icon

Išli by ste do vzťahu, keď má partner intímny problém?

10. dec 2025

Baby čo si myslíte? Ako-tak sa ešte spoznávame a priznal sa mi že má nejaký problém hovorí že je už starý a že mu pohlavný orgán neslúži a mal by navštíviť sexuológa. Ja 33 a on 48
Asi by ste nešli do vzťahu či?

Strana
z2
anonym_314141
10. dec 2025

To nie je vek, kedy by mal byt impotentny, takze ak to nema motivaciu riesit, tak nech je teda sam.. NIE, vztahy bez sexu (aj keby ma jazyk a prsty akokolvek sikovne) dlhodobo nevydrzia... ten 15 rocny rozdiel je tiez vela.

anonym_ff70cd
10. dec 2025

@anonym_autor ja osobne nie, pretoze mne este sex chuti. A to mam 45, cize nedostatok sexu by bol problem. To uz radsej ho nemat, ale byt sama. Su vsak ludia, ktori ani v 25 nemaju vysoke libido, nechcu sex vobec. Premysli si ako si ty na tom so sexom a podla toho sa rozhodni.

morpheuss
10. dec 2025

Ak je pre teba sex nepodstatný, určite choď do toho...

anonym_c8649e
10. dec 2025

@anonym_autor ziaden problem predomnou by si dal viagru a urobili by sme vstupny pohovor. Stoji? Aky problem? Nestoji ani s tabletkou? Prepac.

haley7897
10. dec 2025

@anonym_autor no jediné, co si nám o ňom povedala je, ze mu 🍆 neslúži. 🤦🏽‍♀️

autor
10. dec 2025
@morpheuss

Ak je pre teba sex nepodstatný, určite choď do toho...

@morpheuss tak bez sexu byť nechcem samozrejme,veď mám 33, neplánujem vstúpiť do kláštora

really8
10. dec 2025

@anonym_autor nesla by som v 30tke do vztahu s pomaly 50. Moja mama ma tolko. Fuj

autor
10. dec 2025
@haley7897

@anonym_autor no jediné, co si nám o ňom povedala je, ze mu 🍆 neslúži. 🤦🏽‍♀️

@haley7897 lebo ma to zarazilo. Ešte sme spolu nespali, poznáme sa pár mesiacov.
Ale vieš, píše mi čo by so mnou robil a potom to zakončí tam tým,neviem či sa smiať alebo plakať

januska12323
10. dec 2025
@anonym_autor

@haley7897 lebo ma to zarazilo. Ešte sme spolu nespali, poznáme sa pár mesiacov.
Ale vieš, píše mi čo by so mnou robil a potom to zakončí tam tým,neviem či sa smiať alebo plakať

@anonym_autor to je nejaký básnik kašli na neho.

anonym_a38284
10. dec 2025

@anonym_autor keď si 48 ročný cap trúfa na 33 ročnú musí mu 🍆 fungovať na 100 percent, a žiadne " uvidíme". Mal si potom radšej 50 ročnú v menopauze hľadať a nie mladuchy, čo ešte rodiť chcú. 🤷

morpheuss
10. dec 2025

S 30+ je najlepšia šukačka... začať si s takou vzťah, keď to chlapovi nefunguje, je ako kúpiť si Porsche a nemať vodičák...

ivett1
10. dec 2025

Toto nie je problém veku, to je zdravotný problém a už ti to aj priznal ...ak sa ti páči, môžeš skúsiť, či vám to nebude klapať; máš 33 rokov, nikde nie je napísané, že s ním musíš zostať 😊

anonym_76276c
10. dec 2025

máš 33 a ideš si dať na krk 48 ročného? však to je k tvojmu veku dedo. Určite by som si to rozmyslela.
K tebe kľudne ešte aj chlapa 30 ročného a nie starca čo ťa bude ťahať dole.
Jedine žeby bol bohatý - v tom prípade by som prižmúrila očko. Ale samozrejme potom manželstvo. Niečo za niečo.

anonym_24bc03
10. dec 2025

@anonym_autor mam 42 a tiez by som ho nechcela 🤣

simsalabim
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a riesil to u lekara? Lebo to ma mozno lahke riesenie.

danica2711
10. dec 2025

@anonym_autor mladá baba, a rozmýšľať o vzťahu s impotentom? Neblázni... bolo by iné, keby ste boli v dlhodobom, láskyplnom vzťahu, on by začal mať problémy a ty by si stála pri ňom - ale začínať vzťah s neznámym chlapom a vedieť, že sex nebude alebo bude stáť za dve veci, nie ďakujem, sorry, ale nech si to rieši sám

zabka79
10. dec 2025

@anonym_autor nech si hlada seberovnu

anonym_7213b4
10. dec 2025

@anonym_autor Stary nie je, len ma problem. Ak tebe by styk nechybal a neprekazal velky vekovy rozdiel, chod do toho. Ale ak chces este deti a chces zit aj pohlavnym zivotom, nechod.
Mne oosbne by prekazal aj ten velky vekovy rozdiel.

