Ignorácia po piatich dňoch odlúčenia
Ahojte, dnes som popoludní pricestovala domov po 5 dňoch. Bola to naozaj ťažká cesta, ale teda prišla som a pracovala som z domu ešte poobede. Priateľ býva neďaleka mňa, asi 5 minút pešo, možno ani to nie. Ja som prišla domov, hodila som si sprchu, umyla som si vlasy a pracovala som. Spýtala som sa ho, či sa u mńa zastaví, len na 10 min, nie viac. Má u seba aj jednu vec, ktorú mi vyzdvihol počas mojej neprítomnosti. Na čo mi povedal, že dnes nie, že je unavený, že nespal dobre a že si chce oddýchnuť. Zamrzelo ma to. Nevideli sme sa 5 dní a on si nenašiel ani chvíľku. Z cesty som mu kúpila nejaké drobnosti, darček. Zároveń mi už dopredu hovorí, ako toto bude ťažký rok a skúška mnohých vzťahov. Lebo bude za chviľu olympiáda, potom MS v hokeji, potom vo futbale a potom ešte niečo, už ani neviem čo.
vypada to tak, ze chlapec potrebuje vela volna na odpocivanie, spanie a pozeranie sportovych prenosov.. a ked popritom zostane kusok casu a chuti, tak zvysi cas aj na frajerku.. tebe to ale asi nestaci, ze? a vies, ake je riesenie, ze? toto nezmenis rozhovorom.. ked sa niekomu nieco nechce, tak sa mu to nechce..
Koľko má rokov a žije u mamy?
Koľko má rokov a žije u mamy?
@anonym_a6efea nežije u rodičov, žije sám. Vek si nechám pre seba, ak dovolíš.
@anonym_autor no a kolko ste spolu? mate 16 rokov? obaja?
a toto ma ozaj pobavilo 🙂 prepac...
''Zároveń mi už dopredu hovorí, ako toto bude ťažký rok a skúška mnohých vzťahov. Lebo bude za chviľu olympiáda, potom MS v hokeji, potom vo futbale a potom ešte niečo, už ani neviem čo.''
@kitycat kriste pane, zo všetkých ciest si nosíme maličkosti. Zo všade, hlavne zo zahraničia. Sú to malé veci, že na seba myslíme.
@anonym_autor tak ked u Teba zaboduje tym, ze ti prinesie nejaku malickost z cesty, ale v reale ma vyhovorky ked ma prist na travenie casu spolocne, tak potom cum na tie malickosti co mas od neho a ziadny problem
@anonym_autor tak ked u Teba zaboduje tym, ze ti prinesie nejaku malickost z cesty, ale v reale ma vyhovorky ked ma prist na travenie casu spolocne, tak potom cum na tie malickosti co mas od neho a ziadny problem
@anonym_1b938e na cesty chodím väčšinou ja.
A prečo si neišla ty za ním, keď jemu sa nechcelo?
A prečo si neišla ty za ním, keď jemu sa nechcelo?
@sima234 lebo to píšem hore v príspevku.
@anonym_autor tak keď by si popri práci našla 10 min, ak by bol prišiel, tak by si si bola našla 20 min na to, aby si bola išla na 10 min ty za ním, či?
@sima234 ja som bola doma a pracovala som, nemala som voľno. Popri tom som zapla práčku, umyla som si hlavu. Vybaľovala som si priebežne veci, varila som si. On bol doma a oddychoval. Keď som skončila prácu bolo 17.00, mala som mokré vlasy a on už išiel do práce.
@sima234 ja som bola doma a pracovala som, nemala som voľno. Popri tom som zapla práčku, umyla som si hlavu. Vybaľovala som si priebežne veci, varila som si. On bol doma a oddychoval. Keď som skončila prácu bolo 17.00, mala som mokré vlasy a on už išiel do práce.
@anonym_autor ty pises ako male decko.
@anonym_autor ty pises ako male decko.
@anonym_48cc5b ďakujem, aj ty 🙂. Maj sa pekne.
@anonym_autor reálne si ani ty nespravila nič preto, aby ste sa videli, iba tu dupeš nožičkami. Tak načo si chcela, aby prišiel, keď si pracovala a robila všetko možné? Len preto, lebo ty si chcela a on si dovolil neprísť? Toto nie je vzťah, prepáč.
@anonym_48cc5b ďakujem, aj ty 🙂. Maj sa pekne.
@anonym_autor namiesto toho aby si toto neriesila zas na 10000 stran, tak si mala toto riesit s tvojim priatelom. pretoze my nemame vestecke gule a toto prepac, ozaj nie su problemy, a ked uz toto rozhodilo tvoju postavicku, ako sa zachovas neskor, ked pride ozaj vaznejsi problem? ty mas mozno PMS a si zbytocne rozcitlivena alebo mas ozaj 16 rokov
jaj anonym, zas dalsia typicka modrokonikovska trollia tema, uz chnapem
@anonym_autor skuska vztahu kvoli olympiade a NS? No, ma ta na haku, skoncia MA budes dobra aj ty, zacne sezona sportu a o rok budu znova MS tak bude iba mensia skuska vztahu? Vyjadrenie hodne chabeho srandistu. Ani by som sa mu uz neozvala. Naco, on to aj tak zisti az niekedy v juni, ze sa neozyvas.
@anonym_autor skuska vztahu kvoli olympiade a NS? No, ma ta na haku, skoncia MA budes dobra aj ty, zacne sezona sportu a o rok budu znova MS tak bude iba mensia skuska vztahu? Vyjadrenie hodne chabeho srandistu. Ani by som sa mu uz neozvala. Naco, on to aj tak zisti az niekedy v juni, ze sa neozyvas.
