icon

Ideálny muž alebo kompromis

13. aug 2025

Komu by ste dali prednosť?

Veľmi pekný a príťažlivý muž, chémia by fungovala, dokázal by vás rozosmiať, chápal by vás, aj vaše slabé stránky a negatíva, vedel by s nimi pracovať, intelektuálne na rovnakej úrovni. Ale bol by bez práce, manuálne nezručný, býval by u rodičov a ak by si nejakú prácu našiel, tak by to bola nižšia pozícia so slabým príjmom, úspory žiadne, žiadne ambície, schopnosť postarať sa o vás a o rodinu nízka.

Potom priemerný muž, na manuálnej pozícii, zdatný doma, schopný čo - to opraviť, avšak bez zmyslu pre humor, skôr jednoduchší typ, čo mu poviete to urobí, postará sa o vás, viete sa o neho oprieť. Vlastný dom, auto, už veľké deti, avšak chýba tam chémia, iskra, nápad, akčnosť, čokoľvek. Schopnosť postarať sa o vás a o rodinu vysoká, avšak absentovala by láska.

Tretia možnosť, muž má všetko, čo by ste chceli, aj je príťažlivý, aj má postavenie, aj moc, aj peniaze, aj vám dá lásku a pozornosť, bude sa o vás starať, budete cestovať, užívať si spoločné chvíle, avšak je zadaný a nebude to meniť.

Vyberte si jednu z možností, ak by iná možnosť nebola - čiže nie ani jeden, alebo budem hľadať ďalej, ak by ste si mali vybrať ...

larsen
13. aug 2025

Ja to trošku otočím.
Ak človek miluje, skutočne miluje...nie sú žiadne iné možnosti, len tá jediná.
S láskou sa neobchoduje. To by si už mala vedieť.
Takže buď milujem a idem do vzťahu s tým človekom, alebo nemilujem a zostanem sama.

autor
13. aug 2025
@klementinka58

Ja neviem ci tieto debilne temy vymysla konik 😃🫣 ci to ozaj niekto tak zije

@klementinka58 to nie koník, to vymýšľa AI :D

really8
13. aug 2025

Sak zalezi co ponukas a hladas ty. Vzhladom na temu by som ta tipovala na dvojku
Ci si vyberes toho co tu bude najziadanejsi?

anonym_6e9c76
13. aug 2025

Moznost 3 som zazila 6 rokov, pokial som sa nenakontaktovala na predchadzajucu bff a tej sa vyparil ked strerol mna. Ale muz posobil velmi uprimne, empaticky, zalubeny do mna, az sa vyparil po 6r .Preco? Spoznal dalsiu.Kebyze sa ku mne nedostane jeho fake cislo a sama nezistim ze zrazu nema cas nie kvoli rodine ale kvoli novemu objavu....ale ozyva sa stale aj mne, aj tej predo mnou....vie dokonale povedat co zeny chcu vediet, no nastastie som ho prekukla a aj ked sa ozyva uz nereagujem. Bacha na to, aby si nebola podobma zabavka, odhalit ich je extremne narocne a clovek zil v sladkej nevedomosti

anonym_78428e
13. aug 2025

@anonym_autor jasne chlap ti da aj pozornost aj lasku aj vsetko az na to ze je zenaty a pekne krasne sa vracia domov k zene a ty mozes doma plakat do vankusa. Keby ta chcel tak od nej odide a nic mu v tom nezabrani.
Vybrala by som si 2 ak by existovali len tito traja na svete.

sashabb
13. aug 2025

S jednotkou by sa nedalo trochu popracovať ohľadne práce? Veď ak by ste začali spolu bývať, našiel by si hociakú prácu, videl by spolunažívanie, tak možno by aj ten svoj postoj prehodnotil.

anonym_819d05
13. aug 2025
@anonym_autor

@klementinka58 ale ty ho nechceš, keby si ho chcela, si už dávno s ním. Chceš jednotku, ale tá je do života nepoužiteľná. A potom je to dvojka, istotka.

@anonym_autor tak skombinuj 2 s 3 a máš vybavene! Ta jednoduchšia dvojka nepríde na to ze si ulietavas s trojkou. Ta jednotka vy Ti robila scény, pripadne by sa chcela pribaliť na dovolenku zadara 😆 ten opravar č.2 si pri toľkej manuálnej činnosti ani nevšimne že nie si doma. Dáš mu opraviť splachovac, vrzgajucu postel , auto , vymaľovať a máš 3 dní voľna.
Alebo si začni so všetkými. Podľa toho ako kalkulujes so všetkým tak dokážeš časom napísať aj celkom vtipný scenár k nejakej komédii zo života 🍿🍷🍸🥤

morpheuss
13. aug 2025

@earlgrey normálne by som vsadil peniaze, že ten posledný príspevok si písala ty 😂 Ak náhodou predsa len nie, máš konkurenciu, bejby 😂

brendaa
13. aug 2025

z jednotky a dvojky nič a ten posledný už vôbec, ani pomyslenia, byť milenkou, zadaného alebo ženatého muža eeeee

mikadooo
13. aug 2025

@anonym_autor takto to v živote nefunguje, že vyberám si.... A/B/C - a muži čakajú za závesom a potom ti podajú ružu a sú veľmi happy, že si si ich vybrala 😄. Niekde bude chyba...