anna777115
10. dec 2025

Problém s erekciou má v prvom rade riešiť u uriloga, aby mu spravil potrebné vyšetrenia, ktoré možu odhaliť, aj vážnejsí problem. Ked ti bude najblizsie pisať také bájky ako by čo s tebou robil, tak sa ho na rovinu opytaj,ako to mieni zrealizovat.

luccija
10. dec 2025

@anonym_autor neviem každý chlap to taji a dúfa, že ho tbl zachráni.A tento sa ešte ani nepokusil a už to povedal?Buď je príliš úprimný, alebo problém ešte väčší🤣mne by vadil ten vekový rozdiel či od toho očakávame?A riešiť to mal už dávno tu nejde len o hormóny, ale môže mať upchaté cievy atď...všetci si myslia, že to je len o erekcii no nie je.

anonym_a604e0
10. dec 2025
@anonym_a38284

@anonym_autor keď si 48 ročný cap trúfa na 33 ročnú musí mu 🍆 fungovať na 100 percent, a žiadne " uvidíme". Mal si potom radšej 50 ročnú v menopauze hľadať a nie mladuchy, čo ešte rodiť chcú. 🤷

@anonym_a38284 Keď budeš mať 50 a budeš v menopauze, spomeň si, akú sprostosť si napísala. Ja mám 54, 31-ročného milenca a sex taký fajnový, ako nikdy predtým.

sisska96
10. dec 2025
@anonym_a604e0

@anonym_a38284 Keď budeš mať 50 a budeš v menopauze, spomeň si, akú sprostosť si napísala. Ja mám 54, 31-ročného milenca a sex taký fajnový, ako nikdy predtým.

@anonym_a604e0 no asi má silný žalúdok

katkazatka
10. dec 2025

Zena je na vrchole sexualnych sil okolo 30. dalsich 20 rokov budes chciet sukat ako diva. Naco by ti bol impotent? Na kavu a do divadla vies ist aj s kamoskou.

leona45
10. dec 2025

@anonym_autor nie

anonym_a38284
10. dec 2025
@anonym_a604e0

@anonym_a604e0 prosím ťa aku sprostosť, to, že ty mažeš a fičíš ako divá neznamená, že to má tak každá. Si stačí pozrieť reklamy na prípravky na menopauzu a je to jasné. Zníženie chuti na sex, návaly tepla, prirodzená vlhkosť tam dole sa vytráca. A chlap čo? Nestárne, ide ako byvol do 100 rokov? Aj jemu to dole hapruje.

anonym_2f88ac
10. dec 2025

Určite by som do toho nešla,po prvé už samotný vekový rozdiel je na mňa veľa,10 rokov je môj strop,15 je už proste veľa,a teda ten intímny problém,tak to už je proste pre mňa no go..Môj posledný vzťah bol s chlapom,čo mal 46 a tiež mal takýto problém,ja som najprv chcela veriť tomu,že to je len dočasne,lebo dlhšie nemal sex a bol zvyknutý na ruku,ale trvalo to celé 4 mesiace,čo sme boli spolu a pravdupovediac ma to vôbec nebavilo..Rozišli sme sa kvôli niečomu inému,ale proste aj toto bol pre mňa problém..On to stále hádzal na vek,že už je starý a bla bla,aj planoval,že vyskúša najprv nejaké prírodné prostriedky z lekárne a keď tak si potom pôjde k lekárovi po modrú tabletku,ale k tomu už sme sa nedostali..Každopádne ten argument s vekom je blbosť,spala som už aj so starším ako bol on a ten nemal absolútne žiadny problém v tomto smere,všetko fungovalo ako má..Takže proste pre mňa takýto vzťah nie..

doriiis
10. dec 2025

Nie. Takýto chlap je strata casu

anonym_d23445
10. dec 2025
@anonym_a38284

@anonym_a38284 Poznám vzťahy kde je medzi partnermi aj 25 ročný vekový rozdiel a je to úplne v poriadku. A nie každý má sex na prvom mieste. 48 ročný muž nie je starý ( to vravím so svojím dosť mladým vekom ) a 33 ročná žena by už mala mať pôrody za sebou, tiež už nie je zrovna najmladšia 😉.

maminkadeticiek
10. dec 2025

Uprimne,naco by si to robila.Je stary.Proste 15 rokov je vela,nebude ti stacit ani po inych strankach,ani fyzicky,nielen v sexe.Zrejme s nim uz nehrozi rodina alebo deti,mas 33 rokov predpokladam ze chces zit aktivne.No a ak ma taky zavazny problem s potenciou ze ti to rovno povedal tak by som odisla.Ty hladas partnera,nie niskoho nad kym sa zlutujes aby nebol sam.

rozculena
10. dec 2025

@anonym_autor načo ti je starý cap a ešte s problémami

Strana
z2