, skôr jednoduchší typ, čo mu poviete to urobí, postará sa o vás, viete sa o neho oprieť. Vlastný dom, auto, už veľké deti, avšak chýba tam chémia, iskra, nápad, akčnosť, čokoľvek. Schopnosť postarať sa o vás a o rodinu vysoká, avšak absentovala by láska.
Tretia možnosť, muž má všetko, čo by ste chceli, aj je príťažlivý, aj má postavenie, aj moc, aj peniaze, aj vám dá lásku a pozornosť, bude sa o vás starať, budete cestovať, užívať si spoločné chvíle, avšak je zadaný a nebude to meniť.
Vyberte si jednu z možností, ak by iná možnosť nebola - čiže nie ani jeden, alebo budem hľadať ďalej, ak by ste si mali vybrať ...
@anonym_autor nevidím dôvod, prečo by mal byť niekto odkázaný len na tieto tri možnosti. Ale tak asi závisí od miery zúfalstva, v tom prípade si vyber č.2. Budeš zabezpečená a o to ti predsa ide, inak by si nevyberala nasilu z tohto.
Ak nie je iná možnosť, tak si volím jednotku.
To už neexistuje iný chlap ako tieto tri "možnosti?"Lebo ideálne teda nie je ani jedna z nich. No keď vyslovene len z toho vybrať, tak tretí chlap určite nie, zadaný ani omylom. Prvý -chemia vyprchá,a keď budú existenčné problémy,tak aj "láska"rýchlo skončí.
Najlepšie ešte z toho je ten druhý....
2
To už neexistuje iný chlap ako tieto tri "možnosti?"Lebo ideálne teda nie je ani jedna z nich. No keď vyslovene len z toho vybrať, tak tretí chlap určite nie, zadaný ani omylom. Prvý -chemia vyprchá,a keď budú existenčné problémy,tak aj "láska"rýchlo skončí.
Najlepšie ešte z toho je ten druhý....
@jaskolka nie, ako píšem, nikto iný by neexistoval. Srdce by ti hovorilo 1. Do toho by tu bola 3, kde by si mala vsetko, ale zaroven nic. A potom je tu 2, kde je to viac o rozume ako o citoch.
Nemyslím, že s prvým by sme boli na rovnakej intelektuálnej úrovni, ak si nevie nájsť dobrú prácu, ciele a hodnoty máme inde 😅 tretí možnosť pre mňa ani nie je, keďže on si zjavne nevybral mňa, takže vypadáva z hry… takže ak fakt musím s nemôžem zostať sama, zostava druhý, iskra opadne a na vzťahu aj tak treba pracovať, čiže ak by bol schopný so mnou komunikovať, tak by to fungovalo z týchto možnosti dlhodobo asi najlepšie… aj keď v realite si neviem predstaviť byt s človekom, ktorého by som nazvala jednoduchším…
Vyberam si moznost byt single
Chyba tam 4.moznost a to pokojna samota. Urcite len docasna a lepsia ako tieto provizoria.
Nemyslím, že s prvým by sme boli na rovnakej intelektuálnej úrovni, ak si nevie nájsť dobrú prácu, ciele a hodnoty máme inde 😅 tretí možnosť pre mňa ani nie je, keďže on si zjavne nevybral mňa, takže vypadáva z hry… takže ak fakt musím s nemôžem zostať sama, zostava druhý, iskra opadne a na vzťahu aj tak treba pracovať, čiže ak by bol schopný so mnou komunikovať, tak by to fungovalo z týchto možnosti dlhodobo asi najlepšie… aj keď v realite si neviem predstaviť byt s človekom, ktorého by som nazvala jednoduchším…
@lindous intelektuálne je 1 vysoko. Ale nemá ambície, nemá záujem na sebe pracovať, skôr taký človek, čo sa nechá niesť životom. Hypo by mu ani neschválili. Ale veľmi inteligentný muž. A áno, možnosť číslo 2 je jednoduchší typ. Taký sedliacky typ. Možnosť číslo 3 má všetko.
