Je časté písanie správ dôležité vo vzťahu?
Zdravím, zakladám diskusiu keďže neviem či je to divné alebo nie. Priateľka mi vyčíta že jej niekedy zabudnem napísať dobre ráno alebo dobru noc, no niekedy nato proste nemám chuť a príde mi to zbytočne.
Dneska mi napísala že poslednú dobu nevie či spím alebo nie keďže furt musí ona písať dobrú noc. A ak som jej napísal že má to proste nebaví písať každý boží deň tak nato odpísala že - jakto že sa ti nechce, veď to není dlhé a potom neviem čo robíš.
Neviem či ja to beriem na ľahkú váhu alebo som divný ? Proste nemám potrebu to každý deň písať a mám aj také dni v práci že sa nezastavim ta len večer trochu popíšem s frajerkou a mám dosť.
Som divný alebo to beriem na ľahkú váhu ?
@zuzanka.zuzu no veď to. Akurát starší kolega čo povedal ta si musím dávať pozor nato kedy zazvoní budík lebo raz cez víkend bol pri žene doma a mu zazvonil budík. Žena sa ho spýtala že to presne v ten čas jej píše sladké reči a on ostal kus v šoku keďže mala pravdu ale potom to obkecal. To že si chlap nehoni už je jaká somarina ? Veď vo firme sme 300 ľudí a čisto len chlapi. Dokonca tvrdili kolegovia že sú niekedy radi keď si môžu v súkromí vyhoniť. Síce ja som v takom kolektíve ale aj kolegovia hovorili že im už niekedy tie ženy idú nanervy
@anonym_autor vyskúšaj aplikáciu Auto Text Message Scheduler https://play.google.com/store/apps/details?id=c... nastavíš si dni aj časy kedy akú správu má automaticky poslať, pre každý deň nastav trocha iný čas aby na to neprišla
vieš nastaviť aj automatické odpovede, ak ti napíše ľúbim ťa, pošle jej automaticky aj ja teba miláčik
@anonym_autor Podla mna to vobec nie je divne. Teraz je taka doba, ze su mobily, kazdy visi v online priestore tak kazdy ma pocit ze musi o vsetkom v zivote toho druheho vediet, co v danej chvili ten druhy robi. Ale mne prave toto pride divne. Aj ked, je pravda, ze ked je clovek fakt zalubeny tak automaticky na toho druheho v kuse mysli a tiez v takom tom zalubenom case sme si furt napisali aj na dobru noc a mozno aj na dobre rano. Ale nejak to potom preslo same. Neviem ako ste dlho spolu. My si uz nepiseme s muzom takmer vobec, iba co treba kupit, vybavit, aku ma syn/dcera teplotu, koho kedy treba vyzdvihnut a milion inych organizacnych debilin. Ale dobru noc a dobre rano si teda neprajeme, dokonca ani ked sme kazdy niekde par dni inde (ja u kamosky na vikend, on na temabuildingu z prace a pod.) Nie sme tak zatazení na to.
@anonym_309f51 no veď hej, není to také dôležité, podľa mňa sú dôležitejšie veci v živote. Práveže bývalá tiež to nikdy nepísala že dobré ránko miláčik a dobrú nocku lasik, povedala že pre ňu to sú p*coviny
@anonym_autor Mne vôbec neprídeš divný. Keď sme s mojim mužom len chodili, podotýkam nemáme ešte ani 30 rokov, nikdy sme si nepísali dobrú nič ani dobre ráno. Môj vôbec nie je ten typ na vypisovanie, dokonca ani teraz nemá mesenger, nemáme ani ig ani tiktok. Proste sme sa stretli a porozprávali sa. Keď sme niečo potrebovali, napísali sme si ale takéto správičky vôbec nie. Tým ale nechcem povedať že je to niečo nenormálne. Proste každý mate asi iný pohľad na vec 🤷♀️
@anonym_6b6e20 ja som tiež takýto typ, ani na Instagram nechodím veď je to zbytočne aj tak len somariny tam vyskakujú, na Facebook taktiež sa mi nechce veď to volím ísť radšej vonku než sedieť doma a sledovať takéto aplikácie. Práveže frajerka stále pridáva dačo na Instagram a potom mi tvrdí že som na príspevok ani nereagoval ale ta ja vlastne ani nebol na Instagrame. Vďaka za normálny komentár.
