Je bežné, že muži na zoznamkách ponúkajú sex?
Ponúkajú vám muži na zoznamkach sex? Neviem ci som ja vadna alebo oni.
Každý jeden chce sex 🤣 a aj keď sa ti potom zdá, že komunikácia má úroveň, že konečne si našla normalného...rozumného..zabije to tým, že veď ak to nevýjde, že si nesadneme, aspoň si zasexovať môžme 🤣🤣🤣🤣
Áno
A vadná si asi aj ty keď kvôli tomu musíš zakladať témy...
Nikdy som nebola na žiadne online zoznamke, ale logika mi napriek tomu hovorí, že väčšina mužov tam je kvôli sexu. Takže celkom nerozumiem tomu, že sa tomu čuduje žena, ktorá na tej zoznamke je. Určite sú tam aj ľudia, ktorí hľadajú reálny vzťah, keďže mám niekoľko známych, ktorí sa zoznámili na pokeci či inde.
mne malokedy. niekedy staci mat inu fotku alebo informacie v profile a oni sa sami vytriedia.
Nie ja len rozmýšľam že či náhodou nie som dosť pekná na vzťah alebo ako to ti chlapi majú. 😀
...či nie si dosť pekná na vzťah... 🤷🏼♀️😁
Na zoznamke som nikdy nebola ale nazivo mi ponukali sex dost casto 😅😅😅
Autorka, vzťah sa skutočne neodvíja od toho, či si pekná...🤦♀️
Nie ja len rozmýšľam že či náhodou nie som dosť pekná na vzťah alebo ako to ti chlapi majú.
Pri všetkej úcte, pekná môžeš byť, ale ... Veď priemerne bystrá žena si musí byť vedomá toho, že na online zoznamkách chlapi zväčša riešia sex, nie reálny vzťah, takže normálna žena sa nikdy nebude zamýšľať nad tým, že nie je dosť pekná, ak na online zoznamke ju muži oslovujú so sexom a nie na vážny vzťah.
A možno si pekná tak akurát na sex 😂
A ty si na tých zoznamkách za akým účelom?
Ak hľadáš dlhodobý vzťah s úžasným mužom, tak to je na online zoznamkách (najmä tých všeobecných a bezplatných, možno že nejaké špecifické typu "kresťanská" (napr. zoznamko.sk) to majú trochu lepšie, ale tiež by som veľmi nedúfal) ako ryžovanie zlatých zrniek v delte Mississippi, pretože tam typicky žiadne nie sú...
Jasne...a aj peniaze za fajku, alebo sex...chore...
@hefo čiže ak chcem vzťah tak nemá zmysel Badoo, tinder ...?
Samozrejme, že to má zmysel.
Ale nie všetci ľudia na svete vzťah chcú.
Čo máš 16, že si taká vyhúkaná z toho?
@enmery
@earlgrey tu ste bosorky? 😉🙂 a @karolinakr gde ste nechali? 🙂
@earlgrey Ja som nemala ani fotku a aj v profile napísané, že nemám záujem o sex a aj tak denno denne písali
Možno si mysleli, že len robíš drahoty😁
@stanulienkat 😄 veď som aj robila 🤣
@princkrason ja ti dám bosorky! tak nás môže volať len kráľ Modrého koníka 🤣
Ja by som ťa opravila.
Oni ho neponúkajú.
Oni ho od teba žiadajú.
Často utrápení ženáči so ženou, čo je večne unavená a bolí ju hlava. Ale inak ju milujú a toľko sa premôžu a ostanú s ňou kvôli deťom.
@princkrason My sme v každej okolo sexu sa točiacej téme😄

Za koľko ponúkajú😃