icon

Intímnosť na pracovisku. Ako riešiť citové zmätenie?

5. mar 2025

Som vydata zena, mam deti, nie som dlho v manzelstve. Vposlednej dobe to u nas trosku skripe, manzel si rad skovi na pivo s kamosmi a citim sa, ze sa mi dostatocne nevenuje vtedy. Detom sa venuje, v tom je ukazkovy otec, miluje ich nadovsetko, chodime normalne ako rodina na vylety...lenze zapozerala som sa do jedneho nasho kolegu v praci. Kazdodenne chodime spolu na obed, viem, ze sa mu mozem s hoci cim zdoverit, aj ked mame teraz take obdobie s manzelom, vie ma pochopit. Citim medzi nami dost chemiu, drzim sa dost od neho stale, ale nedokazem mu odolat, uz sme sa aj bozkavali, ale nic viac intimne nebolo. Bol tiez zadany, ale s partnerkou sa rozisli, pravdepodobne si to asi zle vysvetlila, lebo sme si normalne pisali smsky. Nedokazem na neho prestat mysliet, je to presne ten muz pri ktorom sa vam podlomia kolena. Ale vsimam si, ze ked pracuje tak pokukuje po jednej co je u nas, je v jeho veku. Strasne na nu ziarlim, nedokazem sa na to pozerat. Aj ked sme spolu v praci stretne ju, zacne snou rozpravat, vypytovat sa jej. Je to hroza, hrozne ma ta zenska irituje, ajked by nemala. Neviem, co sa to so mnou deje. Chcela by som ho mat viac pre seba...preco toto robi?

Strana
z3
bruno1
6. mar 2025

@jozinzbazin22 čím viac čítam tvoj príbeh ,tým viac sa podobáš na mojú manželku a já na tvojho manžela .V 2014 roku sa takéto niečo stalo mojej manželke .Keď prišla z práce hovorila len o ňom o kolegovy ,aký je pozorný ,šikovný ,komunikatívny ,srandovný atď. a atď.Já som sa ceľkom tešil ,ako sa aTEŠÍ do práce .Ráz prišla z práce uplakaná ,keď som sajej spýtal čo sa deje ,tak mi povedala že ho z práce odviezla sanitka ,lebo mu praskol vred a ona ho našla v bolestiach na WC ku.Já som ju obýmal ,upokojoval ved všetko bude OK.Asi po týždni ,ked som prišie z nočnej domov a pil som čaj ,tak na tablete svietila neprečítaná správa na G mailu.Otvorill som ju a prečítal .Tam bolo od neho poďakovanie že sa zaujíma o jeho zdravotný stav a nezmazané spravy od manželky typu : Strašne mi chýbaš ,teším sa na teba ,počítam dni kedy sa vrátiš dopráce a plné emotikonov so srdiečkami a boštekami.Keď prišla z práce všetko som jej ukázal a povedal čo to má znamenať a nech sa aspom pokúsi to vysvetliť .Samozrejme že to zľahčovala ,emotikony nic neznamenajú a len si namýšlam .Potom pkakala ospravedňovala lásku vyznávala ,no psycho .

krasneleto
6. mar 2025

@bruno1 a finale? ostal si s nou ?

bruno1
6. mar 2025

@krasneleto Áno ,dodnes 26 rokov manželia a 30 rokov stále zamilovaný.Manželka ma dnes obdivuja s akým "Kľudom " som to s ňou riešil ,ona by ma určite zabila,jej slová po rokoch, ak by som to spravil.To sme mi NEŽIARLIVCI.Samozrejme žehlila si to ,tony masla a popola si na hlavu nasypala.😁😁😁

jozinzbazin22
6. mar 2025

@bruno1 my sme 4zeny na celej hale,a vsetko sami muzi takze uz len ked poviem slovo kolega,pricom myslim ineho,inych tak hned ma v hlave jeho.Ale naozaj sa velmi podobame.Aj tie nase pribehy.

vikt343
Autor odpoveď zmazal
bruno1
6. mar 2025

@vikt343 o tom to viem a zbytočne nepátram ,k ničomu by to neviedlo.Moja teoria je že ženám okolo 40ky prepne , v tedy mala 39 .Keď sme sa po rokoch o tom bavili ,tak mi povedala že sa zato čo spravila ,veľmi hambí a sama nevie pochopiť čo sa s ňou dialo , ale pred rokom sa priznala ,že sa aj raz spolu bozkávali ,no vtedy jej docvaklo že takto to nejde .Našťastie ho preložili do BA ,tak že sa spolu nevidia.

