icon

Je bozk na ústa viac než len priateľský gesto?

Včera o 16:23

Otázka boli sme firemnom večierku. Zábava bola super, všetci sme bavili tancovali, niečo sa pilo (ja nie, ja som rozvážala).
Ok vopred prosím žiadne útočenie. Robím s jedným kolegom. Máme sa radi. On je ženatý a ja vydatá. Mne sa páči, ale samozrejme vo všetkej početnosti. Ja mám pocit, že sa mu tiež páčim. Poznáte to náhodné dotyky, keď stojím na chodbe tak sa o mňa oprie akože náhodou, alebo úmyselne neviem. Ja keď ho chytím za ruku, alebo pohladkam asi mu to nevadí. Neviem
Vrátim sa k večierku, rozvazala som teda pripitych kolegov, nakoniec ostal v aute kolega a kolegyňa. Kolegu som priviezla pod bytovku, kolegyňa vystupila, že si sadne ku mne. Tak som kolegovi podala ruku popriala pekné Vianoce a dala pusu na lico a potom na ústa (nechápem prečo) a potom ešte jednu pusu na ústa. On sa vôbec neodtiahol, on malo pil... väčšinou sme spolu tancovali takže alkoholom to asi nebude. Stále na to myslím. Mám výčitky svedomia a pritom nemám prečo, alebo. Už som aj rozmýšľala, že odídem z prace. Mám z toho zvláštny pocit

lentakyterapeut
Dnes o 08:14
@andrejka2424

@lentakyterapeut Myslela som , že sa bavíme o možnosti nevery.Tá väčšinou začne letmými dotykmi a bozkami a nie sexom vo wc na večierku. Mne je jedno, čo urobí.Prišla sa poradiť , čo urobí je iba na nej. Teraz má viac možností, k nevere ešte neprišlo.Kráča ale po tenkom ĺade a pochybujem,že o tom vedia iba oni dvaja.

@andrejka2424 ale ak sa aj stane nevera stale to nie je na rozvod. To by sa sudy zblaznili vsetkych rozvadzat.

13uzivatelka11
Dnes o 08:15
@michal_dr

@anonym_autor
Kamenovať ťa nebudem (už len to by chýbalo 🤦), pretože osobne poznám takýchto kolegov mužov i ženy a tá pracovná atmosféra je úplne iná 😉, čo sa odzrkadľuje i na klientov (ak sú s nimi v priamom styku), priateľská kolektívna atmosféra na pracovisku.

Nie všetci sme rovnaký povahovo/charakterovo, sme introverti/extroverti, energeticky/temperamentne rozdielny 😉

Správanie ktoré opisuješ je v bežné (ak je niekto introvert, emocionálne chladný, flustrovaný to je iná kapitola), kedže ste obaja na rovnakom oddeleni, pracujete spolu, dobre zi rozumiete a ste rovnaké veselé typi ľudí 😉, uplne normálna vec 🙂.
V práci trávime viac času ako doma s rodinou (noc/spánok nepočítam) a teda pracovná atmosféra je veľmi dôležitá 😉.

O odchode z práce nepremýšľaj, nie je dôvod. Pre bozk na pery 🤦.

Pusa na pery... hold stalo sa, endorfíny po tom ako sa človek celý večer príjemne baví, tancuje, šantí sú na mieste 😉. Keby si mu dala Francúzsky bozk, to by bolo "mega", ale pusa na pery? 🙄🤦

Chápem, že máš zlý pocit to však znamená, že si si uvedomila hranicu. Nechaj si to pre seba 😉.
S kolegom si sadnite a dajte reč, aby ste boli v pohode 😉
Povedz mu, že ten bozk bol omyl a aby si od toho nič nesluboval, nič za tým nevidel, že si mala proste radosť a dobrú náladu z celého večera 😉. Ide o to aby ste si to odkomunikovali, vysvetlili, "uzavreli", aby neočakával viac a obaja ste boli v pohode 😉.

