Ignorácia po piatich dňoch odlúčenia
Ahojte, dnes som popoludní pricestovala domov po 5 dňoch. Bola to naozaj ťažká cesta, ale teda prišla som a pracovala som z domu ešte poobede. Priateľ býva neďaleka mňa, asi 5 minút pešo, možno ani to nie. Ja som prišla domov, hodila som si sprchu, umyla som si vlasy a pracovala som. Spýtala som sa ho, či sa u mńa zastaví, len na 10 min, nie viac. Má u seba aj jednu vec, ktorú mi vyzdvihol počas mojej neprítomnosti. Na čo mi povedal, že dnes nie, že je unavený, že nespal dobre a že si chce oddýchnuť. Zamrzelo ma to. Nevideli sme sa 5 dní a on si nenašiel ani chvíľku. Z cesty som mu kúpila nejaké drobnosti, darček. Zároveń mi už dopredu hovorí, ako toto bude ťažký rok a skúška mnohých vzťahov. Lebo bude za chviľu olympiáda, potom MS v hokeji, potom vo futbale a potom ešte niečo, už ani neviem čo.
@anonym_autor bol unavený ako ty... Normálna vec toto 😅 tak sa stretnete po práci potom. Aj to že ťa odprevadil a volal každé dve hodiny,to sa počíta
@gabrielladan on bol unavený? Spal od pol noci do rána do pol šiestej. Ja som cestovala celú noc a spala som predtým možno 3h. Bola som rozbitá ako cigánska hračka. Prišla som a pracovala som, nemala som dovolenku, ani náhradné voľno. Do večera. A on nemá čas 10 min na to, aby ma videl? Sorry.
@kitycat kriste pane, zo všetkých ciest si nosíme maličkosti. Zo všade, hlavne zo zahraničia. Sú to malé veci, že na seba myslíme.
@anonym_autor spominam to preto, ze ocividne na neho myslis ovela viac a posobi to ako "dobod navstevy" priniesla som ti nieco, kedu sa uvidime alebo kedy ti to mozem doniest..
Dnes ste sa uz videli?
A neviem preco davas do diskusie nieco, co on vlastne ani realne o vasom vztahu, to ze kvoli TV nebude mat cas, ked to vravel niekto iny. Tento nema cas a uprimne ty si robila tiez milion inych veci popri praci, takze kedz si sa chcela venovat jemu a tej praci? 😅
Myslim si skratka, ze ty do vztahu investujes viac ako on
@anonym_autor spominam to preto, ze ocividne na neho myslis ovela viac a posobi to ako "dobod navstevy" priniesla som ti nieco, kedu sa uvidime alebo kedy ti to mozem doniest..
Dnes ste sa uz videli?
A neviem preco davas do diskusie nieco, co on vlastne ani realne o vasom vztahu, to ze kvoli TV nebude mat cas, ked to vravel niekto iny. Tento nema cas a uprimne ty si robila tiez milion inych veci popri praci, takze kedz si sa chcela venovat jemu a tej praci? 😅
Myslim si skratka, ze ty do vztahu investujes viac ako on
@kitycat ak by prisiel na 10 min, tak by som sa u venovala. Pracka prala, jedlo sa robilo, hlavu som si umyvala az neskor. Kludne mohol prist. Ano dnes sme sa videli, na minutu. Ale je to z mojej strany, nestiham.
Stále sme sa nedozvedeli, koľko ste spolu, ale má to príznaky "prechodeného vzťahu". Nie je dôvod sa rozísť, ale vlastne ani dôvod byť spolu.
Ak je to výrazne skôr než po troch-štyroch rokoch, tak je to zvláštne (a bolo by treba nájsť dôvod; i keď tiež je otázka, či to stojí za to, viď ďalej); ak neskôr, tak ten vzťah nemá budúcnosť. Lebo ďalší krok, ktorý zabráni prechodeniu, je svadba, spoločné bývanie a deti, ale s človekom, ktorý ešte nedospel a sledovanie športu v telke je preňho tak dôležité, sa žiadna rozumná budúcnosť mať nedá.

ja sa ani necudujem dnesnym muzom, ze im nie je hanba vyvalovat si gule pred telkou, zatial co partnerka kmita, ked sa najdu zenske exemplare, co sa este navzajom zdrbu za to, ze niektora si vobec dovoli nieco ocakavat od muza.. nebodaj prejav lasky a zaujmu.. naivka rozmaznana.. chces lasku? tak si ju daj sama a neotravuj pana tvorstva .. respektive este lepsie - daj ju jemu a ty sa zaobid
🙄
@reanda presne tak. Vystihla si to neskutocne.