icon

Je chválenie sa intímnym životom normálne?

3. nov 2024

V práci mám kolegynu dôchodkyňu.Ma asi cez 120 kg a vkuse točí o sexe.. Napr.kolega je pre pre chladený alebo pribral a ona nato.. Malo sexujes..ja s mužom každý druhý deň.. Akoby sa chválila. Je obezna, keď príde z wc cítiť ju za močom.. Každých 15 min. niečo je, potom beh na WC lebo ju preháňa. Cítim sa ako v groteske..myslíte že je normálne ze sa tak chváli sexom s mužom?

gribka1
3. nov 2024

Tak si natrafila aj na takú vzorku človeka. Sú vselijakí. Mňa by neprekvapila a neriešila by som ju.

zmrzlinka2021
3. nov 2024

Aku prácu robí?

januska12323
3. nov 2024

Aj takí ľudia sú.

micusa2222
3. nov 2024

vôbec ju nerieš, len ťa oberá o dobrú energiu..a propos s tým sexom sa jej možno sníva,,,neviem aký muž by mal o smradľavú, 130 kg ženu záujem..zrejme taký špindera ako ona...brrr....

dskjhfdlkdjhl
3. nov 2024

Tak jednoduchsi ludia sa chvalia kadecim😉

tiezjedna
3. nov 2024

mne by boli jej historky asi jedno, čo by mi ale jedno nebolo je ten zápach...🤮

oceanahory
3. nov 2024

Manzel mal uctovnicku v time, ktora nerobila nic ine len cele dni rozpravala o svojom intimnom zivote a vo vsetkom videla iba intimnosti. Vsetcia ostatni kolegovia v time sa na nu stazovali a ani manzel to uz nedaval, takze ju prepustil.
Pokial to zasahuje aj inych, myslim, ze je vhodne obratit sa s tymito vecami na vedenie, nepatri to do slusneho pracovneho prostredia.

liz_lemon
3. nov 2024

@oceanahory takze to jej uviedol ako dovod vypovede?

oceanahory
3. nov 2024

@liz_lemon Ano, mala nevhodne pripomienky na kolegov, zasahovalo to uz aj do ich zivota, takze sa vlastne jednalo o sexualne obtazovanie, sice iba verbalnym sposobom, aj tak to HR oddelenie odsuhlasilo.

natiblaskova
4. nov 2024

O sexe nemám problém sa porozprávať ani s mamoualebo kamarátkou . Sme k sebe otvorené . Je to o povahe ľudí. Ale samozrejme všetko s mierou a určite nie s ľuďmi, ktorích skoro nepoznám.

cukroska
4. nov 2024

To sú proste také typy. Tiež som mala takú skoro dôchodkyňu a len o sexe točila a mladých zajačikov naháňala. A mňa to pobavilo. Nie vždy sa ľahko počúvalo,ale čo už..sme rôzny.