V živote sa stávajú i horšie veci a keď nejde o život, tak ide o .."nič" 😉

Sme ľudia, nie stroje... 😉
Netráp sa, nič sa nestalo, hlavne si to nechaj pre seba, je super, že si si to uvedomila 😉

@michal_dr ale prosím ťa.. sám dobre vidíš z toho príspevku že to je viacej len ako priateľská atmosféra.. aj ja som si našla v práci jedného dobrého kamaráta, sme fakt blízki priatelia a vieme sa so všetkým spolu zdôveriť, dobre mi padne mať niekoho takého aj v práci. ale určite sa nehladkame po ruke a nemyslím doma na neho ako mi je príjemné keď vedľa mňa stojí.. prečo sa potom nehladka so všetkými kolegami keď je to podľa teba len super atmosféra v robote 🤦‍♀️

lentakyterapeut
Dnes o 08:19
@13uzivatelka11

@michal_dr ale prosím ťa.. sám dobre vidíš z toho príspevku že to je viacej len ako priateľská atmosféra.. aj ja som si našla v práci jedného dobrého kamaráta, sme fakt blízki priatelia a vieme sa so všetkým spolu zdôveriť, dobre mi padne mať niekoho takého aj v práci. ale určite sa nehladkame po ruke a nemyslím doma na neho ako mi je príjemné keď vedľa mňa stojí.. prečo sa potom nehladka so všetkými kolegami keď je to podľa teba len super atmosféra v robote 🤦‍♀️

@13uzivatelka11 nehladka sa so vsetkymi tak ako ty sa vsetkym.nezdoverujes. a iba tak chces mi povedat ze ste sa nikdy nedotkli ano? Letmo, nahodne ale nedotkli? Tomu neuveri nikto. Kamarat a blizky priatel. Ok

13uzivatelka11
Dnes o 08:24
@lentakyterapeut

@13uzivatelka11 nehladka sa so vsetkymi tak ako ty sa vsetkym.nezdoverujes. a iba tak chces mi povedat ze ste sa nikdy nedotkli ano? Letmo, nahodne ale nedotkli? Tomu neuveri nikto. Kamarat a blizky priatel. Ok

@lentakyterapeut ale on píše že podla neho je takéto správanie bežné medzi kolegami veselej povahy, takže asi len oni dvaja sú tam veselej povahy keď ostatní sa nehladkaju... A nie, ja sa s kolegom nehladkam 🤦‍♀️ a náhodne sa dotknem občas aj s iným kolegom alebo s kolegyňou, keďže mám aj fyzickú prácu a keď spolu niečo robíme alebo mi niekto niečo podáva, tak ano, občas sa dotkneme. A hlavne môj manžel o kolegovi vie, že mám v práci dobrého kamaráta. A aj jeho manželka vie o mne 🙂

autor
Dnes o 08:26
@andrejka2424

@lentakyterapeut Myslela som , že sa bavíme o možnosti nevery.Tá väčšinou začne letmými dotykmi a bozkami a nie sexom vo wc na večierku. Mne je jedno, čo urobí.Prišla sa poradiť , čo urobí je iba na nej. Teraz má viac možností, k nevere ešte neprišlo.Kráča ale po tenkom ĺade a pochybujem,že o tom vedia iba oni dvaja.

@andrejka2424 rozvádzať sa určite nechcem, nechápem prečo by som to mala robiť. To, že mi robí dobre jeho prítomnosť, dotyky a podobne neznamena, že zničím svoju alebo jeho rodinu. Zaujímavé, že riešite môj vztah ale nikto sa nepýta čo jeho rodina, manželka. On sa mi sťažuje na ženu, že je to žiarlivá stíhačka, ktorá ho na kazdom kroku kontroluje. A nie nehovorím ty chúďatko moje, ale stále mu poviem nech sa s ňou porozpráva a nech jej povie čo ho trápi... To, že jeho žena je stíhačka vravia aj kolrgovis, ktorí ho poznajú roky a aj jeho ženu... vztahy sú veľakrát komplikovane a neexistuje par, ktorý je na 100% vo vzťahu spokojný. Uvedomujem si tú tenkú čiaru, avšak ja určite nechcem prísť o svojho manzela. Teraz som v takom zvláštnom emocionálnom rozpoložení