@som_realistka mozno ma typcek len suchy humor 😀
@som_realistka ona mu to povedala prvá na margo svojho kolegu,ktorý to poznamenal v práci, on to len vtipne poznamenal, to neznamená, že to myslel aj vážne. Ja sa už nečudujem, že dnešné vztahy nič nevydržia, keď si človek musí dať pozor na to, čo povie, aj keď chce len zasrandovať, lebo uz hneď rozchod 🤦♀️ Dospelá žena tu rieši, že chlap po nočnej a pred nočnou nemal 10 min, ale ona si ich tiež nenašla. Ako malé deti, neprídeš ty, tak ani ja. 🤦♀️
@som_realistka mozno ma typcek len suchy humor 😀
@anonym_48cc5b on nehovoril o našom vzťahu, hovoril o vzťahoch celkovo. Mám vo svojom okolí kamošov, ktorí priateľkám rovno povedali, že valentín nech s nimi nerátajú, lebo ide futbal - napr. Čiže na to narážal. Že pre mužov - športových fanušíkov - toto bude skúška vzťahu. Môj priateľ je "fan".
@anonym_48cc5b on nehovoril o našom vzťahu, hovoril o vzťahoch celkovo. Mám vo svojom okolí kamošov, ktorí priateľkám rovno povedali, že valentín nech s nimi nerátajú, lebo ide futbal - napr. Čiže na to narážal. Že pre mužov - športových fanušíkov - toto bude skúška vzťahu. Môj priateľ je "fan".
@anonym_autor a nepreháňaš trochu? Chlap chce spať. Hotovo vybavené. A ty tu litánie a ďalšie psycho kecy, čo by bolo, keby bolo a nebolo na 2 strany. Ani sa nečudujem tým chlapom, že majú tých ženských po krk.
@anonym_autor a nepreháňaš trochu? Chlap chce spať. Hotovo vybavené. A ty tu litánie a ďalšie psycho kecy, čo by bolo, keby bolo a nebolo na 2 strany. Ani sa nečudujem tým chlapom, že majú tých ženských po krk.
@anonym_5ca284 takto, on v noci v službe reálne spí. Noc predtým spal normálne od polnoci do asi pol šiestej ráno. Čiže on nechodí do fabriky robiť ku stroju. Tak od pol siedmej/siedmej do tej pol deviatej pracuje a potom si kľudne pospí... keď sa nehrá hry a nepozerá filmy samozrejme.
@anonym_autor a tak snad cely den zapas nebude? Pozrite spolu, alebo sa stretnite pred, alebo po
@anonym_autor "...toto bude ťažký rok a skúška mnohých vzťahov. Lebo bude za chviľu olympiáda, potom MS v hokeji, potom vo futbale a potom ešte niečo, už ani neviem čo..."
A ty ho prečo neignoruješ takého truľa? 😀
Raz som videl taký kreslený vtip:
V obývačke pred veľkoplošným televízorom je pohodlné kreslo. Opodiaľ sú dva kýble (na veľkú a malú potrebu) a v dosahu kresla sú naukladané škatule s donáškou jedla, plechovky s energeťákmi a mobil.
V kresle sedí chlapík, v ruke drží diaľkový ovládač, je otočený smerom k manželke a pýta sa jej:
"Drahá, chceš mi ešte niečo povedať pred začiatkom tohto ročníka Ligy majstrov?"
@anonym_autor necitala som všetky komentáre ale na mna to pôsobí, ze ho mas rada oveľa viac ako on teba. Neexistuje, ze milujúci partner nechce vidiet partnerku po 5 dňoch. Tiez mam pocit, ze si zúfalá a snažíš sa velmi. Potrebujes ho k životu?
Presne takto bude reagovať, keď budete mať deti. On vyvalený pred telkou a bude sledovať športové zápasy a ty s vyplazenými jazykom budeš roznášať deti po krúžkoch, kŕmiť ich obliekať ich, prať im, variť im......
ja sa ani necudujem dnesnym muzom, ze im nie je hanba vyvalovat si gule pred telkou, zatial co partnerka kmita, ked sa najdu zenske exemplare, co sa este navzajom zdrbu za to, ze niektora si vobec dovoli nieco ocakavat od muza.. nebodaj prejav lasky a zaujmu.. naivka rozmaznana.. chces lasku? tak si ju daj sama a neotravuj pana tvorstva .. respektive este lepsie - daj ju jemu a ty sa zaobid
🙄
Presne takto bude reagovať, keď budete mať deti. On vyvalený pred telkou a bude sledovať športové zápasy a ty s vyplazenými jazykom budeš roznášať deti po krúžkoch, kŕmiť ich obliekať ich, prať im, variť im......
@anonym_294db4 ved on deti nechce, jemu je takto pohodlne.. ked ich bude mat, tak len kvoli nej a potom sa k nim aj tak bude chovat - sak ty si ich chcela, tak sa staraj
@anonym_autor bol unavený ako ty... Normálna vec toto 😅 tak sa stretnete po práci potom. Aj to že ťa odprevadil a volal každé dve hodiny,to sa počíta

A on je male dieta, ze mu treba nosit darceky zo sluzobnej cesty?
Mozno sa trochu zamysli kolko do vztahu davas ty a kolko on. Bol po nocnej a vecer zase do prace a ty po 5 dnoch v keli tiez unavena. Zase preco to silit aj ked je to blizko? Dohodol sa, ze dojde z tej dalsej sluzby?
Tieto ocakavania. A ked sa ti vyhyba, tak otvor oci a zamysli sa nad tym, ze darcekom si ho skutocne neudrzis
@kitycat kriste pane, zo všetkých ciest si nosíme maličkosti. Zo všade, hlavne zo zahraničia. Sú to malé veci, že na seba myslíme.