icon

Išli by ste k priateľovi do Nemecka?

29. jún 2025

Išli by ste k priatelovi do nemecka iba tak na tyzden ze ho budete cakat po praci a potom pridete spolu o tyzden domov ? Ide o to že on je v byte s kolegami a v svojej izbe ma len jednu postel a dalšia vec je že by som tam musela variť lebo aby sme tam niečo mali a plus keby som ho čakala tak sa mi nechce stale len prechádzať alebo behať atd a keby bol aspoň sam by to bolo iné ,ale ja už keď mám niekam ísť tak si chcme užiť napriklad nejaky pobyt s jedlom atd tak by som skôr išla ako niekde sa trepať na vylet ktory nebude ako keby ani vylet . Išli by ste či sa na to vykašľali a oddychovali doma s tym že počkate kym pride priateľ domov ?

deti95060810
29. jún 2025

záleží čo od toho očakávaš... mne by to nerobilo problém....

marca12
29. jún 2025

Isla by som. Cez den by som si uzila mesto,pobehala vsetko,co sa da vidiet.

olimuc
29. jún 2025

Podla toho ake mesto, kolko je ich v byte, ci vies jazyk atd … je nieco ine byt v Mnichove a v nejakom zapadakove pri fabrike … ja osobne max 2-3 dni a aj to za urcitych okolnosti.

januska12323
29. jún 2025

Išla by som a aj som tak bola. Kolegovia sú normálni ľudia ako ty, navaríš jednoduché jedlá alebo behneš do reštaurácie, objednáš donášku, popozeráš mesto a večer budete spolu. Pokiaľ nie ste obaja tučný tak aj na tej posteli sa pomestíte. Žiadny problém.

pictbridge
29. jún 2025

Práve to riešim akurát dnes môj manžel odišiel a rada by som išla. Tiež býva s kolegom v byte a robí od 6 do 6 ale nerobí mi to problém keďže robí v lese môžem ísť s nim. Problém je skôr ako sa tam dostať lebo ja to 12 hodín nedám autom sama. Domov viem prist s nim a kolegom . No rozmýšľam veľmi.

viestta
29. jún 2025

Vsak ho nemusis cakat v byte, pomoces sa po meste aj sama. Ked skonci robotu, mozete sa motat spolu. A uvarit hadam nie je problem.

oli18
29. jún 2025

Do chlapskeho bytu urcite nie. Jedine, ze by ste si s priatelom zobrai na tie dni hotel.

minenkaa
29. jún 2025

Varit nemusis ,aj v Nemecku sú reštaurácie,výlet si môžeš spraviť aj sama,spať môžte ist do lacného hotela na týždeň
A nie nešla by som za chlapom ako prekvapenie ,môže ty byt veeelmi nepríjemne

glorikarebeka
29. jún 2025

Mne by to vadilo, sú tam kolegovia a v podstate na jednej posteli spať to už vôbec nie a ešte k tomu variť, to už vôbec....

vanilkovazmrzka
29. jún 2025

Ci by som isla ja ti je prd platne. Ked nechces ist tak nechod, vybavene

zuzanockamt
29. jún 2025

Za takýchto podmienok by som určite nešla.

sense
29. jún 2025

Nešla by som. Keby býva sám ok, ale nie do chlapa jeho zdielaneho bytu...veď chlap nech na pár dní zaplatí hotel alebo penzion

mk1111111111
29. jún 2025

Nechod, uz teraz si presvedcena, ze to pre Teba nie je. On tam pracuje, po praci si mozno potrebuje oddychnut a nie lietat po restikach a baroch, vyletoch.

eva8
29. jún 2025

Keby mi chcel priatel ukazat ako byva, akych ma kolegov, sla by som. Keby to mala byt akoze dovolenka, nesla by som

dulazh
29. jún 2025
@pictbridge

Práve to riešim akurát dnes môj manžel odišiel a rada by som išla. Tiež býva s kolegom v byte a robí od 6 do 6 ale nerobí mi to problém keďže robí v lese môžem ísť s nim. Problém je skôr ako sa tam dostať lebo ja to 12 hodín nedám autom sama. Domov viem prist s nim a kolegom . No rozmýšľam veľmi.

@pictbridge su aj spolujazdy do DE

domkakvet
30. jún 2025

Nie nesla.

johanka21
1. júl 2025

Ja osobne by som išla, ale ty, keďže máš už teraz pochybnosti a nechce sa ti toto ani tamto, tak by som to veľmi zvážila. Ak prijmeš všetky tie negatíva, ktoré to obnáša, tak možno sa z toho vykľuje aj veľa pozitívneho a budeš možno aj rada, že si ten výlet absolvovala. Takže ak pôjdeš tak možno zistíš, že to bola celkom fajn skúsenosť a teda buď sa ti tam už nikdy nebude chcieť ísť, alebo tam rada pôjdeš zase.

vancovasona
4. júl 2025

Chodila som takto za teraz už manželom 😀 kým bol v práci som upratala, navarila keď sme sa dohodli vopred. Keď nie tak som spala, alebo venovala sa sama sebe, išla sa prejsť, poobzerať naokolo. Večer sme boli spolu. Dokonca nemal ani vlastnú izbu na každom úbytku, ale zdieľanú, takze sme tam boli 4 - poznali sme sa všetci, sme z jedného mesta a aj tak bolo super a doteraz na to spomíname, keď sa stretneme 🙂