icon

Je bežné, že muži na zoznamkách ponúkajú sex?

30. jan 2025

Ponúkajú vám muži na zoznamkach sex? Neviem ci som ja vadna alebo oni.

Strana
z5
enmery
30. jan 2025

Za koľko ponúkajú😃

earlgrey
30. jan 2025

Každý jeden chce sex 🤣 a aj keď sa ti potom zdá, že komunikácia má úroveň, že konečne si našla normalného...rozumného..zabije to tým, že veď ak to nevýjde, že si nesadneme, aspoň si zasexovať môžme 🤣🤣🤣🤣

janai1
30. jan 2025

Áno
A vadná si asi aj ty keď kvôli tomu musíš zakladať témy...

melanta
30. jan 2025

Nikdy som nebola na žiadne online zoznamke, ale logika mi napriek tomu hovorí, že väčšina mužov tam je kvôli sexu. Takže celkom nerozumiem tomu, že sa tomu čuduje žena, ktorá na tej zoznamke je. Určite sú tam aj ľudia, ktorí hľadajú reálny vzťah, keďže mám niekoľko známych, ktorí sa zoznámili na pokeci či inde.

tarvika
30. jan 2025

mne malokedy. niekedy staci mat inu fotku alebo informacie v profile a oni sa sami vytriedia.

melanta
30. jan 2025

@enmery čo, hľadáš prácu na doma? 😉😂 Ale vraj za dobitie kreditu sú tam niektoré ochotné fajku urobiť. Takže nie je to drahý portál, neoplatí sa. 😂

drake122
30. jan 2025

@melanta ako sa volá ten portál na dobitie kreditu?🤣

user62056819
Odpoveď bola odstránená
autor
30. jan 2025

Nie ja len rozmýšľam že či náhodou nie som dosť pekná na vzťah alebo ako to ti chlapi majú. 😀

enmery
30. jan 2025

@melanta No neviem, keď ponúkajú, sa len pýtam. Ja som si chcela, že skôr chcú s hocijakou.😆

earlgrey
30. jan 2025

@tarvika Ja som nemala ani fotku a aj v profile napísané, že nemám záujem o sex a aj tak denno denne písali 🤣

huxy
30. jan 2025

...či nie si dosť pekná na vzťah... 🤷🏼‍♀️😁

evcagabi
30. jan 2025

Na zoznamke som nikdy nebola ale nazivo mi ponukali sex dost casto 😅😅😅

enmery
30. jan 2025

Autorka, vzťah sa skutočne neodvíja od toho, či si pekná...🤦‍♀️

melanta
30. jan 2025

Nie ja len rozmýšľam že či náhodou nie som dosť pekná na vzťah alebo ako to ti chlapi majú.

Pri všetkej úcte, pekná môžeš byť, ale ... Veď priemerne bystrá žena si musí byť vedomá toho, že na online zoznamkách chlapi zväčša riešia sex, nie reálny vzťah, takže normálna žena sa nikdy nebude zamýšľať nad tým, že nie je dosť pekná, ak na online zoznamke ju muži oslovujú so sexom a nie na vážny vzťah.

melanta
30. jan 2025

@earlgrey tak lebo ľudia zvyknú meniť názory, tak čo keby náhodou. 😂

kavasmliekom
30. jan 2025

A možno si pekná tak akurát na sex 😂

earlgrey
30. jan 2025

@melanta Veď to 😀 ale tak ja som vždy vyzvedala...väčšinou to boli ženatí muži...tak 90%...tak som sa tvárila, že mám záujem...pýtala sa aj osobné otázky...tie isté omáčky dookola 🤣 no a potom mi prišlo ľúto ich manželiek...

hefo
30. jan 2025

A ty si na tých zoznamkách za akým účelom?

Ak hľadáš dlhodobý vzťah s úžasným mužom, tak to je na online zoznamkách (najmä tých všeobecných a bezplatných, možno že nejaké špecifické typu "kresťanská" (napr. zoznamko.sk) to majú trochu lepšie, ale tiež by som veľmi nedúfal) ako ryžovanie zlatých zrniek v delte Mississippi, pretože tam typicky žiadne nie sú...

rachel36a
30. jan 2025

Jasne...a aj peniaze za fajku, alebo sex...chore...

autor
30. jan 2025

@hefo čiže ak chcem vzťah tak nemá zmysel Badoo, tinder ...?

janai1
30. jan 2025

Samozrejme, že to má zmysel.
Ale nie všetci ľudia na svete vzťah chcú.
Čo máš 16, že si taká vyhúkaná z toho?

princkrason
30. jan 2025

@enmery
@earlgrey tu ste bosorky? 😉🙂 a @karolinakr gde ste nechali? 🙂

stanulienkat
30. jan 2025

@earlgrey Ja som nemala ani fotku a aj v profile napísané, že nemám záujem o sex a aj tak denno denne písali

Možno si mysleli, že len robíš drahoty😁

earlgrey
30. jan 2025

@stanulienkat 😄 veď som aj robila 🤣

earlgrey
30. jan 2025

@princkrason ja ti dám bosorky! tak nás môže volať len kráľ Modrého koníka 🤣

nikaeli
30. jan 2025

Ja by som ťa opravila.
Oni ho neponúkajú.
Oni ho od teba žiadajú.
Často utrápení ženáči so ženou, čo je večne unavená a bolí ju hlava. Ale inak ju milujú a toľko sa premôžu a ostanú s ňou kvôli deťom.

enmery
30. jan 2025

@princkrason My sme v každej okolo sexu sa točiacej téme😄

earlgrey
30. jan 2025

@nikaeli 👏👏

earlgrey
30. jan 2025

@enmery aj ty si hladná?

sticker
Strana
z5