Išli by ste von s cudzincom?
Ahojte,
išli by ste von s niekým koho úplne nepoznáte, mali ste v podstate jednu interakciu, ktorá bola ok ale na konci proste povie - že či nejdete k nemu, a to už je trošku taký red flag, dali ste mu číslo , tam ste mu to dali “vyžrať “- že prečo vás vlastne volal k sebe na airbnb keď vás poznal možno max.15 minut… On vám vypisuje nech s ním idete na kávu, že nie je ten typ
čo si o tom myslieť? Bola chyba mu vôbec odpisovať alebo by ste mu dali šancu?
@hefo áno...v jednom krimi príbehu si baba robila srandu zo sestry že snáď ju raz neuvidí v krimi príbehoch..a žiaľ tak sa aj stalo a o pár mesiacov v ňom sama vystupovala a hovorila príbeh o svojej sestre. Nikdy, nikdy by som nešla na takéto stretnutie sama a s cudzím človekom. Snáď sa na také niečo ani netreba pýtať a rozumne uvažovať.
Potom, čo predviedil-nešla a už by som s ním ani nenápísala.
Nie, nešla by som s ním už nikde. Keď chces seriózneho chlapa nebudeš sa zahadzovat s nejakym machom čo pozýva do bytu babenky po 15 minútach písania

@evaachesa V tisíc prípadoch sa nič zlé nestane, v sto prípadoch si bude dovoľovať, ale keď ho žena rázne odmietne, tak to nechá tak, v možno desiatich ju tak "obyčajne" znásilní, a len jeden prípad sa snáď dostane do novín. A do relácie o krimi príbehoch sa dostane ešte oveľa oveľa menej.
Ale i tak je rozumné nepokúšať šťastie.