icon

Jazdili by ste 200 km do Rakúska každý týždeň len kvôli večeri?

Včera o 08:45

Caute baby. Bavilo by vas pol roka (cely cas spolu), raz tyzdenne sa terigat autom do rakuska 200km len kvoli tomu ze vas partner tam ma oblubenu restauraciu a chodievat tam na veceru? pridete domov a ste zasa hladne, cesta tam je dlha, cesta nazad dlha, velmi maly vyber a neustale jete to iste, ale je to jeho zvyk z predchadzajuceho manzelstva tak to musite trpiet. Zo zaciatku sa clovek na to tesi, foti si kazdu porciu ale po case tam chodite s nechutou... Mali by ste na to nervy?

anonym_4a7d3f
Včera o 09:30
@anonym_autor

@crazy_cat_lady akoze jedlo velmi chutne a pastva pre oci, ale uz sme vyskusali vsetko aj niekolko krat.

@anonym_autor dajte si donášku , vec vyriešená

januska12323
Včera o 09:33

A ty si nesvojprávna keď nevieš povedať nie? Aj keby to bolo za rohom tresol by, že tam chodil stále s bývalou tak bude aj so mnou už by som tam nešla. A každý týždeň? Nemáte lepšie veci na práci ako sa terigať takú diaľku kvôli predraženej večeri?

madeincssr
Včera o 09:39

@anonym_autor 200 km je dost daleko aj na celodenny vylet na otocku (precestovanych 5 az 6 hodin, zvysok casu, ak sa nevyrazi extremne skoro rano, je uz dost malo na uzitie si niecoho, spoznavanie bez ponahlania sa). Ale kazdy sme nejako "svihnuty", nik nie je "normalny", kazdy ma nejake konicky, manie, zvyky... Nesiel by obcas aj sam, resp. s kamaratom?

sara07
Včera o 09:40
@anonym_autor

@0silvia0 toto je michelinska restauracia , je to nie iba zvyk z byvaleho vztahu , ale nieco ako vec prestize

@anonym_autor nájdi v prahe michelin reštauraciu a zavel že teraz ideme tam

vilma7
Včera o 09:42

Nie, v žiadnom prípade!!!! Nie som na hlavu is400 km kvoli jednej žranici. 200 km tam a 200 nazad alebo? Aj 100 hore dolu je vela

anonym_454684
Včera o 09:45

Prestíž? A kto vie o tom, že sa tam bol najesť? Keby tam nešiel, klesol by v očiach koho?

autor
Včera o 09:49
@vilma7

Nie, v žiadnom prípade!!!! Nie som na hlavu is400 km kvoli jednej žranici. 200 km tam a 200 nazad alebo? Aj 100 hore dolu je vela

@vilma7 je to asi 180 tam a 180 nazad , po dialnici. Nastastie je tu dialnica od nas skoro od domu.

srandamusibyt
Včera o 09:56

Tak to by som teda nedával, najesť sa dá aj bližšie a dobre.

rozculena
Včera o 09:59
@anonym_autor

@0silvia0 toto je michelinska restauracia , je to nie iba zvyk z byvaleho vztahu , ale nieco ako vec prestize

@anonym_autor iná michelinská reštaurácia na svete neexistuje?

moonlight1210
Včera o 10:07
@anonym_autor

@vilma7 je to asi 180 tam a 180 nazad , po dialnici. Nastastie je tu dialnica od nas skoro od domu.

@anonym_autor tak pozri ine michelinske restauracie v okoli a zacnite ich objavovat spolu. Zavedte si novy spolocny zvyk.

V okoli Slovenska je ich asi 12.

grof_monte_christo
Včera o 10:17

Ja celkovo neznášam akekoľvek rituály na pravidelnej báze, rada plánujem čas krátkodobo. Musel by to byt náš spolu objavený podnik a chodili by sme tam spontánne. Určite nie raz týždenne a takúto diaľku.

motylik2559
Včera o 10:20
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka, uz si mu povedala, ze takto chodievat nechces? Uz si hodila s nim debatu, alebo je toto len frustracia na mk a budes pokracovat v tom dalej? 🤷‍♀️🤦‍♀️ A este zvyk s ex + prestiz? Prestiz kludne moze mat aj v inej restauracii ako tejto🙄 Ktovie co ti nakecal do hlavy, len aby stary zvyk s ex nevypustil zo svojho zivota. Hod s nim rec a daj vediet ako ti na to zareagoval.

unicornlady
Včera o 10:28

Vieš autorka, nie, nemusíš to predtrpieť.

minenkaa
Včera o 10:40

Nie nevadilo ,ale zas my s mužom mame obaja svoje muchy a snažíme sa prispôsobiť

sova7
Včera o 11:11

To by bol pre mňa signál že ešte nie je pripravený na nový vzťah. Ja predsa nie som niekto kto mu má zaplátať dieru po bývalej. Nie som povinná dodrziavat zvyky s cudzieho manželstva so mnou to nemá nič spoločné a mame si tvoriť spolu tie naše. Asi ta to prekvapí ale vo vzťahu nemáš niečo trpieť aby on bol spokojný. To nie je znak zdravého vzťahu že niekto v ňom musi niečo pretrpieť. Poznala som chlapa ktorý bol ochotný chodiť len na miesta kde chodil s bývalou a tam na ňu spomínal. Keď mi raz začal opisovať ako tam spolu sexovali viac som sa s ním nestretla.

