Najtrápnejšie rande: Nepríjemné ticho a sklamanie
Včera som mala, baby, rande. Už strašne dlho som sama, tak som si povedala, že dobre, aspoň nejaký sex, nech sa trochu cítim ako človek. No ale toto bolo asi najdivnejšie stretnutie v mojom živote. Prišla som k autu na dohodnute miesto, on tam už sedel, povedal len ahoj... a ja tiež. Potom sme asi päť minút len sedeli a pozerali dopredu. Spýtal sa ma, aká bola cesta. Povedala som, že dobrá.. A zase ticho. Normálne úplne hrobové ticho, len stierače išli. Potom niekam zaparkoval pri poli a povedal "ideme na to?" ako keby sa pýtal, či ideme kúpiť rožky. Presunuli sme sa dozadu na sedačky a bolo tam strašne málo miesta ale čisto.. On bol celý taký opatrný, pomalý, nudný. Ja asi tiež. Povedali sme dokopy možno desať viet. Potom z ničoho nič len "ach"... O chvíľu povedal "už som"... Ja že "ja ešte nie". On povedal "ahá škoda". A bolo hotovo... Potom sme sa dolu obliekli, sadli dopredu a normálne ma odviezol domov v úplnom tichu. Pred domom povedal ..dobrú noc.. Ja tiež. A odišla som domov s pocitom, že som bola na pracovnom pohovore pre veľmi smutných ľudí.
@anonym_autor no... aky dosiel taku nasiel... dohodnuty sex na zadnych sedackach auta nemozno povazovat za rande... teda aspon ja si tam predstavujem pod tymto pojmom nieco uplne ine... to co ti napadlo si strihnut sex s niekym koho-1. nepoznas 2. idete rovno na vec 3. sexom sa citis ako clovek? nemam bytostne nic proti sexu, ale aspon neviem na diskoteke, ze si date drinky, je tam chemia, tak budiz... alebo keby tomu predchadzalo nejake lechtive vypisovanie... co si vlastne z tohto sexu ocakavala?
No áno,ani mne toto nepríde ako rande 🫣
je to pravda, ale čo by sa dalo čakať po týždni písania si, o byvalkách a bývlom.
Šetrný chlap
je to pravda, ale čo by sa dalo čakať po týždni písania si, o byvalkách a bývlom.
@anonym_autor na toto ste si potrebovali týždeň písať? Veď dohodnúť sa rýchlom šuku na zadnom sedadle vieš za 5 min. Kde si ho teda spoznala? Amatéri?
@anonym_autor na toto ste si potrebovali týždeň písať? Veď dohodnúť sa rýchlom šuku na zadnom sedadle vieš za 5 min. Kde si ho teda spoznala? Amatéri?
@anonym_8e2740 Zoznamka na Facebooku pre motorkarov.
@anonym_8e2740 ale mal ozaj pekne upravene auto, cisté a ziaden zapach z vnutra.
To prosím ťa cez akú zoznamku si ho stretla? To ste si povedali, že si to idete iba rozdať? Ale vieš, že to nebolo rande, ale iba šukačka, že?
@anonym_8e2740 šukačka? Od šukačky to podľa opisu malo veľmi ďaleko. To bolo len jeho "ach" 😄
@anonym_8e2740 ale mal ozaj pekne upravene auto, cisté a ziaden zapach z vnutra.
@anonym_autor toto je reálne? vážne píšeš, že mal pekné upravené auto a za to čo urobil na tebe ach?
Tak neviem, ake ocakavania si mala, ked ste sa dohodli na sex v aute a nie normalne rande...to nebolo rande ale dohodnuty program a predpokladam, ze bol neskutocne nervozny a kecat sa mu nechcelo a urobil sa priskoro, lebo nervozita... je len na tebe, ci sa s toho poucis 😅
@anonym_autor toto rande nebolo, ale len sex. Vôbec si nevážite samu seba, keď roztiahnete nohy takto hocikomu. Žiadna úcta voči sebe samej, ani svoje zdravie si nevážite. Vôbec si neuvedomujete možné dôsledky svojho konania (tehotenstvo, pohlavné choroby, HPV, pred ktorým ani ochrana nechráni). Takéto ženy sú podľa mňa ľahké.
A koľko ti dal za to?
Dotyčný šetril slovami, peniazmi a mal aj iné posetrene, keď sa zmohol len rýchle "ach,,
@anonym_autor troll
@anonym_autor Neverim,to si robis z nas srandu? Nabuduce trvaj aspon na nejakej hotelovej izbe. Sukat na zadnej sedacke auta,to je tak pre pubertakov.
@anonym_autor Neverim,to si robis z nas srandu? Nabuduce trvaj aspon na nejakej hotelovej izbe. Sukat na zadnej sedacke auta,to je tak pre pubertakov.
@marca12 cosi, tiahne nam na 50 obom.
@marca12 cosi, tiahne nam na 50 obom.
@anonym_autor daj link na tú zoznamku 🙂
@anonym_autor troll
@anonym_601808 tiež neverím, že by takáto hlúpa osoba existovala
@anonym_autor tak už je mi to jasné, robíš si srandu.
@bomba36 o pár mesiacov bude hľadať otecka 😁
@anonym_autor tak už je mi to jasné, robíš si srandu.
@bomba36 no bolo tych slov jasne viacej. ale toto bolo jedine co mi utkvelo v pamati. akoze total ticho a skoro nezaujem
@anonym_autor toto sa teraz vola rande? Neuveritelne.
Tiahne im na 50 vraj. 😂 Ešte sa tým pochváli, že nemá v takom veku rozum. Som oveľa mladšia, už ako 15-ročná som mala viac rozumu. Asi skutočne nejaký troll, celé je to vymyslené, lebo takto sa dospelý človek nespráva.
@bomba36 o pár mesiacov bude hľadať otecka 😁
@parvinka0001 v mojom veku a stave asi tazko.

To prosím ťa cez akú zoznamku si ho stretla? To ste si povedali, že si to idete iba rozdať? Ale vieš, že to nebolo rande, ale iba šukačka, že?