Zalezi na tvojom veku ….ak po 45+ volim 2. Ak do 35 hladam dalej. 3 iba 20-26 zo zufalstva na uzitie a spoznanie sveta pripadne. nadobbudnut nejake startovne…ale len ak mas zaludok na robenie platenej spolocnosti. 1. Od 15-19 … to je este ok. Kazdy ma v inom veku svoje caro…samozrejme, ze to cista kalkulacia …
@anonym_autor Veľmi pekný a príťažlivý muž - mala by som obavu, ze ho chce kazda zena, ze mozno nevie byt verny...
"chémia by fungovala, dokázal by vás rozosmiať, chápal by vás, aj vaše slabé stránky a negatíva, vedel by s nimi pracovať, intelektuálne na rovnakej úrovni. Ale bol by bez práce, manuálne nezručný, býval by u rodičov a ak by si nejakú prácu našiel, tak by to bola nižšia pozícia so slabým príjmom, úspory žiadne, žiadne ambície, schopnosť postarať sa o vás a o rodinu nízka"
- nepotrebujem, aby sa o mna staral niekto, kym som zdrava a nie na dochodku, ale musi sa vediet postarat o seba. Slaby prijem nevadi, ale musi byt nezavislost, spokojnost sam so sebou,
vlastne hobby,
poznanie seba sameho,
praca na sebe samom, nie cakat, ze mu vsetko vyriesim ja alebo rodicia.
"Potom priemerný muž, na manuálnej pozícii, zdatný doma, schopný čo - to opraviť, avšak bez zmyslu pre humor, skôr jednoduchší typ, čo mu poviete to urobí, postará sa o vás, viete sa o neho oprieť."
- to je vlastne iba opravar, ktoreho si mozem za peniaze raz za cas najat. Nie partner.
(A ani variť nevie??? )
"Vlastný dom, auto, už veľké deti, avšak chýba tam chémia, iskra, nápad, akčnosť, čokoľvek. Schopnosť postarať sa o vás a o rodinu vysoká, avšak absentovala by láska."
- nepotrebujem, aby sa o mna staral niekto, kym niesom na dochodku,
takze
naco taky, s ktorym nie je laska? Ked budem potrebovat postaranie sa, na to moze byt aj asistent, nemocnica, dom dochodcov...
"Tretia možnosť, muž má všetko, čo by ste chceli, aj je príťažlivý, aj má postavenie, aj moc, aj peniaze, aj vám dá lásku a pozornosť, bude sa o vás starať, budete cestovať, užívať si spoločné chvíle, avšak je zadaný a nebude to meniť."
- takze mam ublizovat jeho zene a pchat sa do trojuholnika? Nebyť vlastne nikdy par , iba trojuholnik? Ani nahodou.
Najlepsie znie prva moznost, ale chyba tam jasna nezavislost, hlavne psychicka, ale celkovo aj financna, do takej miery, ze
na rodicoch proste nie je zavisly.
ani jeden
Z vyššie uvedeného vyplýva, že si zamilovaná do tretieho
@lindous intelektuálne je 1 vysoko. Ale nemá ambície, nemá záujem na sebe pracovať, skôr taký človek, čo sa nechá niesť životom. Hypo by mu ani neschválili. Ale veľmi inteligentný muž. A áno, možnosť číslo 2 je jednoduchší typ. Taký sedliacky typ. Možnosť číslo 3 má všetko.
@anonym_autor a v akom vesmire ty zijes, ak su tam len tito traja chlapi a nikto iny neexistuje? Ved toto je smiesne. Niekto ri drzi zbran pri hlave? Jednoduchsi chlap by ma nikdy nepritahoval, o zadaneho by som ani nezakopla a kedze som sama ambiciozna, len tazko by som prekusla, ze by niekto nemal zaujem sa snazit a pracovat na sebe. Ale ak sa s nim citis naozaj tak dobre, tak ho skus naviest ty tym spravnym smerom, mozno sa chyti.
1
No ostala by som sama ked citam tieto moznosti. A to naozaj.