lentakyterapeut
Dnes o 08:29
@anonym_autor

@andrejka2424 rozvádzať sa určite nechcem, nechápem prečo by som to mala robiť. To, že mi robí dobre jeho prítomnosť, dotyky a podobne neznamena, že zničím svoju alebo jeho rodinu. Zaujímavé, že riešite môj vztah ale nikto sa nepýta čo jeho rodina, manželka. On sa mi sťažuje na ženu, že je to žiarlivá stíhačka, ktorá ho na kazdom kroku kontroluje. A nie nehovorím ty chúďatko moje, ale stále mu poviem nech sa s ňou porozpráva a nech jej povie čo ho trápi... To, že jeho žena je stíhačka vravia aj kolrgovis, ktorí ho poznajú roky a aj jeho ženu... vztahy sú veľakrát komplikovane a neexistuje par, ktorý je na 100% vo vzťahu spokojný. Uvedomujem si tú tenkú čiaru, avšak ja určite nechcem prísť o svojho manzela. Teraz som v takom zvláštnom emocionálnom rozpoložení

@anonym_autor bud uplne v klude. Jecti s nim dobre? Tak to nemen. Nerob veci nasilu lebo mamicky na koni povedali ze to je zle.
Jeho zena moze byt stihacka aj preto ze ho pozna 😃 ale to je jedno co ma doma. Vy riesite co je medzi vami.

anonym_419b9f
Dnes o 08:35
@anonym_autor

@anonym_autor mozno kolega dava manzelke dovod/y na to aby ziarlila. Je aj tu na MK malo pribehov o tom ako su zeny oznacene za ziarlivky a nakoniec sa ukaze, ze ich intuicia neklame?

autor
Dnes o 08:39
@anonym_419b9f

@anonym_autor mozno kolega dava manzelke dovod/y na to aby ziarlila. Je aj tu na MK malo pribehov o tom ako su zeny oznacene za ziarlivky a nakoniec sa ukaze, ze ich intuicia neklame?

@anonym_419b9f vravím nechcem nikomu ublížiť, ani jeho zene a ani môjmu mužovi, preto ma to trápi čo momentálne citim. Dobre, že je teraz dlhšia pauza čo budem doma a po Vianociach ide on na služobnú cestu na týždeň, na ktorú som mala ísť aj ja, ale vyhovorila som sa, že nemôžem lebo....môj šéf už na mna pozerá ako na dilino, lebo som už po tretíkrát sa vyhovorila, že nemôžem ísť. Ja som v rozumná osoba, ale pri ňom som ako naivná pubertiačka

andrejka2424
Dnes o 08:40
@anonym_autor

@anonym_autor Ja ťa nesúdim a naozaj ma netrápi , aký dopad to bude mať na tvoje manželstvo. Veď ti tu každý napísal len svoj pohľad na vec. Zatiaľ sa nič strašné nedialo, to že si rozumiete - stáva sa, trávite spolu veľa času,. Možno v inom čase, za iných okolností by ste tvorili pár. Je to na tebe, kam to až zájde. Ale úprimne si sama odpovedz-žiarlila by si, keby si zistila, že tvoj muž má v práci niekoho s kým si veľmi rozumie, , s kým sa zatiaľ pobozkali, dotýkali a čas ukáže? Alebo by si to brala, že však no a čo , veď robí niečo obdobné ako ty?

autor
Dnes o 08:41
@andrejka2424

@anonym_autor Ja ťa nesúdim a naozaj ma netrápi , aký dopad to bude mať na tvoje manželstvo. Veď ti tu každý napísal len svoj pohľad na vec. Zatiaľ sa nič strašné nedialo, to že si rozumiete - stáva sa, trávite spolu veľa času,. Možno v inom čase, za iných okolností by ste tvorili pár. Je to na tebe, kam to až zájde. Ale úprimne si sama odpovedz-žiarlila by si, keby si zistila, že tvoj muž má v práci niekoho s kým si veľmi rozumie, , s kým sa zatiaľ pobozkali, dotýkali a čas ukáže? Alebo by si to brala, že však no a čo , veď robí niečo obdobné ako ty?

