icon

Je bozk na ústa viac než len priateľský gesto?

Včera o 16:23

Otázka boli sme firemnom večierku. Zábava bola super, všetci sme bavili tancovali, niečo sa pilo (ja nie, ja som rozvážala).
Ok vopred prosím žiadne útočenie. Robím s jedným kolegom. Máme sa radi. On je ženatý a ja vydatá. Mne sa páči, ale samozrejme vo všetkej početnosti. Ja mám pocit, že sa mu tiež páčim. Poznáte to náhodné dotyky, keď stojím na chodbe tak sa o mňa oprie akože náhodou, alebo úmyselne neviem. Ja keď ho chytím za ruku, alebo pohladkam asi mu to nevadí. Neviem
Vrátim sa k večierku, rozvazala som teda pripitych kolegov, nakoniec ostal v aute kolega a kolegyňa. Kolegu som priviezla pod bytovku, kolegyňa vystupila, že si sadne ku mne. Tak som kolegovi podala ruku popriala pekné Vianoce a dala pusu na lico a potom na ústa (nechápem prečo) a potom ešte jednu pusu na ústa. On sa vôbec neodtiahol, on malo pil... väčšinou sme spolu tancovali takže alkoholom to asi nebude. Stále na to myslím. Mám výčitky svedomia a pritom nemám prečo, alebo. Už som aj rozmýšľala, že odídem z prace. Mám z toho zvláštny pocit

Strana
z2
anonym_419b9f
Včera o 20:25

@anonym_autor nahodne dotyky, oprie sa o teba nahodou - Je to vstup do osobnej zony ineho cloveka. Ak sa toto medzi vami deje, ano je to prejav naklonnosti. Bezne sa taketo nieco deje skor na strednej skole ako v kolektive dospelych ludi.

anonym_218289
Včera o 20:40

Výčitky svedomia máš mať prečo, určite je to viac ako priateľské gesto (a nie len ten bozk, ale aj chytanie, hladkanie) a nedá sa tváriť, že sa nič nestalo, keby som vedela, že sa takto správa môj manžel ku kolegyni, ublížilo by mi to... ale na odchod z práce to nemusí byť, stačí ak sa dokážeš ovládať, držať si svoj odstup a dať si sakra pozor, aby sa to neopakovalo... investuj tú energiu radšej do svojho vzťahu, ako to oživiť, vrátiť iskru, mať tieto pocity zase pri manželovi a nie kolegovi...

sevrin
Včera o 21:12

Bozk na ústa považujem za......... prekročenie červenej línie. Nebozkávam sa so ženou len tak. Ba dokonca ani na líce. Podať ruku stačí.

anonym_2de00f
Včera o 21:21
@anonym_autor

@januska12323 lenže to nie je len moja aktivita, on príde do kancelárie a postavi sa blizko mňa, alebo vyhľadáva moju spoločnosť. Viem, že ja to môžem ovplyvniť ale ak by ma ignoroval, alebo neprejavoval záujem, tak to neriešim

@anonym_autor no, tak si musíš nastaviť hranice. On si svojím správaním niečo kompenzuje. Ty mu ho toleruješ. Zbytočne sa namotávaš a tiež si tým niečo kompenzuješ.. Jednoduché. Rieš doma, čo máš za problém, nie cudzieho chlapa a ešte ženatého

anonym_834340
Včera o 21:33

Neviem co tu trepete niektoré, že sa ma opýtať manžela. Co vám už načisto hrabe? Vy ste určite bez jedinej chybycky že? Pani dokonalé. Sa preberte.

madla60
Včera o 21:42

@anonym_autor , čo povieš manželovi, keď dáš výpoveď?

anonym_7ea101
Včera o 23:32

Mna by realne zaujimalo, ci mas OK vztah ao svojim muzom doma. Alebo ako tu niekedy zeny pisu ze "doma to nie je idealne" - to hovori o vsetkom.

Miesto blbych uvah ci je OK bozkavat kolegu na usta a vyhladkavat ho, by si mala zamerat cas na svoje manzelstvo.

deedol
Dnes o 00:49

Cakala som, ze napises, ze on dal pusu tebe, kedze on pil a ty si bola triezva. Ale toto … ak nemate s manzelom volny vztah, tak za mna je to uz prekrocenie hranice. Tebe by sa pacilo, keby to robil tvoj muz s kolegynou?

vler
Dnes o 01:05

@anonym_autor uvedom si aj ze si o vas iste rozpravaju kolegovia ktori uz spozorovali tie "nahodne dotyky". Kracas zoci voci pruseru ako manzelka a zamestnankyna

michal_dr
Dnes o 04:37

@anonym_autor
Kamenovať ťa nebudem (už len to by chýbalo 🤦), pretože osobne poznám takýchto kolegov mužov i ženy a tá pracovná atmosféra je úplne iná 😉, čo sa odzrkadľuje i na klientov (ak sú s nimi v priamom styku), priateľská kolektívna atmosféra na pracovisku.

