icon

Som na zoznamke a tieto správy sú divné?

Dnes o 16:48

Ahojte, písala som si s dvoma mužmi na zoznamke. A rozmýšľam, či to len ja vidím nesprávnou optikou. Píše mi o 3 roky starší muž. On robotník. Fascinovaný mojou prácou (veľmi okrajovo som mu napísala, čo práve teraz robím- nevie žiadne detaily) a už dva dni sa ma nič iné nepýta, len ako som dopadla v práci, či som to stihla, či som našla tie dáta, čo na to povedali kolegovia, ako mi to ide, ráno mi praje nech všetko stihnem v práci, večer sa zase pýta na prácu. Potom sa ma pýta, aby som mu poradila film. Nič o mne, čo rada robím, čo nerobím rada, koho vlastne hľadám, či som rozvedená alebo slobodná, dokonca sa mi ani nepredstavil, mal tam len prezývku. Dva dni mi píše o otázky o práci. Prvú hodinku, dve som to brala ako milé, že sa zaujíma, ale teraz je to divné. Stopla som to a už neodpovedám na jeho otázky a on sa práve rozpísal, lebo asi pochopil a napísal mi už 20 správ... Pýta sa ma ako vypne kontrolky online na svojom profile apd somariny.

Druhý pán. Starší odo mňa o 14r, seriózny, sympatický na fotke... napíše, poďme sa večer ožrať. Tu mi blikli všetky kontrolky, ktoré mohli. Ani nehovoriac o tom, že ani keď som mala 25, som sa nechodila ožierať s cudzími ľuďmi po večeroch. Na to sú kamoši... 🙂

Čo vy na toto? Vnímam to ja blbo, alebo je to správanie divné?

anonym_298dac
Dnes o 16:50

No robotnik nebude najostrejsia ceruzka v peracniku ...Docital sa, ze sa ma zaujimat o to, co robis, len nevie, kedy prestat a prepnut na inu temu. Alebo nedocital navod ... Druhy je pristary, ktovie z akeho roku je fotka a nejak nevyrastol z puberty. Hladaj dalej ...

anonym_f29fd3
Dnes o 16:51

Ani jeden by ma nezaujal, asi by sme nemali o čom, ale však sme rôzni a to je v poriadku, na to je zoznamovanie sa, nemyslím, že to treba nejak nálepkovať ako “divné”

autor
Dnes o 16:51
@anonym_298dac

No robotnik nebude najostrejsia ceruzka v peracniku ...Docital sa, ze sa ma zaujimat o to, co robis, len nevie, kedy prestat a prepnut na inu temu. Alebo nedocital navod ... Druhy je pristary, ktovie z akeho roku je fotka a nejak nevyrastol z puberty. Hladaj dalej ...

@anonym_298dac ale ja tiez nie som najmladsia. Podla uzivateliek MK mam hladat presne v tomto veku :D :D

anonym_298dac
Dnes o 16:52
@anonym_autor

@anonym_298dac ale ja tiez nie som najmladsia. Podla uzivateliek MK mam hladat presne v tomto veku :D :D

@anonym_autor 14 rokov je moc. 5 r, s prizmurenim oka max 8-10 r starsi.

autor
Dnes o 16:53
@anonym_298dac

@anonym_autor 14 rokov je moc. 5 r, s prizmurenim oka max 8-10 r starsi.