lindous
Včera o 11:15

Mňa by to strašne nebavilo, rada skúšam nové veci… pravidelné rande a večera je pekný zvyk, ale toľko skvelých zaujímavých miest existuje, že nehrozí, aby sme každý týždeň chodili na to iste a ešte takú diaľku… na prestíž si nepotrpím už vôbec a to že je to zvyk s bývalou by tiež vo mne nevyvolávalo zrovna nadšenie…

anonym_a19926
Včera o 11:21

Dalsia nesvojpravna🤷‍♀️

thereisabear
Včera o 11:31

Raz do mesiaca by som išla asi aj rada, 2x by som prežila, každý týždeň určite nie.

viestta
Včera o 11:42
@anonym_autor

@anonym_autor tak pan je aj snob, on by sa nemohol najest v restike niekde za rohom.Nedajboze by ho pribuzni a znami videli ako sa krmi gulasom v motoreste alebo svieckovou z menucka v restike na namesti, tak to by neprezil. Vsak by stratil prestiz "fajnoiveho cloveka" 🙄 Este keby mi povykladal, ze aj s byvalkou tam chodili...
Ked je taky fajn ako ho opisujes, tak mu povedz, ze uz tam s nim chodit nechces. Ked si potrebuje udrziavat prestiz nech chodi sam. Uvidis ako to jeho fajnovy zaludocek stravi, potom sa budes vediet aj zariadit co s nim

muchotrafka298
Včera o 11:45

Ja predpokladam,ze sa jedna o michelinsku restauraciu a dotycny pan tam chodi preto, lebo potom moze hovorit, ze tam bol. Nie, nesla by som kazdy tyzden 400 km len kvoli jedlu. Raz za cas, pri vynimocych prilezitostiach, ale urcite nie raz za tyzden, Je to prehnane. Ja by som mu povedala ze tam chodit nechcem, nepotrebujem a mozeme si najst nieco blizsie (co ale uz nebude snobske michelinske, cim by sa pochvalil).

tilly
Včera o 11:51

My sme kedysi sme chodili na stuhleck každý druhý týždeň na otočku. Už to mi vadilo. Tiež je to cca 180km. Len kvôli večeri by som určite nešla. Okrem času, je to aj riziko plus ekologické to tiež nie je.

autor
Včera o 12:05
@viestta

@anonym_autor tak pan je aj snob, on by sa nemohol najest v restike niekde za rohom.Nedajboze by ho pribuzni a znami videli ako sa krmi gulasom v motoreste alebo svieckovou z menucka v restike na namesti, tak to by neprezil. Vsak by stratil prestiz "fajnoiveho cloveka" 🙄 Este keby mi povykladal, ze aj s byvalkou tam chodili...
Ked je taky fajn ako ho opisujes, tak mu povedz, ze uz tam s nim chodit nechces. Ked si potrebuje udrziavat prestiz nech chodi sam. Uvidis ako to jeho fajnovy zaludocek stravi, potom sa budes vediet aj zariadit co s nim

@viestta gulas v krcme je asi tvoj styl, ale nie nas.

viestta
Včera o 12:07
@anonym_autor

@anonym_autor ja o krcme nepisem

evazhoufova
Včera o 12:17

Ako ist aa najesť do michelinskej reštaurácie v strese ako vec prestíže. Ouch. Trosku vyzerá podľa odpovedi že ten noštek dohora máš, tak si to uži, alebo hľadaj restiku blizsie

autor
Včera o 12:27
@viestta

@anonym_autor ja o krcme nepisem

@viestta ja si nezelam aby si mi sem ty pisala cokolvek.

viestta
Včera o 12:30
@anonym_autor

@anonym_autor ale ty o tom kde pisem nemozes rozhodovat. Toto je verejne forum, verejne si polozila otazku takze kym neporusujem pravidla MK mozem pisat kde chcem a co uznam za vhodne

minenkaa
Včera o 12:31
@anonym_autor

@anonym_autor toto nemyslíš vážne

anonym_ff0667
Včera o 12:33
@anonym_autor

@anonym_autor " vec prestíže " by bolo, keby ste do 200km vzdialenej reštaurácie leteli lietadlom, takto sa trmácať hodiny autom môže len blbý snob.

anonym_4eb2e1
Včera o 12:42
@anonym_autor

@anonym_autor naschval neodpovedáš na otázky žien, ci si si istá, ze sa muž preniesol cez bývalú? Alebo to u vas nie je take ruzove.

anonym_5524f2
Včera o 12:43

nie neobetovala by som každý týždeň piatok 4 hodiny v aute aby som jedla v prestížnej reštaurácii len tak. Ani by mi to neprišlo ako vec prestíže ak tam mám byť s partnerom a vidia ma zamestnanci reštaurácie a ostatní hostia. Ak by to bola večera s obchodnými partnermi, kde sa tá prestíž vyžaduje a má odrážať moje úspechy a že sa mi darí, tak ok. To je biznis. Ak tam chodím sama, tak je to strata času. Je to ako keď si 19 ročný chalan kúpiť drahé auto a potom tankuje za 20,- € a parkuje u mamy na dvore. Má len kundolap a nie prestíž. Áno išla by som sa tam najesť raz-za čas s tým, že to spojím napr. s víkendom v okolí. Nie sa trmácať len kvôli jedlu, viem si predstaviť aj krajší piatok.