môj muž je taký istý. ale keď sme spolu nebývali, aspoň ráno sme si napísali dobré ráno. Lenže nikto z nás nebol po nočnej, ani nejako extrémne unavený. teraz si už nepíšeme - on tvrdí, že potom si doma nebudeme mať čo povedať (a je to tak). nevyznáva mi ani lásku, ale vždy povie, že mi to dokazuje iným spôsobom a nemusí o tom hovoriť. a veru aj to je pravda. takže ty ju len upokoj, že aj keď stále nepíšeš, neznamená, že na ňu nemyslíš. To, že to pre teba nie je dôležité, jej radšej nehovor.
a keď v budúcnosti budeš zakladať diskusiu na MK, priprav sa, že aj keby máš nad sebou svätožiaru, vyjdeš z toho všetkého ako necitlivý chuj a celý kontext sa otočí proti tebe 😀
@anonym_b20338 no veď presne to. Ja tiež nerád vypisujem a reálne radšej nebudem písať aj pár dní a tak skočím vonku a sa poriadne vyrozprávam jakeby namiesto toho som mal len písať celé dni bludy.
V budúcnosti neplánujem už zakladať diskusiu na modrom koníku veď aj teraz som vyšiel jak narcistický, bezcitný, namyslený pacient. Hlavne že keby to dievča napísalo ta by pri nej baby držali
@anonym_autor vyskúšaj aplikáciu Auto Text Message Scheduler https://play.google.com/store/apps/details?id=c... nastavíš si dni aj časy kedy akú správu má automaticky poslať, pre každý deň nastav trocha iný čas aby na to neprišla
vieš nastaviť aj automatické odpovede, ak ti napíše ľúbim ťa, pošle jej automaticky aj ja teba miláčik
@anonym_79527d no veď toto že kolegovia píšu v ten istý čas a ženy im na to prídu asi.
@anonym_309f51 no veď hej, není to také dôležité, podľa mňa sú dôležitejšie veci v živote. Práveže bývalá tiež to nikdy nepísala že dobré ránko miláčik a dobrú nocku lasik, povedala že pre ňu to sú p*coviny
@anonym_autor lenže ty teraz nechodíš s bývalou, tak musíš hľadieť na potreby súčasnej, ak ju máš naozaj rád. V tomto musíte naozaj urobiť jedine kompromis. Ty jej daj dosť jasne najavo, že ak bude stíhačka a žiarlivka, tak vám to dlho nevydrží a naopak ty tých pár jednoduchých správ pošli, nezabije ťa to. Určite by som to neriešila budíkmi a podobne, lebo keď ti na to príde, to ešte len bude čurbes 😅 A párkrát za deň na ňu snáď myslíš aj bez budíkov a aplikácii.
@anonym_autor lenže ty teraz nechodíš s bývalou, tak musíš hľadieť na potreby súčasnej, ak ju máš naozaj rád. V tomto musíte naozaj urobiť jedine kompromis. Ty jej daj dosť jasne najavo, že ak bude stíhačka a žiarlivka, tak vám to dlho nevydrží a naopak ty tých pár jednoduchých správ pošli, nezabije ťa to. Určite by som to neriešila budíkmi a podobne, lebo keď ti na to príde, to ešte len bude čurbes 😅 A párkrát za deň na ňu snáď myslíš aj bez budíkov a aplikácii.
@nlk veď voláme každý deň a sa vidíme každý druhý deň, potom sme vonku 3-4 hodinky a nemáme si čo povedať ta načo budem vypisovať somariny cez mobil...
@nlk veď voláme každý deň a sa vidíme každý druhý deň, potom sme vonku 3-4 hodinky a nemáme si čo povedať ta načo budem vypisovať somariny cez mobil...