@anonym_298dac lenže rovesníci v mojom veku, aktuálne voľní na trhu, bez malých detí sú viď ten príklad č. 1.

viestta
Dnes o 16:55
@anonym_autor

@anonym_autor bez ohladu na vek, sympaticky vzhlad a neviem co, chlap, ktory zacne Podme sa ozrat u mna skoncil.
Ten druhy mozno nema komunikacne schopnosti. Moze byt aj mily aj vsetko ostatne, ale bude z tych jednoduchsich. Ono to casom zacne vadit.

anonym_298dac

Tak pridaj mensie deti a vyber sa ti rozsiri. Rozvedeny chlap ma deti bezne 2 vikendy v mesiaci a 3 tyzdne v lete. Vtedy si vzdy spravis damsku jazdu a pojdes na dovolenku s kamoskami. V opacnom pripade ti zostane len ta nie moc ostra ceruzka ...

januska12323

Zoznamky vždy priťahovali podivínov. Nemusíš sa s nimi baviť dlhšie keď ti nevyhovujú.

patrike
Dnes o 16:56

Ozrana samozrejme neber. Robotnik moze byt ok, ak ti neprekaza celkova jednoduchost. On si len niekde precital, ze sa ma o teba zaujimat, tak sa chytil tej prace.

autor
Dnes o 16:57
@anonym_298dac

Tak pridaj mensie deti a vyber sa ti rozsiri. Rozvedeny chlap ma deti bezne 2 vikendy v mesiaci a 3 tyzdne v lete. Vtedy si vzdy spravis damsku jazdu a pojdes na dovolenku s kamoskami. V opacnom pripade ti zostane len ta nie moc ostra ceruzka ...

@anonym_298dac som vo veku, kedy už malé deti nie. Ak by mal staršie okolo 14-15, som s tým ok, ale malé deti nie určite. Skúsila som, nešlo to.

autor
Dnes o 16:58
@patrike

Ozrana samozrejme neber. Robotnik moze byt ok, ak ti neprekaza celkova jednoduchost. On si len niekde precital, ze sa ma o teba zaujimat, tak sa chytil tej prace.

@patrike samozrejme, že nie. Už som mu neodpísala. Snažil sa ešte to uhrať, že zajtra ráno šoféruje a poďme na romantickú večeru, ale už nereagujem.

anonym_a57ee6
Dnes o 16:59

neriešila by som to nejako, oni si pravdepodobne píšu s ďalšími 10timi
ak sa už teraz musíš samej seba pýtať či ty si divná, znamena to nie. 🙂

anonym_298dac
Dnes o 17:01

Tak konecne daj ten vek, uz si ho 2krat spomenula a nie a nie z teba vypadnut. 🙂 Ty mas deti, chce, ci nechces? No tak hladat vacsie deti. Ano, mensie su problem, lebo do toho veku 12r sa vsetko bude tocit okolo nich. Volny cas, dovolenky, vsetko urcuju male deti. Ale stale, ak nema striedavku, tak tie deti su u neho vacsinou 4 dni v mesiaci ...

autor
Dnes o 17:01
@anonym_a57ee6

neriešila by som to nejako, oni si pravdepodobne píšu s ďalšími 10timi
ak sa už teraz musíš samej seba pýtať či ty si divná, znamena to nie. 🙂

@anonym_a57ee6 len rozmýšľam, či som prísna na mužov a veľmi mám prehnané očakávania a či som príliš... že mi to vadí, vieš čo myslím?

autor
Dnes o 17:03
@anonym_298dac

Tak konecne daj ten vek, uz si ho 2krat spomenula a nie a nie z teba vypadnut. 🙂 Ty mas deti, chce, ci nechces? No tak hladat vacsie deti. Ano, mensie su problem, lebo do toho veku 12r sa vsetko bude tocit okolo nich. Volny cas, dovolenky, vsetko urcuju male deti. Ale stale, ak nema striedavku, tak tie deti su u neho vacsinou 4 dni v mesiaci ...

@anonym_298dac mám 42 rokov a nie nemám deti, nikdy som ich nechcela. Dva dlhodobé vzťahy za mnou.

anonym_298dac
Dnes o 17:12
@anonym_autor

@anonym_a57ee6 len rozmýšľam, či som prísna na mužov a veľmi mám prehnané očakávania a či som príliš... že mi to vadí, vieš čo myslím?

