Introverti - rada
Našla som na IG zaujímavý článok čo si o ňom myslíte?
Podobný rozhovor som viedla so psychologičkou, ktorú som navštívila kvôli mojej introvertnosti, ktorú môj partner nerešpektoval resp.ja som sa nevedela prispôsobiť?Ja som chcela byť doma, on spoločnosť a nenasli sme kompromis.V práci som v malom kolektíve a celkovo sa stránim ľudí som z nich unavená.Mam pár blízkych priateľov s tými idem na kávu, kino, ale inak som uzavreta.Psychologicka mi povedala, že trpím sociálnou fóbiou a nie som introvert iba to chcem tým prekryť.Doporucila mi návštevu psychiatra a tiež sa pýtala aké nám pocity z tých ludi z ktorých som unavena či im nezávidím extrovertnost, ich život, pozitivizmus.
Teraz som náhodou našla na IG toto a tiež podobná tema a otázky ako od psychologicky.Co si o tom myslíte?
Tak som introvert, alebo tým ľuďom niečo závidím a preto sa s nimi nechcem stretávať?Alebo mi niečo, niekoho pripomínajú?So psychológom pracujem ďalej a tvrdí mi, že to je mojím nízkym sebavedomím, prísnou mamou a nie som introvert skôr v tých ľuďoch vidím správanie a direktivu, hlučnosť, urozpravanost mojej mamy, ktorá má vždy prevalcovala a nevypocula môj názor.Ti, čo ste introverti aké máte matky, otcov?viete si povedať svoje či ste
Už druhý 3 r vzťah mi padol na tom, že chlap povedal, že nemám na nič názor.Mam 32 r a začínam mať z toho slušne depresie.Psychologicka mi povedala, že sa bojím zivota a preto nevystúpim z komfortnej zony
Podľa mňa nie si primeraný introvert a moze tam byť hlbší problém. Introvert sa nestraní ľudí, len potrebuje viac osobného priestoru, vyberá si dôkladne ľudí na hlbšie rozhovory, nezdieľa život so všetkými kolegami v práci... Ja som introvertka s extrovertnymi epizodami
Je jedno ako definuješ svoj stav - možno si introvertna, možno máš sociálnu fobiu z ľudí...
Je to jedno... podstatné je že si depresivna, nechceš žiť život ale skôr len prežívaš zo dňa na deň
To by ani mňa nebavilo, dokonca mam známeho so sociálnou fóbiou a jeho frajerka sa s ním rozišla - lebo chcela žiť normálny život
On len sedieť doma chcel, vyhybal sa ľuďom, žiadny priatelia, keď bol vonku s frajerkou a jej priateľmi tak sa s nimi nebavil, neznasal small talky
Len doma byť vo dvojici a dať si sex a vinko doma
Žiadne výlety, žiadne spoločenske akcie, žiaden sociálny život
A akože bavíme sa o 21-rocnom chalanovi... tiež by som takto žiť nemohla, dusil by ma
To nie je život ale prežívanie
Aj 70-rocne babky majú pestrejší život...

Submisivni?