@anonym_autor vy sa spolu stretnete, strávite spolu čas 3-4 hodiny a nemáte si čo povedať? Čo potom spolu robíte? Úprimne, ja by som si takýto vzťah nevedela predstaviť. Neviem, čo vás spája mimo toho, že ste spolu vo vzťahu
@anonym_autor vy sa spolu stretnete, strávite spolu čas 3-4 hodiny a nemáte si čo povedať? Čo potom spolu robíte? Úprimne, ja by som si takýto vzťah nevedela predstaviť. Neviem, čo vás spája mimo toho, že ste spolu vo vzťahu
@maury máme, len nie celých tých 4 hodín je debata. Sú aj minúty tichá, to je akože zle či čo. Mám rád aj kľud a ticho
@maury a toto že v takom vzťahu by si si to nevedela predstaviť ta veď to tvoja vec vieš. Ja s tým nič nemám. Zas netreba chytať každé slovíčka a riešiť somariny
@maury máme, len nie celých tých 4 hodín je debata. Sú aj minúty tichá, to je akože zle či čo. Mám rád aj kľud a ticho
@anonym_autor veď to je v poriadku že sú minúty ticha. Ale ty si napísal, že si nemáte čo povedať. Nenapísal si, že ste len radi že ste spolu a vychutnávajte si ten spoločný vzájomný čas aj bez slov. To su úplne rozdielne veci a inak to znie.
@anonym_autor veď to je v poriadku že sú minúty ticha. Ale ty si napísal, že si nemáte čo povedať. Nenapísal si, že ste len radi že ste spolu a vychutnávajte si ten spoločný vzájomný čas aj bez slov. To su úplne rozdielne veci a inak to znie.
@maury jaj to hej. Ja som to síce zle vyjadril ale veď pochopili sme sa 😀
@maury a toto že v takom vzťahu by si si to nevedela predstaviť ta veď to tvoja vec vieš. Ja s tým nič nemám. Zas netreba chytať každé slovíčka a riešiť somariny
@anonym_autor to robíš ty. Niečo napíšeš, niekto sa toho chytí, niečo ti na to odpíše, položí otázku. Pritom si myslel úplne niečo iné, než čo si napísal a už ideš útočne po človeku. Myslím, že odpovedi si tu dostal kvantum. Rôzne názory a teda neviem čo ešte chceš a očakávaš. Buď ti ten človek vyhovuje s ktorým si alebo nie. A ten váš vzťah, spoločný čas a celkovo fungovanie si tvoríte len vy dvaja.
@anonym_autor to robíš ty. Niečo napíšeš, niekto sa toho chytí, niečo ti na to odpíše, položí otázku. Pritom si myslel úplne niečo iné, než čo si napísal a už ideš útočne po človeku. Myslím, že odpovedi si tu dostal kvantum. Rôzne názory a teda neviem čo ešte chceš a očakávaš. Buď ti ten človek vyhovuje s ktorým si alebo nie. A ten váš vzťah, spoločný čas a celkovo fungovanie si tvoríte len vy dvaja.
@maury to áno, vďaka za komentár
Zaujímavé že frajerke sa ti písať nechce ale tu na koni píšeš ako keby ťa za to platili.. popracuj na komunikácii vo vzťahu
@anonym_autor nemyslela som somariny, ale aspoň to dobré ráno, dobrú noc by si mohol zvládnuť. Ale vieš čo, úprimne ti poviem, že sa k sebe nehodite a buď vám to dlho nevydrží alebo budete jeden druhého trápiť a jedovať. Lebo salamista a stíhačka to nejde moc dokopy. A ten instagram ma zabil, to by som ja nedala. Neviem či si to už písal, ale ako dlho ste spolu?
Zaujímavé že frajerke sa ti písať nechce ale tu na koni píšeš ako keby ťa za to platili.. popracuj na komunikácii vo vzťahu
@anonym_60c644 píšem s ňou a je spokojná čiže sa staraj radšej o seba
@anonym_autor nemyslela som somariny, ale aspoň to dobré ráno, dobrú noc by si mohol zvládnuť. Ale vieš čo, úprimne ti poviem, že sa k sebe nehodite a buď vám to dlho nevydrží alebo budete jeden druhého trápiť a jedovať. Lebo salamista a stíhačka to nejde moc dokopy. A ten instagram ma zabil, to by som ja nedala. Neviem či si to už písal, ale ako dlho ste spolu?
