icon

Išli by ste s bývalým na dovolenku?

19. jún 2022

Ahojte .
Sme mesiac rozideni ,ex sa s tym vraj zmieril(tvrdi to )komunikujeme normalne ,dieta 3,5r

Este na jar zabookoval dovolenku (August-more a detsky hotel) a on chce aby sme sli spolu.😟

Vravela som mu no neviem bojim sa ze budes daco chciet(clovek nikdy nevie)on na to povedal raz rocne mam dovolenku(pravda) chcem si oddychnut a nie mat problemy s tebou😄
Spat by som spala na gauci v kuchyni.on v spalni s dietatom

Ja neviem co robit ,sli by ste?

Ja nemam problem ist z mojej strany je to na 1000%uzavreta vec,ale ja neviem no…..co ked unho predsa nie🤷🏼‍♀️🙈

Co by ste spravili vy aky je vas nazor?

kluska
19. jún 2022

obidvaja nie ste s tym rozchodom vyrovnani, co sa tyka vyjadrovania, tak vidim, ze autorka je rada, ze ide na dovolenku s ex a ex ocividne tiez, kedze tam chce ist spolu s nou, obidvaja akoze to robia kvoli dcerke ;) Vy ste boli len rozideni na nejaky cas a teraz rozmyslate, ze ci by nebolo sa fajn vratit, samozrejme kvoli dcerke ;) moja rada, vo vztahu ak ma fungovat, treba vediet robit kompromisy a ist spolu jednou cestou a nie kazdy svojou, drzim palce

janetinka27
20. jún 2022

isla by som.ale nevyhrazala by som sa,ze po prvom dotyku pojdem domov. zrejme mate naozaj problem s komunikaciou, pretoze sa to da povedat bez vyhrazok a ujasnit si to normalne.
kolobezku si zotrela,ale ja mam z tvojho vyjadrovania a smajlov tiez pocit,ze ta to potesilo a chces ist a mozno to naozaj nemas s nim uzavrete.
ak je normalny,isla by som.ak je suknickar (co zrejme nie je),to by som nesla,aby si tam neuzival kazdu noc s inou

autor
20. jún 2022

@janetinka27 ja pisem co ako je ,a cudzi ludia mi tvrdia ze ja som s tym neni vyrovnana i ked pisem ze som.😃
Je to cele cerstve preto sem pisem Lebo som 1x v tejto situacii.
Ja mam dofcu u prdele ci verite ci nie , pytala som sa na nazor inych ci by sli to je vse.
Keby sme sa chceli k sebe vratit robime to aj bez nejakej dovolenky .bojim sa ze on s tym neni ok ale ako som pisala este mame par tyzdnov Uvidime ako sa to vyvynie.
Suknickar nebol.
@kluska

autor
20. jún 2022

@thoughtfulweirdo ty tiez nechapes ze preto sem pisem lebo je to „cerstve „ ?

jaskolka
20. jún 2022

Ste veľmi krátko po rozchode
Mňa prekvapilo, že vôbec bookoval ten hotel aj pre teba, mohol ísť s rodičmi, súrodencom. Nie s čerstvou exmanzelkou.
Plus poznámka, že chce oddýchnuť a nie mat problémy s tebou, to co je? Tak prečo ta tam ťahá?
Dieťa bude tiež do pletené, ste spolu, potom už nie a zase idete spolu k moru.
Spanie na gauči v kuchyni, a on bude v spálni s dcérou, tiež mi príde čudne.
Keby ste už pár rokov po rozvode a vzťahy, sa "upokojili" tak ok, lebo kvôli dieťaťu. Aj keď myslím, že keď už raz sa to rozoadlo, tak načo nasilu vyvolávať zdanie, že "sme stále rodina?"Iné by bolo, keby ze po čase chcete to opäť skúsiť, tak idete na spoločnú dovolenku. Ale nie toto, že mesiac po rozvode...
Dobre vzťahy môžu byť aj bez dovolenky.

autor
20. jún 2022

@jaskolka dakujem za nazor😊
Hotel bookoval este za dobrych cias…

jaskolka
20. jún 2022

Teraz už nerozumiem. Tak na jar bolo všetko v poriadku, a teraz už ste rozvedení? To ste fakt skoro všetko stihli za pár mesiacov.
Nie je to tak, že ste to len "prehnali" a on chce práve tam sa uzmieeit?
Lebo fakt je mi čudne, že pred pár mesiacmi sú dobré časy a tetaz už ste od seba?