@anonym_autor Ako si na zoznamke 2 mesiace, zaujali ta iba 2 tito muzi, tak to nie je prehnane. Mozno si trafila hluche obdobie a nikto zaujimavy tam nie je. Ak tam budes pol roka, rok, zaujmu ta iba 10 a na kazdom najdes chybu, tak je to prehnane.

autor
Dnes o 17:21
@anonym_298dac

@anonym_autor Ako si na zoznamke 2 mesiace, zaujali ta iba 2 tito muzi, tak to nie je prehnane. Mozno si trafila hluche obdobie a nikto zaujimavy tam nie je. Ak tam budes pol roka, rok, zaujmu ta iba 10 a na kazdom najdes chybu, tak je to prehnane.

@anonym_298dac tak buď mi píšu muži z inej časti slovenska, alebo muži zadaní a ženatí (napríklad teraz mi píše ženatí chlap, že ide večer k nám do mesta a rád by ma stretol). Potom sú to muži, čo hľadajú sex a napokon takí divní chlapi.. viď tu títo dvaja. V neposlednom rade píšu 30 roční chlapci, že vek nie je prekážkou apd.

anonym_151b85
Dnes o 17:26
@anonym_autor

@anonym_298dac tak buď mi píšu muži z inej časti slovenska, alebo muži zadaní a ženatí (napríklad teraz mi píše ženatí chlap, že ide večer k nám do mesta a rád by ma stretol). Potom sú to muži, čo hľadajú sex a napokon takí divní chlapi.. viď tu títo dvaja. V neposlednom rade píšu 30 roční chlapci, že vek nie je prekážkou apd.

@anonym_autor a čo je na tom také hrozne divné, že sa zaujíma o tvoju prácu? Veď sa zaujíma o nejakú tému, čo si mu prehodila. Deti nemáš, tak pravdepodobne cieli na prácu, asi pre neho tvoja práca vyznie exoticky, alebo nedostupne a zároveň prejavuje záujem o teba prostredníctvom práce. Nie je každý mentálny atlét, ale to neznamená, že je divný, len menej inteligentný, ale nie zákonite divný a zlý.

autor
Dnes o 17:29
@anonym_151b85

@anonym_autor a čo je na tom také hrozne divné, že sa zaujíma o tvoju prácu? Veď sa zaujíma o nejakú tému, čo si mu prehodila. Deti nemáš, tak pravdepodobne cieli na prácu, asi pre neho tvoja práca vyznie exoticky, alebo nedostupne a zároveň prejavuje záujem o teba prostredníctvom práce. Nie je každý mentálny atlét, ale to neznamená, že je divný, len menej inteligentný, ale nie zákonite divný a zlý.

@anonym_151b85 on neviem, či mám deti, či som rozvedená alebo slobodná, nevie ani ako sa volám a nevie o mne nič. Zaujíma ho iba práca.

jimbean
Dnes o 17:35
@anonym_autor

@anonym_151b85 on neviem, či mám deti, či som rozvedená alebo slobodná, nevie ani ako sa volám a nevie o mne nič. Zaujíma ho iba práca.

@anonym_autor Tak asi chce vediet, ci si pracovita, nie si nejaka influencerka s nechtami a zlatokopka 😅

autor
Dnes o 17:38
@jimbean

@anonym_autor Tak asi chce vediet, ci si pracovita, nie si nejaka influencerka s nechtami a zlatokopka 😅

@jimbean určite, tak sa môže zaujímať o iné, možno ich práci bude rozumieť.

yerdna
Dnes o 19:08

@anonym_autor pod so mnou na kafe

anonym_489a25
Dnes o 19:10

Za mňa ani jeden.Ten druhy moc stary už.O pár rokov by si ten rozdiel pocítila.Hladaj maximum 5-6 rokov starsieho.Ak by si mala 30 a 14 rokov starší muz ešte to ujde, ale v tvojom veku je to moc.Ten prvý nemusí byt zlý, len trochu jednoduchší
Hladaj dalej