@andrejka2424 pravdepodobne by mi to nebolo príjemné, to máš pravdu

anonym_f58666
Dnes o 08:49
@anonym_autor

@anonym_419b9f vravím nechcem nikomu ublížiť, ani jeho zene a ani môjmu mužovi, preto ma to trápi čo momentálne citim. Dobre, že je teraz dlhšia pauza čo budem doma a po Vianociach ide on na služobnú cestu na týždeň, na ktorú som mala ísť aj ja, ale vyhovorila som sa, že nemôžem lebo....môj šéf už na mna pozerá ako na dilino, lebo som už po tretíkrát sa vyhovorila, že nemôžem ísť. Ja som v rozumná osoba, ale pri ňom som ako naivná pubertiačka

@anonym_autor nechces ublizovat ale ublizujes, rozhodnutie neist s nim na sluzobku je spravne.
Ono problem je v tebe a ty si to musis v hlave usporiadat co chces a pocitat s dosledkami svojich aktivit a rozhodnuti
a zjavne to vidia aj kolegovia je to otazka casu nez to praskne, za mna si uz ciaru prekrocila a je to nevera ( minimalne emocionalna )

anonym_2d036e
Dnes o 08:52
@anonym_autor

@anonym_autor uz mi to zavana dalsim vymyslenym pribehol ale nevadi iba moj pocit.

anonym_b0b391
Dnes o 08:55

@anonym_autor ach chudak tvoj muz keby vedel co ma doma 🥺

anonym_2d036e
Dnes o 08:56
@anonym_b0b391

@anonym_autor ach chudak tvoj muz keby vedel co ma doma 🥺

@anonym_b0b391 ved ani nevies mozno co mas doma ty

letfenixa
Dnes o 09:00
@anonym_autor

@anonym_autor prečo by tu mal niekto riešiť manželstvo tvojho kolegu??? On sem nepíše. Píšeš ty. A ty, triezva, si prekročila hranice kolegiality. Ty si tá, ktorá má riešiť seba a svpje manželstvo. A ako napísal niekto vyššie, nám je to tu jedno.

autor
Dnes o 09:08
@letfenixa

@anonym_autor prečo by tu mal niekto riešiť manželstvo tvojho kolegu??? On sem nepíše. Píšeš ty. A ty, triezva, si prekročila hranice kolegiality. Ty si tá, ktorá má riešiť seba a svpje manželstvo. A ako napísal niekto vyššie, nám je to tu jedno.

@letfenixa ja som prekročila hranice? No pokiaľ ja som vo vzťahu nespokojná, alebo niečo v mojom manželstve chyba preto robím to čo robim, tak zrejme aj on nebude veľmi šťastný a na 100% vo vzťahu spokojný. V podstate som skúšala sa správať odmerane a preberať len výlučne pracovné veci, ale my sme v práci dobrý kolektív a ako tu niektorí píšete, že si to kolegovia určite všimli...tak áno všimli, že sme v nepohode a doberali si nás, že sa spolu nerozprávame, nesmejeme sa a podobne. My máme cez pauzu stretnutie viacerí kolegovia a zasmejeme sa stále, on je stále tam aj keď sedí vedľa v kancli, ak by nechcel nepríde, lebo ja ho nevyhladávam

lentakyterapeut
Dnes o 09:11

Tito pribehy ako cez kopirak rano co rano novy tesim sa zajtra na dalsi.

letfenixa
Dnes o 09:19
@anonym_autor

@letfenixa ja som prekročila hranice? No pokiaľ ja som vo vzťahu nespokojná, alebo niečo v mojom manželstve chyba preto robím to čo robim, tak zrejme aj on nebude veľmi šťastný a na 100% vo vzťahu spokojný. V podstate som skúšala sa správať odmerane a preberať len výlučne pracovné veci, ale my sme v práci dobrý kolektív a ako tu niektorí píšete, že si to kolegovia určite všimli...tak áno všimli, že sme v nepohode a doberali si nás, že sa spolu nerozprávame, nesmejeme sa a podobne. My máme cez pauzu stretnutie viacerí kolegovia a zasmejeme sa stále, on je stále tam aj keď sedí vedľa v kancli, ak by nechcel nepríde, lebo ja ho nevyhladávam

@anonym_autor vždy mi bolo u prdele, čo si o mne kto myslí, takže nejaké všimania kolegov prejdú okolo mňa bez povšimnutia.

watermelon
Dnes o 09:24

Autorka, ano, prekracujes hranice. Uz to, ze sa dotykas a hladkas kolegu, je za mna maximalne prekrocenie hranic.

babababka
Dnes o 09:26

Áno,je.

letfenixa
Dnes o 09:28
@anonym_autor

@anonym_autor a áno, fyzickým kontaktom prekračuješ hranice.

autor
Dnes o 09:35
@letfenixa

@anonym_autor a áno, fyzickým kontaktom prekračuješ hranice.