autor
20. jún 2022

@jaskolka nie sme rozvedeni neboli sme zobrati.
Ano ono sa to hromadilo jedna situacia tomu dopomohla a povedala som koniec.
Ved toho sa bojim co pises co ked sa tam chce nejako zmierit 🙄 nechcem byt tyzden v pozore ci nezacne kecat alebo skusat.
Umna je to uzavreta tema ,sla by som koli malej ale bojim sa z jeho strany😟

jaskolka
20. jún 2022

Aha. Tak ja by som na tvojom mieste to slušne odmietla, nech vezme mamu, sestru, hocikoho z rodiny.

autor
20. jún 2022

@jaskolka dakujem😊 tiez sa mi to zda byt najlepsie riesenie 😊

dolce_principessa
20. jún 2022

Ja by som isla preco nie?
Ine by to bolo ak by ste boli rozideni uz rok ,dva
V tom pripade by som nesla 😂

retatka
20. jún 2022

Nemáte to spracované …je to veľmi skoro ..kľudne po 2-3 rokoch sa dá ist s ex na dovolenku ,kvôli deťom ,poznám takých ,jedna má aj partnera a akceptuje to .Nikdy medzi nimi nič nebolo ,čisto len kvôli deťom chodia ktoré sa vždy tešili .Pre deti je tiež fajn keď vidía,že aj po rozchode vedia spolu rodičia vychádzať .A žiaden chaos z toho nemajú ,pochopili situáciu .No na to musia byt obaja ex natoľko inteligentní aby za tým nič nehľadali a robili to len z lásky k deťom .

ika11123
20. jún 2022

Neviem je to čerstvé veeeelmi nešla by som nijako nebudete stratová keďže celú dovolenku platil on....A keď chcete kôli malej tak sa dajte do kopí píšete že v žiadnom prípade ale nikdy nehovor nikdy

ankare
20. jún 2022

Ja by som išla.

fiirsttiime
20. jún 2022

Povedz mu ze ides len kvôli dcére ze mas uz novy objav😄

silviaeli
20. jún 2022

Ja som tak bola🤓a bolo to super, syn mal 6r a naozaj medzi nami nic nebolo..úplne normálne sme sa bavili, trávili spolu cas..
Pre malu to bude super, určite tým nic nestratis😉

zvedavabuduca
20. jún 2022

Nechápem, načo tu cudzím ľuďom vysvetľuješ, že prečo berieš antikoncepciu - alebo aj prečo to druhí riešia, môže byť za tým všeličo a nemusí to znamenať, že spíš s niekým. A aj keby si spala ako keby druhí to nerobili 🤭. Za to, že nemáš vzťah ešte neznamená, že sexuálne žiť nemôžeš. Nemusíš sa im tu spovedať.
Ja by som šla, predsa len, to že ste mesiac od seba neznamená, že len mesiac trval spor, zrejme to riešite dlhší čas a tým pádom aj dlhší čas sa stým celým vyrovnavate. Ak si mu vysvetlila, že ty to máš uzavreté a nič od toho neočakávaš tak kde je problém, môže sa aj na hlavu postaviť. Tu ide len o tvoje pocity ak tam budeš sním sama, či ti to nebude nepríjemné.
Existuje kopec rozídených ľudí, ktorí trávia spolu voľný čas /dovolenky /víkendy a udržiavajú zdravý vzťah - nie len kvôli deťom ale kvôli tomu, že sú rozumní.
Nemusí to byť stále o hádkach, výživnom a iných sporoch. Nie v každom sa vytratí ľudskosť.
Ty jediná ho poznáš, ako sa chová, čo zvykne robiť /nerobiť tak zváž pre a proti. Nepozeraj sa len na dieťa a jeho potreby ale aj na svoje. Ak by ti to malo byť proti srsti, nechoď. Ak v tom nevidíš problém tak choď a uži si to.

ricardo35
20. jún 2022

Pekne napisane po lopate: Neschopnost komunikovat spolu spravne -riesit problemy- kazdy mal svoju pravdu 🙂 Preto sme aj my uz mesiac rozideni....a neschopnost dohodnut sa pokracuje....preto by som na dovolenku nesla, pretoze mna osobne by vytacal kazdu minutu

dada0902
20. jún 2022

Išla by som pokiaľ si nič medzi sebou nevycitate a nehadate sa ale veci by som si platila sama a dieťaťu nech platí on

cervenaruza123
20. jún 2022

Ja by som kvoli dcere sla. Vy sice spolu uz nie ste, ale rodicmi jej budete obaja naveky. Vy dvaja si to vyjasnite, ze idete tam len kvoli nej. Aj dcere to vysvetlite a nieze zase budete spolu.
Ale spala by som ja s nou v spalni a on na gauci. Urcite nie naopak, to podla mna aj u dietata moze vyvolat chaos a nebude chapat, preco je cele dni s mamkou, spi s nou a zrazu cele dni spi s ockom a mamka je "vyhodena" v inej izbe. Ibazeby si to pocas dovolenky vyslovene pytala, by som sa vymenila.