@nlk ako veď dneska to s ňou preberieme, nájdeme kompromis čiže bude všetko v poriadku. Ta akože čo, idem do fitka ta teraz sa mám sfotit a dať to na svoj deň žeby každý pozeral a čakať na komenty čo nato kamoši odpišu ? Príde mi to detinské. Sme spolu pol roka. Večer dám vedieť jak rozhovor dopadne.
@nlk ako veď dneska to s ňou preberieme, nájdeme kompromis čiže bude všetko v poriadku. Ta akože čo, idem do fitka ta teraz sa mám sfotit a dať to na svoj deň žeby každý pozeral a čakať na komenty čo nato kamoši odpišu ? Príde mi to detinské. Sme spolu pol roka. Večer dám vedieť jak rozhovor dopadne.
@anonym_autor s tým instagramom som to myslela práveže tak, že keby mne niekto vyčíta, že som mu nelajkla príspevok, tak sa dobre zasmejem, pritom si potukam na čelo a ho pošlem rovno kade ľahšie. Lebo toto je naozaj detinské a hodne tak 12 ročnej žaby a nie 22 ročnej. Fakt nechápem, načo ti je nevyzretá, žiarliva a ešte k tomu aj nezamestnaná baba.
@anonym_e51a12 žiarliva je. Dokonca nemôžme sa baviť o inom dievčati. Pamätám si keď som šiel len na tetovanie a má tetovala taterka tak bola namna urazená že prečo som musel ísť k taterke a nie ku taterovi. Príde mi to jakeby ma stále kontrolovala, vieš jak v práci keď prídem na nočnú riešim dosť toho. Minule sme museli niečo súrne dokončiť a som pozrel na mobil okolo jednej rána a už bola správa od frajerky že sa jej nevenujem. No nemal som kedy, mal som vravieť majstrovi že musím odpísať frajerke či čo ?
@anonym_autor ak toto teraz doraba, bude ta kontrolovat a podozrievat cely zivot. Je chorobne ziarliva. Z akej je rodiny? Nenasiel si jej otec frajerku?
@anonym_autor ak toto teraz doraba, bude ta kontrolovat a podozrievat cely zivot. Je chorobne ziarliva. Z akej je rodiny? Nenasiel si jej otec frajerku?
@anonym_9aecd3 rodičov má v pohode. Len ona je dosť žiarliva a ani do fitka má samého nepustí lebo keby sa kumne nejaké dievča ozvalo ta asi by jej frajerka jednu vrazila. Ako nevadí mi to, páči sa mi to že tak bojuje akurát niekedy to preháňa a ak som jej spomenul raz že som mal vedúcu a nie majstra lebo môj majster bol preč ta začala plakať a podozrievať či s ňou dobre vychádzam a povedal som jej že to moja vedúca akurát že sa mi páči tetovanie na ruke ta začala plakať asi 2 dní to nevedela predýchať. Na druhú stranu jej písalo viac chalanov na Instagram a im narovinu napísala že ona má frajera že ona nepôjde so žiadnym iným chalanom vonku. Dosť sa mi to páčilo
@anonym_9aecd3 pamätám si ešte jak bola s kamoškou v kine a ju nejaký chalan oslovil ta ho poslala do riti. Dosť sa mi páči toto na nej
Napísal som jej nato že sú aj dôležitejšie veci a ona - to sú ale keď sme si písali dobré ránko, dobru nocku tak to bolo vraj krásne a plné energie. Neviem, ja ráno ak sa ponáhľam do práce tak zazvoní budík a mobil dávam do vrecka, nedáva mi to nijakú energiu a ak si pomyslím že ráno ešte musím frajerke dobre ránko tak príde mi to skôr otravné
@anonym_autor to by nemala byť povinnosť, ale vec, ktorú chceš urobiť úplne prirodzene😉 Ak to tak necítiš, tak to asi nebude ono...😉
@anonym_autor s tým instagramom som to myslela práveže tak, že keby mne niekto vyčíta, že som mu nelajkla príspevok, tak sa dobre zasmejem, pritom si potukam na čelo a ho pošlem rovno kade ľahšie. Lebo toto je naozaj detinské a hodne tak 12 ročnej žaby a nie 22 ročnej. Fakt nechápem, načo ti je nevyzretá, žiarliva a ešte k tomu aj nezamestnaná baba.