beronsche
13. aug 2025

@anonym_autor jednotku na sex, dvojku na pomoc v domácnosti a trojku na dovolenky a darčeky..
Takto nejako...🤪
A teraz vážne, ak si zúfalka vyber si jedného z týchto, inak choď ďalej a bez nich..

dadis
13. aug 2025

Mne sa paci ten nazov temy - ze idealny muz alebo kompromis. Ti traja vyzeraju na celkom slusne kompromisy 😅.

earlgrey
13. aug 2025
@morpheuss

@earlgrey normálne by som vsadil peniaze, že ten posledný príspevok si písala ty 😂 Ak náhodou predsa len nie, máš konkurenciu, bejby 😂

@morpheuss Prišiel by si o svoje peniaze 😁 a konkurencia je vždy zlatíčko 😉 vždy sú lepší od nás...a mimochodom, nepíšem anonymne, nikdy...ja sa za svoju chorú hlavu nehanbím 🤣

dundulica
13. aug 2025
@klementinka58

Ja neviem ci tieto debilne temy vymysla konik 😃🫣 ci to ozaj niekto tak zije

@klementinka58 myslím si, že úplne totožná téma tu už bola, a to naozaj nečítam všetko

ullala
13. aug 2025

Hladaj stvrteho

zuzanka.zuzu
13. aug 2025

koľko máš rokov? čo ty a deti? podľa toho by som sa rozhodla

wilkova
13. aug 2025

Ja si myslim, ze pri č. 1 by tá "chemia" a vasen vyprchala hned pri prvej sulozi v jeho detskej izbicke, kym by jeho rodicia vedla pozerali Televizne noviny. Bez jeho ambicie to zmenit.
To len tak na okraj...

autor
13. aug 2025
@dadis

Mne sa paci ten nazov temy - ze idealny muz alebo kompromis. Ti traja vyzeraju na celkom slusne kompromisy 😅.

@dadis názov témy by admin.

konikkon
13. aug 2025

@anonym_autor
U prvého chlapa chcem vidieť tu chémiu a lásku, keď príde dieťa a reálny život a bude treba sa o vás postarať.

Tretí chlap nie je tvoj, ani nikdy nebude. Navyše mu chýba morálny kompas.

Druhý chlap je chlap do života. Len väčšinou ženy sú hlúpe a dajú prednosť 1. alebo 3. a potom vyplávajú, že sú samé, nešťastne, opustené. Druhý chlap je chlap, čo za to stojí prežiť s ním život, taký chlap si zaslúži lásku aj rešpekt. To je chlap, ktorý bude pri žene stáť v dobrom aj v zlom a bude jej oporou. Len hovorím, ženy sú hlúpe, nevedia ľúbiť takého chlapa.

luccija
13. aug 2025

@anonym_autor a čo chces od života ty?deti, rodinu podľa veku. 1 nie, ale nerozumiem, keď je inteligentný prečo tak zije
2 áno, keď veríš, že láska môže prísť
3 vôbec nie načo?len tá bude brzdiť od ženy neodíde, a ty stratia roky

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_dd3fbf
13. aug 2025

A moznost ani jeden a byt sama nie je? Tu by som, pri takomto vybere chlapov, zvolila ja..

domkakvet
13. aug 2025

@anonym_autor ani jedneho, radsej sama.

merlinja
13. aug 2025
sticker
anonym_e9fe0a
13. aug 2025

Pre mna ani jeden, radsej sama.Ale poznam zeny ktore by brali hociktoreho z tych troch a ktore ostavaju s hocijakymi muzmi v nefunkcnych vztahoch len aby same neboli, co nepochopím.Zena ktora si zacne so zenacom je zufalka bez moralky.O chlapoch zenacoch co nahanaju sukne pomlcim a ani nekomentujem.

mandzula
13. aug 2025

Zivot nie je hra v kasine.

autor
13. aug 2025
@mandzula

Zivot nie je hra v kasine.

@mandzula tak srdce ťa ťahá ku jednotke, ale ten je nepoužiteľný. Potom je tu trojka, ktorý ti vie poskytnúť všetko možné, len nie istotu a stabilitu a zároveň by si žila s tým, že podvádza s tebou ženu. A potom je tu dvojka, neurazí, ale ani neohúri.

mandzula
13. aug 2025
@anonym_autor

@mandzula tak srdce ťa ťahá ku jednotke, ale ten je nepoužiteľný. Potom je tu trojka, ktorý ti vie poskytnúť všetko možné, len nie istotu a stabilitu a zároveň by si žila s tým, že podvádza s tebou ženu. A potom je tu dvojka, neurazí, ale ani neohúri.

@anonym_autor ved prave, nemusis si vyberat len z moznosti, ktore ti ponuka valec vyherneho automatu.

tilly
13. aug 2025

Pre mňa ani jeden, hľadaj ďalej. Nezručný- nepoužiteľný, bez chémie nebude láska a ženatý, to už vôbec nie

zabka79
13. aug 2025

@anonym_autor volim sebauctu cize ani jedneho