oila
20. jún 2022

A mozno by som aj sla. Ako v ramci toho dietata a ak teda spolu v pohode vychadzate. Len by som si to isto zaplatila sama, aby neboli potom nejake tie pripadne zbytocne nedorozumenia

kvetinka75
20. jún 2022

ak spolu dobre vychádzate, išla by som. Oddýchneš si a aj dieťaťu to prospeje.

oblecenie99
20. jún 2022

Zvláštne,ako väčšina pise,že kvôli dieťaťu by išla,ale ako výhovorka fajn. Ja by som tam kvôli dieťaťu práveže nešla, pre jeho dobro. Urobí sa mu iba zmätok v hlave.

ndrag
20. jún 2022

Nesla by som. Aj moji ex sem tam tvrdili, ze ako su uz preneseny cez rozchod, ze uz neriesia a aj tak mi nedali pokoj dalsi rok+. Samozrejme to skoncilo ziarlivostnou scenou ked som si niehoko nasla. Mesiac mi pride strasne skoro a ty vyzeras byt s tym ok, ale ktovie ako on. Este aby ste sa tam nepohadali. Isla by som tak po roku minimalne, ked uz budete mat kazdy svoj zivot, mozno ineho partnera, atd..

jarmilaj
20. jún 2022

Ty si ešte nebola pri mori? Všetci sú tam šťastní, uvoľnení, bez starostí, vodia sa za ruky...keď pôjdete unavení od vody cez obed malú dať ležkať, vy si ľahnete každý zvlášť? Tomu neveríš.
Ešte v januári ste platili dovolenku, a už v máji boli vaše rozdiely také neprekonateľné, že ste sa rozišli...
Prečo muž nezoberie dieťa samotné? Lebo je maličká? Dôvod je iný, a ty ho poznáš. Dcéru môže predsa vziať na dovolenku aj keď bude mať 5,15,25 rokov. Pozor, ideš na tenký ľad. Ja som sa teraz rozišla takmer po 30tich rokoch s mužom, s ktorým som išla na dovolenku dva mesiace po rozvode. Tiež kôli deťom 😉. Už máme vnúčatko v škôlke, a rozišla som sa s ním presne pre tie isté dôvody, pre ktoré som sa rozviedla. Nepredlžuj nasilu a narýchlo niečo, o čom si sa už raz rozhodla, že to nemá cenu. Pozoruj, ako sa bude muž chovať, keď ho odmietneš, a ako vydrží prejavovať záujem dcérke počas nasledujúceho roka. A o rok môže ísť k moru s ňou, alebo aj s tebou. Neboj, určite nič nezmeškáš.

marcela64
20. jún 2022

Záleží aké sú vzťahy, ja by som išla, keby to bolo v pohode, veď to, že ste od seba neznamená, že nemôžete v rámci normy vychádzať. Nemusíte sa hádať a hádzať kadečo po sebe. Sú aj ľudia, ktorí sa rozídu a bavia sa normálne.

a_adamcova
20. jún 2022

Mňa ináč zakaždým strašne udivuje, ako pri každej téme, sa tu zíde zopár ženských, čo za všetkým hľadajú niečo iné ....A proste to celé prekrútia do úplne inej témy.... Nič nie je pravda čo autorka napíše, hociktorá, a oni samy vedia najlepšie ako to je, ako to bolo a ako to bude.. Teodora môže ísť do teplých krajín 🙈
A teda k autorke, podľa mňa choď. Ak to máš uzavreté, čo podľa mňa máš, tak môžeš ísť. To že nie ste spolu, ešte neznamená, že nikdy nemôžete ísť na zmrzku, na výlet, na dovolenku. Lepšie, ako si vo dverách vymeniť dieťa bez pozdravu a zabuchnúť dvere nie?
Užívaj si to, kým to je takto a dúfaj, že to tak zostane, nie je nič lepšie ako s ex vychádzať.

autor
20. jún 2022

@retatka 👍pravdu mas

autor
20. jún 2022

@silviaeli oh super 🤩

autor
20. jún 2022

@ndrag dakujem 😊urcite pockam ako to bude najblizsie tyzdne a rozhodnem sa