@letfenixa to sa mi páči, že zena prekročí hranice, lebi niekoho pohladka po ramene, lebo ho chcr povzbudiť, ale chlap, ktorý sa tesne pritisne k žene tak že cítim ešte aj čo ma vo vrecku je ok...ale chápem vy ste panny marie a dokonalo sväté

lentakyterapeut
Dnes o 09:41
@anonym_autor

@letfenixa to sa mi páči, že zena prekročí hranice, lebi niekoho pohladka po ramene, lebo ho chcr povzbudiť, ale chlap, ktorý sa tesne pritisne k žene tak že cítim ešte aj čo ma vo vrecku je ok...ale chápem vy ste panny marie a dokonalo sväté

@anonym_autor uz utocis 😂 boze tak sa s nim vyspi a neries panenky marie tu na koni.

13uzivatelka11
Dnes o 09:43
@anonym_autor

@anonym_autor sa len ty si sem napísala diskusiu, pobozkala si ho, najviac ta trápi ako to vnima asi on. a ešte tvrdíš, že nemáš mať prečo výčitky svedomia. 🤦‍♀️ Prečo by sme mali riešiť tvojho kolegu?

letfenixa
Dnes o 09:47
@anonym_autor

@anonym_autor opakujem, mne si ukradnuta, si pre mňa cudzí človek, odpovedám na tvoje otázky. A ten tvoj napadnik je mi ukradnutý už duplom.

letfenixa
Dnes o 09:49

Ja keď mám s niekým fyzický kontakt, tak to mám v hlave zrovnane, že to chcem a nepitvem to.

autor
Dnes o 09:49
@lentakyterapeut

@anonym_autor uz utocis 😂 boze tak sa s nim vyspi a neries panenky marie tu na koni.

@lentakyterapeut neutočim...len píšem pravdu vieš o tom že každá akcia vyvolá reakciu, ale chapem, že je na mne to uťať v zárodku

lentakyterapeut
Dnes o 09:53
@anonym_autor

@lentakyterapeut neutočim...len píšem pravdu vieš o tom že každá akcia vyvolá reakciu, ale chapem, že je na mne to uťať v zárodku

@anonym_autor pozri cim dlhsie tu som tym som viac presvedceny ze par ludi tu tie pribehy vymysla na kolene. Mimo kona sa dvaja stretnu a chemia ukaze ci z bozku bude sex alebo si pojdu kazdy svojou cestou. otukavaju sa a kam zajdu ci vy kam zajdete je vasa vec. Je jedno kto mal 20 a kto 10 ci 50 sexualnych partnetov ked budete chciet vyspite sa spolu a na koni pribudne dalsi pribeh pre mamicky.

dahliaa
Dnes o 09:55
@anonym_autor

@anonym_autor Však není v pořádku ani to, co dělá tvůj ženatý kolega, ale diskuzi jsi tady založila ty a ne on. Chování vás obou je nevhodné, vzhledem k tomu, že jste oba zadaní. Já bych se na tvém místě proti chování kolegy vůči mně rozhodně ohradila. Určitě bych to nepodporovala tím, že ho budu hladit... Ale tohle si musíš srovnat ty ve své hlavě. Chápu, že ti jeho projevy sympatií zvyšují sebevědomí, ale to se dá zvýšit i jinak než že budeš podvádět člověka, který tě miluje. Ze svého manžela bych paroháče nedělala. Pokud bych měla potřebu mu být nevěrná, tak se raději rozvedu. Nesnáším lži a zahýbání.

anonym_3fe3fa
Dnes o 09:59

@anonym_autor Hotová legenda o vášni. Oboch vás to zbližovanie prejde, keď príde na scénu jeho žena.