@anonym_autor nie je nutnosť byť s mužom, takže ani jednu
Ak zenaty chlap hlada pomimo je nauceny zeny struedat nech vyzera akokolvek uprimne....da ti to vsetko na chviku a potom najde inu....sy zvyknuti riesit manzelsky stereotyp takto. Nie je to o tom, zeby hladal jedinu s ktorou si bude rozumiet
V našej spoločnosti ani jednu možnosť. Ak by to bola nejaká spoločnosť s nutným partnerstvom tak číslo dva, o lásku ti nejde ani v jednom prípade.
@anonym_autor ideálny chlap neexistuje ale pre mňa neexistuje ani to, že by intektuálne bol niekto na takej úrovni akú si predstavujem a zároveň by bol ťuťkom čo sedí doma pri mamičnynej sukni. Bez ambícii či planov do budúcnosti.
Ak si však aj ty intelektuálne na nižšej úrovni tak možnosť 1, s bývaním u rodičov by ste nejak prežili
Ak zenaty chlap hlada pomimo je nauceny zeny struedat nech vyzera akokolvek uprimne....da ti to vsetko na chviku a potom najde inu....sy zvyknuti riesit manzelsky stereotyp takto. Nie je to o tom, zeby hladal jedinu s ktorou si bude rozumiet
@klementinka58 nie, ten ženatý chlap o teba stojí už veľa rokov a snaží sa o teba. Nemá bokovky, ide mu vyslovene o teba. Ženu neopustí z určitého dôvodu, iba ak by sa jej niečo stalo. Ale je to muž, ktorý ťa má úprimne rád, ide mu o teba, len z určitého dôvodu od ženy neodíde.
@anonym_autor ideálny chlap neexistuje ale pre mňa neexistuje ani to, že by intektuálne bol niekto na takej úrovni akú si predstavujem a zároveň by bol ťuťkom čo sedí doma pri mamičnynej sukni. Bez ambícii či planov do budúcnosti.
Ak si však aj ty intelektuálne na nižšej úrovni tak možnosť 1, s bývaním u rodičov by ste nejak prežili
@anonym_dc7165 nie, intelektuálne si na úrovni 3, ale rozumieš si aj s dvojkou.
@klementinka58 nie, ten ženatý chlap o teba stojí už veľa rokov a snaží sa o teba. Nemá bokovky, ide mu vyslovene o teba. Ženu neopustí z určitého dôvodu, iba ak by sa jej niečo stalo. Ale je to muž, ktorý ťa má úprimne rád, ide mu o teba, len z určitého dôvodu od ženy neodíde.
@anonym_autor jasne😃😃 a pomimo fake ucty lde pise inym aj take tu uz bolo
možnosť 4 - sama.
@anonym_autor jasne😃😃 a pomimo fake ucty lde pise inym aj take tu uz bolo
@klementinka58 ale ty ho nechceš, keby si ho chcela, si už dávno s ním. Chceš jednotku, ale tá je do života nepoužiteľná. A potom je to dvojka, istotka.
Zadany muz nikdy. Jednoduchy bez zmyslu pre humor, vzťah bez iskry a chemie nikdy. Ak by som si mala vybrat, tak ten 1. Hlavne nech si najde prácu, nie kazdy musi mat ambicie. V tomto vztahu mozes mat ty skvelu pracu a ambicie 😉
@klementinka58 ale ty ho nechceš, keby si ho chcela, si už dávno s ním. Chceš jednotku, ale tá je do života nepoužiteľná. A potom je to dvojka, istotka.
@anonym_autor ja by som dala sancu nejakej inej moznosti. Zenacom co sa hraju na lasku neverim, a tym dvom spomenutym v prisoevku tym by som tiez sancu nedavala ale tak ja nemam problem vydrzat aj sama
Ja neviem ci tieto debilne temy vymysla konik 😃🫣 ci to ozaj niekto tak zije

Tretia moznost bude manipulator, ktory by ta casom vymenil aj keby mal reci o priatelstve a,pod....tam by som neverila