Ja, nefajčiarka som sa zamilovala do fajčiara.
Ako z toho vytriezviet? Pre mňa sú cigarety úplná stopka. Vôbec nechápem ako sa mi to mohlo stať. Bohužiaľ neviem obmedziť kontakt, pretože nás spájaju pracovné veci. To už asi len zmena zamestnania, nad čím uvažujem.
Vaše názory a rady?
@anonym_autor som fajčiar, a mám v práci kolegyne ktorým sa strašne hnusi fajčenie. Zdravo sa stravujuce, sportujuce a keď zdvihnú pazuchy, idem umrieť od smradu 😅😅
@anonym_autor som fajčiar, a mám v práci kolegyne ktorým sa strašne hnusi fajčenie. Zdravo sa stravujuce, sportujuce a keď zdvihnú pazuchy, idem umrieť od smradu 😅😅
@misiak7777 A co tym chces povedat?
@anonym_autor neznasam cigaretovy smrad, nechapem ako to niekto moze do seba dobrovolne tahat.. a bozkavat sa s fajciarom? 🤮 ani keby mal vtaka zo zlata by som takeho nechcela
Ja som mužovi vravela, že nevera a cigarety sú u mňa dôvod na rozvod.
Našťastie, aj u neho 😂
Už sa len budem vyhrážať deťom, že ak budú fajčiť, tak ich vydedím. (Trojročný má zatiaľ silný odpor k cigaretám a na všetkých fajčiarov pokrikuje, že to nie je zdravé a smrdí to 😂)
@vkatush No už by na mňa 3 ročné dieťa zakričalo niečo o fajčení, tak by si videla.
@vkatush No už by na mňa 3 ročné dieťa zakričalo niečo o fajčení, tak by si videla.
@anonym_1ea408 v tomto má dieťa viac rozumu ako ty
@anonym_1ea408 v tomto má dieťa viac rozumu ako ty
@anonym_ed54c9 Mne je to absolútne jedno, ale skúsilo by 3 ročné dieťa na mňa zakričať, nech nefajčím alebo iné chu*oviny, tak by si vypočulo niečo veľmi pekné a jeho matka tiež.
Ja som prestala fajčiť, lebo som sa zamilovala do fajčiara 😃 Zo dňa na deň. Môže to byť silná motivácia. Nefajčím 20 rokov, teraz mi to hrozne smrdí, fajčiara poznám na kilometer. A poznámka k tým kolegyniam, čo im smrdia pazuchy - moja zlatá, fajčiar si to možno neuvedomuje, ale tie pazuchy Tebe pravdepodobne smrdia oveľa viac kvôli tomu fajčeniu.
@anonym_24074e skús. ale lepšie by bolo, ak by si sa správala ako empatický človek a nie nejaká namyslená krava… ja napr. nefajčím, športujem, zdravo sa stravujem - ale nie som prepnutá aby som to nútila niekomu inému.
čo z toho že nefajčíš, neješ maso alebo sladkosti a športuješ, keď si totalne prepnutá a nedá sa s tebou normálne baviť? 😏
@biba_18 nejest maso je zdrave? 😅
To až tak že zmenis zamestnanie lebo fajčí ???? nerobia ľudia horšie veci ako fajčenie???
Nijak, u mna cez fajcenie vlak nejde. Uz len zo zdravotneho hladiska, aj pasivny fajciar ma vyssie riziko vzniku (aj) rakoviny pluc. Kvoli niekoho zavislosti sa ja ohrozovat nenecham.
@anonym_db6745 poznala som nielen jednu osobu, ktora fajcila a neumrela na rakovinu pluc, bohuzial tam boli ine problemy.. a je kopu takych co fajcia a doziju sa vysokeho veku.. a zas jeden pan, co bol aj v televiznych novinach, sportoval, nefajcil, zdravo sa stravoval a mal rakovinu pluc
@anonym_ed54c9 Mne je to absolútne jedno, ale skúsilo by 3 ročné dieťa na mňa zakričať, nech nefajčím alebo iné chu*oviny, tak by si vypočulo niečo veľmi pekné a jeho matka tiež.
@anonym_1ea408 tak to len vraví o jeho a aj tvojej inteligencii, a tie pomery sú diametrálne odlišné.
@anonym_db6745 poznala som nielen jednu osobu, ktora fajcila a neumrela na rakovinu pluc, bohuzial tam boli ine problemy.. a je kopu takych co fajcia a doziju sa vysokeho veku.. a zas jeden pan, co bol aj v televiznych novinach, sportoval, nefajcil, zdravo sa stravoval a mal rakovinu pluc
@kinderko93 A co teraz? Ty si poznala nejaku osobu a druhu si videla v TV, „wow”… Vo svete su vyskumy, vseobecne znamy fakt je, ze inhalovane skodliviny z cigariet su karcinogenne, roky rakovine pluc podlahnu mnohi ludia, ale ty tu musis napisat, ze ty osobne teda takych nepoznas, no teda😱🙂Tvoje osobne poznanie ma isto vacsiu vahu ako globalne statistiky a vyskum.🥲🙂🙃
A ano, sokujuce, ale aj ked fajcis, mozes byt zaroven aj tlsta s neliecenym tlakom, cholesterolom, cukrovkou a zabije ta napr. infarkt (aj tam je inak fajcenie rizikovy faktor), taktiez mozes fajcit a nemusis zomriet na rakovinu pluc, lebo ta uplne v pohode moze zrazit auto, takze sa svojej rakoviny ani nedozijes. Prepac, ale tvoj prispevok je fakt k nicomu. Mna nikto nepresvedci, ani tvoje poznanie z okolia ci z reportaze z televiznych novin, ze tato zavislost skodiaca aj okoliu, je ospravedlnitelna a tolerovatelna.

Môj manžel je fajčiar, moja mama fajčí, vlastne v mojom okolí sú skoro všetci fajčiari. Ale existuje napr. žuvačka, ktorú si vie fajčiar dať po fajčení. Sú ustne vody, aj zuby sa dajú umyť hneď po fajčení. A na margo tej rakoviny, ak sa má u niekoho prejaviť, tak sa prejaví, či človek fajčí alebo nie. A tej znečistený vzduch ktorý dýchame, vám nevadí? Čo sa spomínam, tak len ja osobne poznám 5 prípadov nefajčiarov, ktorí mali rakovinu. Takže nie je to pravidlo, proste človek si nevyberie na akú chorobu zomrie.
@anonym_466210 len na margo žuvačiek, či ústnych vôd - neexistuje nic, co odstráni zápach cigariet..
Môžu sa v tej ústnej vode kúpať, aj tak budú pri bozkoch "chutiť" po cigaretách
To už potom záleží na partnerovi, čo mu ešte nevadí a čo už áno...