Ideálny muž alebo kompromis
Komu by ste dali prednosť?
Veľmi pekný a príťažlivý muž, chémia by fungovala, dokázal by vás rozosmiať, chápal by vás, aj vaše slabé stránky a negatíva, vedel by s nimi pracovať, intelektuálne na rovnakej úrovni. Ale bol by bez práce, manuálne nezručný, býval by u rodičov a ak by si nejakú prácu našiel, tak by to bola nižšia pozícia so slabým príjmom, úspory žiadne, žiadne ambície, schopnosť postarať sa o vás a o rodinu nízka.
Potom priemerný muž, na manuálnej pozícii, zdatný doma, schopný čo - to opraviť, avšak bez zmyslu pre humor, skôr jednoduchší typ, čo mu poviete to urobí, postará sa o vás, viete sa o neho oprieť. Vlastný dom, auto, už veľké deti, avšak chýba tam chémia, iskra, nápad, akčnosť, čokoľvek. Schopnosť postarať sa o vás a o rodinu vysoká, avšak absentovala by láska.
Tretia možnosť, muž má všetko, čo by ste chceli, aj je príťažlivý, aj má postavenie, aj moc, aj peniaze, aj vám dá lásku a pozornosť, bude sa o vás starať, budete cestovať, užívať si spoločné chvíle, avšak je zadaný a nebude to meniť.
Vyberte si jednu z možností, ak by iná možnosť nebola - čiže nie ani jeden, alebo budem hľadať ďalej, ak by ste si mali vybrať ...
@vroni presne o to išlo, vytvoriť tri typy mužov, ktorí sú na 50% možno vhodní, ak max a čo by si žena vybrala, ak by musela.
@anonym_autor ak iba čisto teoreticky, že nechcem rodinu zatiaľ tak 3 dobrý sex, darčeky, nebudeš riešiť kto čo nakúpi iba zábava, lichotky, užívanie si pekných chvíľ a hľadal by som ďalej.Ak sa zamilujete hľadať psychiatra, lebo ťa to časom položí.
1 vôbec nie
2 nuda, ale možno by bol dobrý muž, otec, ale nuda
Ale ktorý ju skutočne ľúbi?
Vsak ale partnera si nevyberame lebo musime. To ako keby si si teraz musela vybrat planetu kde budes zit. Akoze wtvf? Navyse sa pri vybere riadime aj citmi, sympatiami a nie len hlavou
Ale ktorý ju skutočne ľúbi?
@anonym_b19049 ľúbia ju všetci traja, otázka znie, koho ľúbi ona.
Vsak ale partnera si nevyberame lebo musime. To ako keby si si teraz musela vybrat planetu kde budes zit. Akoze wtvf? Navyse sa pri vybere riadime aj citmi, sympatiami a nie len hlavou
@really8 veď práve. Ak by ju 1 ľúbil, chcel by pre ňu to najlepšie a teda by si našiel prácu a zabezpečil bývanie. Ak by ju 2 ľúbil, túžil by po nej a začal by jej lásku aj prejavovať. A keby ju ľúbil 3 nechcel by jej ubližovať manželstvom s inou, takže by sa rozviedol a dal sa dokopy. Jediný argument tu je ,,ak by musela,, lenže ona si nemusí vyberať 1 z troch príchutí džúsov keď môže mať čerstvú šťavu
@anonym_autor čo je cieľom tejto ankety?Ak nechce žena dieťa, alebo má 25 r sú odpovede iné ako u ženy 33 r.Treba vyskúšať tých dvoch a potom sa rozhodnúť tretí je istý😝
@anonym_autor mame si tipnut koho lubi? To je nejaka hadanka pre slabomyselnych? Nudis sa ci o co ide v tejto chobotine?
@anonym_autor mame si tipnut koho lubi? To je nejaka hadanka pre slabomyselnych? Nudis sa ci o co ide v tejto chobotine?
@really8 nie, je to obraz toho, čomu dajú ženy prednosť, láske, istote alebo dobrodružstvu a peniazom.
@anonym_autor keby som mala o dvadsať rokov menej menej, volím jednotku. S terajším rozumom beriem dvojku. Trojku nakopem do riti rovno a nestrácam čas vysvetľovaním.
Kľudne by som si zvolila 1. Je tam najviac možnosti na zmenu, viac iskry a života. To, že niekto žije u rodičov, predsa neznamená, že tam bude večne. Aj na práci sa dá popracovať. 2 znie ako nuda do konca života a ja sa mám na také niečo príliš rada. Určite by som šla za chémiou, bude ti dobre. A ak sa neskôr ukáže, že z toho nebude nič stále a také, aké by si potrebovala, môžeš hľadať ďalej.
Inak, ja som mala takých ako 1 dokonca dvoch mužov, keď sa nad tým zamyslím. A nemrzí ma to, bolo to pekné, chvíľu a určite má to niekam posunulo. Obaja sú aj teraz po vyše 10-15 rokoch rovnakí, ale to neznamená, že aj ten tvoj bude.
@malinkajozka sak ja nehovorim ze taki muzi neexistuju. Ale ze situacia ze si zena musi vybrat z poslednych troch chlapov je nerealna. Ak tebe tu tato debata o nicom pride zaujimava tak prosim ta vypni kona a zacni zit.
@anonym_autor 3 ka s tým že by som ho vydierala a brala si za to peniaze aby som ich mala viac ;)) neverím na lásku
@malinkajozka ale ved nie sme pri volbach aby sme si museli vybrat
@anonym_autor na prvom by to časom schladlo... A začalo by ti vadiť ze nerobí. Ze je "neschopny"a ty máš mať muža, nie si zobrat cudzieho syna a starať sa o neho.
Druhá možnosť bez lásky? To vôbec.
Tretia možnosť, patrí inej, a byt jeho podložkou...
Nuz všetky možnosti sú zlé.
@anonym_autor asi ta druha, myslim si ze nic vztah nepokazi viac ako hadky o peniaze. Je dobre mat “iskru, chemiu” ale teraz je taka doba ze tie hmotne veci su dolezite. Ale dalsia otazka…? Ten prvy ak maju rodicia velky dom, mozno tam mozte byvat…? Lebo my byvame s mojim ocinom velky dom, dole byva on a my hore. Ale rozhodnutie je na tebe. Ale moze sa stat ze ten s domom ho vyhodia, bude musiet predat dom a bude na mizine. Alebo naopqk ten “chudobny” vyhra loteriu alebo zdedi velky majetok. Zivot je nevyspitatelny
Nikto, ak nie je iný chlap ostanem sama
Mna by zaujimalo, ako je na tom trojka v manzelstve. Klape im to alebo je to fakt len na papieri a rozvod nechcu kvoli majetkom? Pretoze pokial by to bolo iba papierove manzelstvo (ze to viem naozaj), tak by som si vybrala trojku. Deti nechcem, mam. Niekde aj tu som citala, ze chlap ma byt na zabavu, tak preco nie...
@anonym_autor 2
Za mňa číslo 1
@anonym_autor 3

@anonym_autor, takto formulované to už vôbec nie je otázka ale čistá manipulácia. Neukazuje chovanie žien, ukazuje maximálne ich ochotu alebo naivitu pristúpiť na manipulacnu techniku. Takíto traja muži predstavujú absolútne nevhodný materiál do partnerstva. Čo len teoreticky uvažovať, ktorý z nich, je čisté zúfalstvo.
@vroni presne o to išlo, vytvoriť tri typy mužov, ktorí sú na 50% možno vhodní, ak max a čo by si žena vybrala, ak by musela.