Je bozk na ústa viac než len priateľský gesto?
Otázka boli sme firemnom večierku. Zábava bola super, všetci sme bavili tancovali, niečo sa pilo (ja nie, ja som rozvážala).
Ok vopred prosím žiadne útočenie. Robím s jedným kolegom. Máme sa radi. On je ženatý a ja vydatá. Mne sa páči, ale samozrejme vo všetkej početnosti. Ja mám pocit, že sa mu tiež páčim. Poznáte to náhodné dotyky, keď stojím na chodbe tak sa o mňa oprie akože náhodou, alebo úmyselne neviem. Ja keď ho chytím za ruku, alebo pohladkam asi mu to nevadí. Neviem
Vrátim sa k večierku, rozvazala som teda pripitych kolegov, nakoniec ostal v aute kolega a kolegyňa. Kolegu som priviezla pod bytovku, kolegyňa vystupila, že si sadne ku mne. Tak som kolegovi podala ruku popriala pekné Vianoce a dala pusu na lico a potom na ústa (nechápem prečo) a potom ešte jednu pusu na ústa. On sa vôbec neodtiahol, on malo pil... väčšinou sme spolu tancovali takže alkoholom to asi nebude. Stále na to myslím. Mám výčitky svedomia a pritom nemám prečo, alebo. Už som aj rozmýšľala, že odídem z prace. Mám z toho zvláštny pocit
Ja som za aby romanik pokracoval 😉
@lentakyterapeut Nevera do každej rodiny, ĺudia si to zaslúžia !😎 Ty osobne si otvorený aj swingers, či len poza chrbát-keď zakázané ovocie najviac chutí?
@lentakyterapeut Nevera do každej rodiny, ĺudia si to zaslúžia !😎 Ty osobne si otvorený aj swingers, či len poza chrbát-keď zakázané ovocie najviac chutí?
@andrejka2424 nemusia mat vsetci rovnaky nazor 😉
@andrejka2424 nemusia mat vsetci rovnaky nazor 😉
@lentakyterapeut Vďakabohu. Na zoznamkách môže človek veselých chlapíkov s podobným názorom vidlami prehadzovať.
@lentakyterapeut Vďakabohu. Na zoznamkách môže človek veselých chlapíkov s podobným názorom vidlami prehadzovať.
@andrejka2424 co tam robis ty ?
@andrejka2424 co tam robis ty ?
@lentakyterapeut Ten bol dobrý 🙂 .Ale bola to len spomienka a zároveň pocit vďačnosti, že už nikoho vidlami prehadzovať nemusím, lebo som našla toho pána úžasného.
@lentakyterapeut Ten bol dobrý 🙂 .Ale bola to len spomienka a zároveň pocit vďačnosti, že už nikoho vidlami prehadzovať nemusím, lebo som našla toho pána úžasného.
@andrejka2424 gratulujem
@andrejka2424 gratulujem
@lentakyterapeut no vidím ze sa tu zbehli samé ziarlive stíhačky a furie. Tieto by autorku najradšej zahrdusili keby mohli. Ale vieš prečo to robia? Lebo sa boja o svojich muzickov, a takto to dávajú najavo. Ja len ľutujem chudákov, a nečudovala by som sa, keby ich podvádzali na každom rohu. Lebo presne pri takých ženách to muži urobia.
@lentakyterapeut no vidím ze sa tu zbehli samé ziarlive stíhačky a furie. Tieto by autorku najradšej zahrdusili keby mohli. Ale vieš prečo to robia? Lebo sa boja o svojich muzickov, a takto to dávajú najavo. Ja len ľutujem chudákov, a nečudovala by som sa, keby ich podvádzali na každom rohu. Lebo presne pri takých ženách to muži urobia.
@anonym_834340 a ty si asi z tých čo máš doma muža a v práci sa obchytkavas s kolegami? 😀 Ja sa teda o muža nebojím a verím mu na 100% a nerobím mu ani doma scény.. ale nemyslím si že toto čo robí autorka a ešte vyhlasuje že nemá mať prečo výčitky svedomia, je správne. 🙂
@anonym_834340 a ty si asi z tých čo máš doma muža a v práci sa obchytkavas s kolegami? 😀 Ja sa teda o muža nebojím a verím mu na 100% a nerobím mu ani doma scény.. ale nemyslím si že toto čo robí autorka a ešte vyhlasuje že nemá mať prečo výčitky svedomia, je správne. 🙂
@13uzivatelka11 Ja by som si tipla,že to písala tá,čo mala profilovú fotku s holou riťou donedávna. Jej názory obhajujúce neverných ĺudí mi všade udreli do očí.
@anonym_autor Asi si myslela vo všetkej "počestnosti", nie početnosti. Moja vydatá kolegyňa hovorievala keď sa jej páčil nejaký muž, že "menu si pozriem, ale jesť nebudem" 😀
@anonym_autor Asi si myslela vo všetkej "počestnosti", nie početnosti. Moja vydatá kolegyňa hovorievala keď sa jej páčil nejaký muž, že "menu si pozriem, ale jesť nebudem" 😀
@anonym_9bff88 už stačilo. Ja som 20 rokov vydatá, to, že som teraz "pochybila" a to štýlom dotykov a jednej pusy. Nepovaž sa ma vykresliť ako pobehlicu!
@anonym_9bff88 už stačilo. Ja som 20 rokov vydatá, to, že som teraz "pochybila" a to štýlom dotykov a jednej pusy. Nepovaž sa ma vykresliť ako pobehlicu!
@anonym_autor máš pravdu, kašli na nich co ti píšu. Je to tvoj život, ži ho tak, ako ty chceš. Neviem co sa musia tuto dámy starať stále do cudzích veci. Ale šipim, že ti závidia.
@13uzivatelka11 "Stále na to myslím. Mám výčitky svedomia"
@13uzivatelka11 "Stále na to myslím. Mám výčitky svedomia"
@anonym_autor vobec to neries. Takych flirtov este bude
@anonym_autor vobec to neries. Takych flirtov este bude
@anonym_2d036e flirt je niečo iné.Ak by tvoj manžel obchytkával ,kolegyňu a lúčil sa s ňou bozkom na ústa myslel na ňu ,tiež by si povedala "Veď je to len neškodný flirt,takých ešte v živote bude".
@anonym_2d036e flirt je niečo iné.Ak by tvoj manžel obchytkával ,kolegyňu a lúčil sa s ňou bozkom na ústa myslel na ňu ,tiež by si povedala "Veď je to len neškodný flirt,takých ešte v živote bude".
@bruno1 ako tomu zabranis? 😆
@anonym_2d036e já? Tým že neflirtujem s vydatýmy kolegyňamy a ani so slobodnýmy.😉
@bruno1 rozpravky bokom
@anonym_autor Ja ťa vykreslujem ako pobehlicu? A kde konkrétne prosím ťa? Vo všetkej "početnosti" - vidím, že ani zmysel pre humor nemáš 😨

Jeho žena je žiarlivá stíhačka (ak je pravda, čo tvrdí) oprávnene.
Veď si uvedom, ako sa jej muž správa (spolu s tebou). Možno ani nie si prvá, o ktorú sa ošucháva, dotýka, bozkáva.