Máte skúsenosti s testami Dr. Max a Lekáreň PLUS?
Prosim, poradte mi. Testy som si robila naposledy pred 10rokmi.
Lekaren plus testy:
1. Z vody (vyslovene pre moj pocit, lebo sa mi to cele nezdalo🙈)
2. Ranny moc
3. Moc po rannej kave
4. Na obed, cca pred pol hodkou, asi nie je uplne zaschnuty
Dr max test:
5. Na obed, v rovnaky cas ako test c.4
Budem 9dpo, ovulacia v tento cas predopkladana aj lekarom, aj som mala bolesti. Avsak nic mi nie je. Dokonca ja mavam medzi ovulaciou a ms rozne bolesti, teraz vobec nic.
Mate skusenost s tymito dvoma testami? Vobec neviem, co si mam o tom mysliet. Ani vlastne neviem, preco som sa testovala tak skoro.
Na tom z vody ciarku nemas a na ostatnych mas. Tak co to asi znamena?
@anonym_autor panebože 🫣 test z vody ? Ako fakt? Stale je to o tom, že na 9dpo je to zbytočné, aj keď nadej tam je, ktorú sama vidis.. ale stale do ms je času dosť
@anonym_autor panebože 🫣 test z vody ? Ako fakt? Stale je to o tom, že na 9dpo je to zbytočné, aj keď nadej tam je, ktorú sama vidis.. ale stale do ms je času dosť
@anonym_6088f1 ja sa hanbim sama za seba, ze som vobec nieco take skusala, naozaj. Len mna to velmi prekvapilo, a realne skutocny dovod som si myslela, ze mam nejake vadne testy. Ale ano, je to dost pod uroven, uznavam.
Mne vsak islo o to, ze preco ten dr max vyzera ako negativny? Ma malo farbiva? Alebo co ine? Nemam skusenosti s testami vo vseobecnosti.
Mne vsak islo o to, ze preco ten dr max vyzera ako negativny? Ma malo farbiva? Alebo co ine? Nemam skusenosti s testami vo vseobecnosti.
@anonym_autor ja som bola vždy najspokojnejšia s Livsane testami z benu lekárne odporúčam tie nikdy neduchovali a ciarka keď mala byť bola jasná. Testuj rovnakým testom hoci aj každé dva dni a budes mať smerodajnejsi výsledok než takto ako si skúšala. Držím palce ✨
@anonym_autor ahonj, dr.max ma malo farbiva, na mama teste som mala Peknu čiarku a dr.max skoro nebolo vidieť 🤗 drzim palce
@anonym_autor ahonj, dr.max ma malo farbiva, na mama teste som mala Peknu čiarku a dr.max skoro nebolo vidieť 🤗 drzim palce
@cakanka22 dakujem za odpoved, dnes na oboch silnejsie ciarky ale dr max podstatne slabsia ako test lekaren plus 🙂 by som si prave myslela, ze to bude naopak
@cakanka22 dakujem za odpoved, dnes na oboch silnejsie ciarky ale dr max podstatne slabsia ako test lekaren plus 🙂 by som si prave myslela, ze to bude naopak
@anonym_autor aj ja som zo začiatku mala dr.max, ale prešla som na mama testy... Tu na foto pre porovnanie mamatest fialový a livsane ružový z toho istého moču.. Livsane ma tiez málo farbiva.
@cakanka22 tak uz rozumiem, preco sa ma testovat tymi istymi testami 🙂 a prosim, toto je kolko dpo?
Ja som sa testovala teraz poobede, vobec neviem, ale pride mi, ze tie ciarky su celkom vyrazne. Dnes som 10dpo.
@cakanka22 tak uz rozumiem, preco sa ma testovat tymi istymi testami 🙂 a prosim, toto je kolko dpo?
Ja som sa testovala teraz poobede, vobec neviem, ale pride mi, ze tie ciarky su celkom vyrazne. Dnes som 10dpo.
@anonym_autor ja som po umelom oplodnení, tieto konkrétne testy boli 7.den po vklade, takže by to malo byť akokeby 12 dpo? Ak sa mýlim, opravte ma 😁
Ty mas pekné ciarky na 10 den, drzim palce nech silneju 🍀
@anonym_autor čiarocku vidno skús o 2 dni rovnaky test a určite prvý ranný moč to je najviac smerodajné ✨✨✨
@anonym_autor ja som po umelom oplodnení, tieto konkrétne testy boli 7.den po vklade, takže by to malo byť akokeby 12 dpo? Ak sa mýlim, opravte ma 😁
Ty mas pekné ciarky na 10 den, drzim palce nech silneju 🍀
@cakanka22 dakujem krasne🙂
@anonym_autor čiarocku vidno skús o 2 dni rovnaky test a určite prvý ranný moč to je najviac smerodajné ✨✨✨
@patriciaa_ ano, rano boli velmi podobne, urcite urobim aj dalsie dni, skusim aj ten digi 🙂
Dobrý podvečer dievčatá poradíte mi 30.3som na tauletnom papiery mala jak hnedé a potom sa začal menzes ale taký veľmi slabý máte stým skúsenosť niektorá z vás čo-to známe
Dobrý podvečer dievčatá poradíte mi 30.3som na tauletnom papiery mala jak hnedé a potom sa začal menzes ale taký veľmi slabý máte stým skúsenosť niektorá z vás čo-to známe
@janulka259 podla mna nic, jednoducho tak slabe krvacanie v tom cykle.

@anonym_autor neviem, naco tento cirkus s testami, 9 dpo je velmi skoro na vsetko mozne (ci uz cakas tehotenstvo alebo ho chces vylucit) a to som raz mala 8 dpo uz ciarku, inak bezne na 10 dpo este cisto biele testy, nieco bolo vidno 11 a 12 dpo.
9 dpo je proste skoro. Testuj tym istym testom z ranneho mocu, hoc aj kazdy dalsi den.
Bolesti a kadejake pichanie, spinenie, bolave prsia atd., to nie je ukazovatel nicoho. Cakam piate dieta, tak som zazila vselico. Ale tehotenstvo to bolo vacsinou vtedy, ked som nemala ziadne priznaky. To nastupilo az neskor vacsinou, aj to som napriklad nikdy nezvracala.