Nie všetci sme rovnaký povahovo/charakterovo, sme introverti/extroverti, energeticky/temperamentne rozdielny 😉

Správanie ktoré opisuješ je v bežné (ak je niekto introvert, emocionálne chladný, flustrovaný to je iná kapitola), kedže ste obaja na rovnakom oddeleni, pracujete spolu, dobre zi rozumiete a ste rovnaké veselé typi ľudí 😉, uplne normálna vec 🙂.
V práci trávime viac času ako doma s rodinou (noc/spánok nepočítam) a teda pracovná atmosféra je veľmi dôležitá 😉.

O odchode z práce nepremýšľaj, nie je dôvod. Pre bozk na pery 🤦.

Pusa na pery... hold stalo sa, endorfíny po tom ako sa človek celý večer príjemne baví, tancuje, šantí sú na mieste 😉. Keby si mu dala Francúzsky bozk, to by bolo "mega", ale pusa na pery? 🙄🤦

Chápem, že máš zlý pocit to však znamená, že si si uvedomila hranicu. Nechaj si to pre seba 😉.
S kolegom si sadnite a dajte reč, aby ste boli v pohode 😉
Povedz mu, že ten bozk bol omyl a aby si od toho nič nesluboval, nič za tým nevidel, že si mala proste radosť a dobrú náladu z celého večera 😉. Ide o to aby ste si to odkomunikovali, vysvetlili, "uzavreli", aby neočakával viac a obaja ste boli v pohode 😉.

V živote sa stávajú i horšie veci a keď nejde o život, tak ide o .."nič" 😉

Sme ľudia, nie stroje... 😉
Netráp sa, nič sa nestalo, hlavne si to nechaj pre seba, je super, že si si to uvedomila 😉

mamadievcatiek
Dnes o 05:12
@anonym_autor

@katulienka160 áno rozmýšľam nad tým či na mňa pozerá inými očami, tie náznaky, dotyky, teraz bude dlhšia pauza uvidíme sa az v januári jednoducho ho vytesnim z mysle a hotovo. Máte pravdu som vydatá zena a on ženatý muž nic tam nie je a abu nevude

@anonym_autor Aj u nás v práci jednéj mojej kolegyni takto preplo s kolegom.Ona má 3 deti.A tiež pôjdeme do práce v januári 🙂 Všetci to vidíme a klebetilo sa o nich aj na vianočnom večierku.Podla mňa, buď máš doma nudu a stereotyp alebo ti to vo vzťahu nefunguje.

zara3
Dnes o 05:19

@anonym_autor hej a v inej teme ste na mna utocili hahah, to su tie vecierky a partneri doma.
Ale vsak predsa nemas mat vycitky svedomia ze? Zatial co tvoj muz na teba pokojne doma cakal a myslel na teba, ako mu chybas.
Ja neviem, preco si beriete muzou/zeny, ked si neuvedomujete dolezitost partnerstva/manzelstva.
Ty ako by ti bolo, keby to tvoj tebe urobil?
To by si ho urcite nechala ze? A nedaj Boh, aby nemal vycitky svedomia a este sa ti vysmial.

zara3
Dnes o 05:25
@michal_dr

@anonym_autor
Kamenovať ťa nebudem (už len to by chýbalo 🤦), pretože osobne poznám takýchto kolegov mužov i ženy a tá pracovná atmosféra je úplne iná 😉, čo sa odzrkadľuje i na klientov (ak sú s nimi v priamom styku), priateľská kolektívna atmosféra na pracovisku.

Nie všetci sme rovnaký povahovo/charakterovo, sme introverti/extroverti, energeticky/temperamentne rozdielny 😉

Správanie ktoré opisuješ je v bežné (ak je niekto introvert, emocionálne chladný, flustrovaný to je iná kapitola), kedže ste obaja na rovnakom oddeleni, pracujete spolu, dobre zi rozumiete a ste rovnaké veselé typi ľudí 😉, uplne normálna vec 🙂.
V práci trávime viac času ako doma s rodinou (noc/spánok nepočítam) a teda pracovná atmosféra je veľmi dôležitá 😉.