bruno1
6. mar 2025

@jozinzbazin22 mi 6 chlapi a 52 žien.Aj do mňa sa jedna zabuchla ,na kávičku pozývala na obedy a večere len so mňou chcela chodiť ,mailiky posielala.Raz pri večery som jej jasne povedal čo si myslím a že nič nebude ,lebo som šťasne ženatý.Na šatny potom revala a dala výpoveď .Keď sa lúčila tak s každým ,okrem mňa a ešte ma ohovorila .Já som to manželke hned povedal čo sa deje u mňa v práci ,tá ju chcela zbiť ,normálne som ju musel držat ,aby nikam nechodila ,žiarlivka jedna moje milovaná 😁😁

krasneleto
6. mar 2025

@bruno1 pekne od teba ze si odpustil.. odpustil by si aj keby sa s nim vyspala?

jozinzbazin22
6. mar 2025

@krasneleto u nas by toto muz nikdy,nikdy neodpustil,aj vcera ked som odchadzala do prace na nocnu,mi vravi:uz ma nikdy nesklam,verim ti.
Muz mi veri,lebo vie,ze to bolo len pisanie a tu doveru mi ukazal vo velkom,uz tym,ze nechcel,aby som davala vypoved,ze to nema zmysel.Ak ho budem chciet podviest urobim to v hocijakej praci.

krasneleto
6. mar 2025

@jozinzbazin22 a to sa kedy stalo, ze odpustil tak, ze este dnes ta vyprevadi s dovetkom, aby si ho uz nikdy nesklamala?

jozinzbazin22
6. mar 2025

@krasneleto asi pred 2tyzdnami.

krasneleto
6. mar 2025
bruno1
6. mar 2025

@krasneleto tak na to nedokážem odpovedať .Každá naša reakcia je dielom daného okamihu.Manželka mi tvrdí ,že ani vtedy ani na okamih neuvažovala nad odchodom o do mňa ,skrátka po 20 rokoch čo poznala len mňa ,to bolo príjemné vybočenie ,z každodeného stereotypu.Sama si však uvedomovala že to nemá žiadny zmysel.Dodnes sa preto trápi ,vidím to na nej ,že sklamala samu seba.

jozinzbazin22
6. mar 2025

@krasneleto on uz to ma v sebe uzavrete,nechce sa k tomu vracat,no sem tam sa este k tomu vratime v ramci rozhovoru,ale potom hned povie nebavme sa o tom.

krasneleto
6. mar 2025

@bruno1 dakujem

greentrees
6. mar 2025

Však povedz manželovi čo chces vo vzťahu inak a prečo a týmto smerom sa uberať. City sú prchavé, tie boli isto aj pri manželovi...a o par rokov čo? Jednoznačne si treba riešiť problémy v manželstve a kolegu pustiť z hlavy. Ide len o pobluznenie. Či sa bude pomáhať starať o Tvoje deti? Ďaleko to zašlo,treba z tej cesty preč kým nebude ešte horšie. Keby aj dať radšej výpoveď a úst inde ako si dôležité život.

bruno1
6. mar 2025

@jozinzbazin22 aj já mám tento týžden nočnú.Prosim ťa koľko máš rokov?Okolo 40 ?Viem že sa to nepatrí pýtať.

jozinzbazin22
6. mar 2025

@bruno1 tento rok presne 40

majka1719
6. mar 2025

Ako to vazne toto hej? To sa ti zda normalne toto robit? Mne pride, ze si absolutne nevazite partnerov a manzelov. Ty vydata, pises sms zadanemu...no akoze rt si pekne mimo.

bruno1
6. mar 2025

@jozinzbazin22 tak že moja teoria sa potvrdila🥴.Nepokaz sito držím palce ,nech sa potom netrápiš jak tá moja.👍

jozinzbazin22
6. mar 2025

@bruno1 je to presne o tom,zvyseni si ega,pocut slova,ktore sice pocujeme od vas muzov,ale tymi rokmi akoby sme to prepoculi a od inych je to kompliment,lichotenie a vtom to ,,,pubertalnom veku,,,to zene proste lichoti a preto lahsie podlahne,hoci doma uzasneho,milujuceho manzela

bruno1
6. mar 2025

@jozinzbazin22 nič si z toho nerob ,mužom to prepíňa okolo 50tky .Já som mal už vybranú motorku ,no nakoniec sme museli kúpiť auto 😉.

jozinzbazin22
6. mar 2025

@bruno1 skuter si moj kupil,jamahu po roku ju predal,a kupil dalsi skuter,ale mensi,lebo ta jamaha bola pre neho velika a tak chodi do roboty,ked sa otepli.Tak ze aj ja si kupim.

jozinzbazin22
7. mar 2025

@bruno1 aj teraz dalsi,ze,, co za to,,a ja ze no velke dakujem,co ine chce za to,ze mi nieco uvolni a ja to zaveziem k masinam inak by mi stali a bolo by zle.No musim si zvykat,ved robim s muzmi,ale len tomu jednemu som fakt neviem preco dovolila az tak.

trisha_r
8. mar 2025

Včera mal môj kolega jednu dobrú hlášku. Neser tam kde žerieš. 🤷

Strana
z3