@nlk ako máš pravdu. Ináč mne len ta žiarlivosť vadí, nič iné. Niekedy by to mohla proste ubrať a bolo by to v pohode. Zas ona k sebe nepustí ani iného chalana, všetkých pošle do riti.
@anonym_9aecd3 ja som tiež žiarlivá a som z "dobrej" a úplnej rodiny😉 to s tým vôbec nemusí súvisieť, dievča môže byť len viac zamilované než on😉
@anonym_9aecd3 ja som tiež žiarlivá a som z "dobrej" a úplnej rodiny😉 to s tým vôbec nemusí súvisieť, dievča môže byť len viac zamilované než on😉
@tiezjedna ako ona mi sama hovorila že ešte tak nikoho nelubila ako mňa. Len ja sa z posledného rozchodu dosť dlho spamätával a mal zlomené srdce. Preto nechcem nejako vyjadrovať svoje emócie a tak ale ona o tom vie a to aj chápe len mi vravela že nie každé dievča je také že by som sa mohol kus otvoriť
@tiezjedna ako ona mi sama hovorila že ešte tak nikoho nelubila ako mňa. Len ja sa z posledného rozchodu dosť dlho spamätával a mal zlomené srdce. Preto nechcem nejako vyjadrovať svoje emócie a tak ale ona o tom vie a to aj chápe len mi vravela že nie každé dievča je také že by som sa mohol kus otvoriť
@anonym_autor bolo by fér, aby si si na nej neliečil svoje zlomené srdce... Ak nie si na nový vzťah ešte pripravený, tak doň proste nechoď. Ona sa zabuchla, ľúbi ťa, iného nechce a hlavne chce ten váš vzťah prežívať, a nie robiť "prevozníčku", ak mi rozumieš...
@anonym_autor bolo by fér, aby si si na nej neliečil svoje zlomené srdce... Ak nie si na nový vzťah ešte pripravený, tak doň proste nechoď. Ona sa zabuchla, ľúbi ťa, iného nechce a hlavne chce ten váš vzťah prežívať, a nie robiť "prevozníčku", ak mi rozumieš...
@tiezjedna vyliečený som už vyše roka. Len nechcem dávať nejako emócie najavo veď to je normálne
Je riadne toxická, otravná, žiarlivá, rozmaznana, manipulátorka

kolegovia ti veľmi dobre poradili ako to riešiť 😉 a práve oni majú doma ženy ktoré by ti bez problémov napísali "môj taký nie je, môj mi píše, je romantický a citlivý, ty si hovado..." ...... to je presne to isté ako keď tu ženy napíšu že ich chlap si nehoní 🙈 a keby aj chcel, tak im by to prekážalo 🙈😀 asi ti je jasné kam mierim .... nastav si budik, napíš nejakú pitchovinu a obaja budete spokojní 😜 proti vetru sa neští. napíš jej 28x za deň že ju ľúbiš 🤷 no dobre, možno menej krát 😀
@zuzanka.zuzu no veď to. Akurát starší kolega čo povedal ta si musím dávať pozor nato kedy zazvoní budík lebo raz cez víkend bol pri žene doma a mu zazvonil budík. Žena sa ho spýtala že to presne v ten čas jej píše sladké reči a on ostal kus v šoku keďže mala pravdu ale potom to obkecal. To že si chlap nehoni už je jaká somarina ? Veď vo firme sme 300 ľudí a čisto len chlapi. Dokonca tvrdili kolegovia že sú niekedy radi keď si môžu v súkromí vyhoniť. Síce ja som v takom kolektíve ale aj kolegovia hovorili že im už niekedy tie ženy idú nanervy