O odchode z práce nepremýšľaj, nie je dôvod. Pre bozk na pery 🤦.

Pusa na pery... hold stalo sa, endorfíny po tom ako sa človek celý večer príjemne baví, tancuje, šantí sú na mieste 😉. Keby si mu dala Francúzsky bozk, to by bolo "mega", ale pusa na pery? 🙄🤦

Chápem, že máš zlý pocit to však znamená, že si si uvedomila hranicu. Nechaj si to pre seba 😉.
S kolegom si sadnite a dajte reč, aby ste boli v pohode 😉
Povedz mu, že ten bozk bol omyl a aby si od toho nič nesluboval, nič za tým nevidel, že si mala proste radosť a dobrú náladu z celého večera 😉. Ide o to aby ste si to odkomunikovali, vysvetlili, "uzavreli", aby neočakával viac a obaja ste boli v pohode 😉.

V živote sa stávajú i horšie veci a keď nejde o život, tak ide o .."nič" 😉

Sme ľudia, nie stroje... 😉
Netráp sa, nič sa nestalo, hlavne si to nechaj pre seba, je super, že si si to uvedomila 😉

@michal_dr aj jak ty vies, ze to pre nich nic neznamenalo? Podla toho chlapa a autorky tam citim nieco viac.
A co ty si gay?
Lebo by ti nevadilo, ze by tvoja zena takto bola blizko s inym chlapom v praci?
A ze endorfiny? Ta dobre, jak sa tebe nieco take stane a tvoja zena ti povie " ze to boly endofiny", a dalsi raz mozno aj v posteli skonci - to budu zase len " endorfiny"?
Ta ty si dobry blb alebo nevies ci si chlap alebo strom co si o neho zena moze opriet bicykel.
Trosku sa respektuj a maj lutost nad jej muzom, Boze. Ja som zena no uprimne ho lutujem. Je dovera a dovera. Pokial som ja vidata, do spolocnosti idem s muzom a aj moje kolegyne tak robia pokial niesme len zeny.

anonym_2d87eb
Dnes o 05:41

@anonym_autor podľa mňa si sa do neho zamilovala (fyzické zamilovanie pre mňa nerovná sa láska). Pocity neovplyvníme, takže to by nebol problém, keby si si to uvedomila a snažila sa s tým pracovať v zmysle vyhýbaniu sa kontaktu s nim. No ty si dala pudom zatiaľ voľný priechod a to je, podľa mňa, nefér voči tvojmu manželovi. Ak svojho manžela miluješ, reálne by som zvažovala zmenu pozície alebo zamestnania. Ak ho nemiluješ, tak skôr, ako sa pustíš do aférky s kolegom naplno, sa mu k tomu priznaj a choďte od seba

watermelon
Dnes o 05:50

Paci sa ti vo vsetkej pocestnosti. Tak preco si nechas, nech sa o teba obtiera a preco, toto ma fakt bohovsky zaujima, ho hladkas v praci??? Toto nebude vo vsetkej pocestnosti. Keby sa toto mne stalo v praci, beriem to ako obtazovanie. Za dalsie, nemam potrebu sa lucit s kolegami bozkami. Este k tomu v triezvom stave (co predpokladam, kedze si bola sofer), si mala mat v tomto uplnu jasnu mysel. Teraz nevinne klipkas ocami a rozmyslas o odchode z prace. Nastav si hranice, drz si odstup a mozes pracovat dalej.

lentakyterapeut
Dnes o 07:39

Dobre ranko. Pockaj urobim si kavu. firemny vecierok je len ceresnicka. Ja viem budu tu do mna utocit zienky dokonale ale nevidia si na spicku nosa.
Videla si niekedy v zivote romanticky film? A predstavovala si si nieco s hlavnym hrdinom? No a teraz mas romantiku v praci. Jediny muz ti tu dal zaujimavy nazor. V praci sme viac ako doma. Kym doma musis upratovat varit riesit deti kricat nervovat sa v praci musis robit svoju robotu co je normalne a mas tam kolegov s ktorymi ti je dobre. Dotyky? Super pomahaju atmosfere, pusa? Maly krok a naznak ze ti je dobre. Tie co sa do teba navazaju asi nic take nezazili alebo marne snivaju.
Moja rada je hlavne sa tym nechval tam kde ta moze niekto podrazit. Ano moja rada nechaj si to pre seba aj keby to zaslo dalej co asi zajde. Sama si vyhodnot co je pre teba prijemme. Pisu ti tu ze ti nieco doma chyba. To chyba vsetkym. Ked vidis tanier kolacov nebudes jest iba jeden druh? Vyskusas sj iny. a co? Nevera? OPYTAM SA A CO?????
Kazdy ma svoje tajomstva vo vela vela vela vztahoch ich maju OBAJA!!! A nie jedno a funguju dalej.
Dolezite je ze si spokojna. Poviem to tak si zivy tvor a zijes v prvom rade pre seba. Hej ostatne zeny to tu doslova naserie, ale taky je zivot. Mozete sa dotykat lebo sa to stava, moze ta zacat jemne osahavat, moze si pockat na chvilku ked budete sami vo vytahu a kludne ti moze strcit jazyk do ust aZ po mandle a bude to vase tajomstvo akych SU PLNE FIRMY!!! Mozete sa dokonca "nahodne" stretnut mimo prace to vsetko je vasa vec. Nezabranis tomu pokial to sama nechces. Ale ty chces. Chces trosicku dobrodruzstva. Keby to bolo zriedkave, ale je to bezne. Pozri si serial Milenky. A kopec ineho co sa realne deje. Je to vec o.ktorej mozeme mat nazor aky chceme ale deje sa to a nezmeni to nikto len ty sama. A stavim sa ze nechces nic menit. Kludne mi napis spravu mna tieto temy bavia.

marca12
Dnes o 07:49

@anonym_autor No pobavila si sa a je nacase zlozit ruzove okuliare a zacat sa spravat ako zena na urovni a nie laskovat s kolegom. Je to sice krasne tie pocity,ale uplne trapne. Trapna musis byt aj pre kolegov. Nie su slepi urcite vidia,co vy dvaja stvarate. Ja by som nemenila pracu,ale naucila by som sa ovladat. V kazdej praci je nejaky kolega a to budes utekat z kazdej prace? Ty si prvykrat zamestnana,ked sa takto spravas? Ber tuto skusenost ako prilezitost utuzit manzelstvo. Venuj svoju pozornost manzelovi a nie cudziemu chlapovi.

andrejka2424
Dnes o 07:49
@lentakyterapeut

Dobre ranko. Pockaj urobim si kavu. firemny vecierok je len ceresnicka. Ja viem budu tu do mna utocit zienky dokonale ale nevidia si na spicku nosa.
Videla si niekedy v zivote romanticky film? A predstavovala si si nieco s hlavnym hrdinom? No a teraz mas romantiku v praci. Jediny muz ti tu dal zaujimavy nazor. V praci sme viac ako doma. Kym doma musis upratovat varit riesit deti kricat nervovat sa v praci musis robit svoju robotu co je normalne a mas tam kolegov s ktorymi ti je dobre. Dotyky? Super pomahaju atmosfere, pusa? Maly krok a naznak ze ti je dobre. Tie co sa do teba navazaju asi nic take nezazili alebo marne snivaju.
Moja rada je hlavne sa tym nechval tam kde ta moze niekto podrazit. Ano moja rada nechaj si to pre seba aj keby to zaslo dalej co asi zajde. Sama si vyhodnot co je pre teba prijemme. Pisu ti tu ze ti nieco doma chyba. To chyba vsetkym. Ked vidis tanier kolacov nebudes jest iba jeden druh? Vyskusas sj iny. a co? Nevera? OPYTAM SA A CO?????
Kazdy ma svoje tajomstva vo vela vela vela vztahoch ich maju OBAJA!!! A nie jedno a funguju dalej.
Dolezite je ze si spokojna. Poviem to tak si zivy tvor a zijes v prvom rade pre seba. Hej ostatne zeny to tu doslova naserie, ale taky je zivot. Mozete sa dotykat lebo sa to stava, moze ta zacat jemne osahavat, moze si pockat na chvilku ked budete sami vo vytahu a kludne ti moze strcit jazyk do ust aZ po mandle a bude to vase tajomstvo akych SU PLNE FIRMY!!! Mozete sa dokonca "nahodne" stretnut mimo prace to vsetko je vasa vec. Nezabranis tomu pokial to sama nechces. Ale ty chces. Chces trosicku dobrodruzstva. Keby to bolo zriedkave, ale je to bezne. Pozri si serial Milenky. A kopec ineho co sa realne deje. Je to vec o.ktorej mozeme mat nazor aky chceme ale deje sa to a nezmeni to nikto len ty sama. A stavim sa ze nechces nic menit. Kludne mi napis spravu mna tieto temy bavia.

@lentakyterapeut Nevera -A čo??? A čo takto neklamať, nerobiť partnerovi to, čo by sama netolerovala a nezniesla.

Strana
z2