Je chyba vo mne?
Ahojte nemám sa komu vyrozprávať.... problém je ten že môj muž sa zmenil. Máme spolu dve deti dvojičky ročne stále mi nedáva že je všade bordel, hračky a atď...ja sa snažím upratovať, variť nám aj deťom každý deň. Len on to nevidí, vidí len hračky po zemi a atď veď viete aké sú deti . Stále vraví že doma len sedím a kľudne sa môžme vymeniť ako ja do práce a on s deťmi
Ďalšia vec je tá že nadáva pretože malý plače v noci a jeho to budí,stále sa sťažuje že sa nemôže vyspať. Proste je nervový stále ja to aj chápem chodí do práce 😏 prosím vás je chyba vo mňe ?
@danielahamar 30 ja mám 25
@janett_332 šla som k mame už 🙂
@moly09 obdivujem ta 😉. Keby sa to tak dalo že sa naozaj vymeníte. Myslím že aj dva dni by mu stačili. Nech sa spamätá. Juuj neskutočne ma štvu takéto typy 😡. Kde pracuje? Dúfam,že aspoň v lese ťaží drevo na koňoch keď sa potrebuje vybubkať každý deň do ružovucka a nezáleží mu na jeho rodine.
@moly09 ani sa nemusite vymienat,stacil by mu vikend s detmi a myslim,ze by mal dost. Ze sa nevyspi,to asi nikto sa nevyspi pri detoch,musi len vydrzat. Ze su hracky? Ved to je tiez normalne pri detoch. Ked budu starsie,naucia sa hrat v izbe a bude aj menej hraciek po dome. Nie si vobec na chybe,chybny je tvoj muz.
@moly09 nie, chyba je v mužovi. Ak to dokážeš, odísť od detí, vrele ti odporúčam ísť do práce a muž nech ide na materskú. A keď si myslí, že je bordel, tak jeden deň teda nerob NIČ a potom mu ukáž, čo je to bordel. Ale - naozaj v týchto prípadoch väčšinou pomáha terapia šokom - nechať ho s deťmi samého nonstop doma - bez toho, že by si mu navarila, prichystala, atď. Keby si trebárs odišla s nejakou kamoškou len na víkend na wellness? To sa nedá? (Viem, že detičky sú ešte maličké, takže chápem aj, keď napíšes, že to nejde). Každopádne, ešte raz zdôrazňujem, že nie je v tebe žiadna chyba, možno len tá, že sa snažíš mužovi príliš vyhovieť. Verím, že čoskoro bude možné, aby ťa na pár dní vystriedal (juuuuuuj, ale ja by som mu taaaaak dopriala aspoň tú polročnú materskú....), lebo on evidentne nemá poňatia... A keď sa náhodou dohodnete na tej materskej, nech ťa ani nenapadne po večeroch mu chystať obed či vykonávať iné podobné "chystacie" práce. A už teraz si dobre zapíš za uši všetky jeho hlášky, aby si mu potom mohla rovnako znechutene hlásiť, že či sedel celý deň na prdeli alebo čo robil, keď je tam taký bordel. K vyspatiu - nemôže ísť spať do inej miestnosti? Jeho nevrlosť môže vychádzať aj z deficitu spánku a únavy, holt nebudem ani hovoriť, aký deficit má matka detí 😂.
@moly09 no nie všetci sa takto chovajú, načo si robil deti, ked ho to otravuje?
@anjelicek26 a ona nepotrebuje spanok? Ona nema spankovy deficit? Ona cely den nemaka okolo dvoch rocnych deti? Ozaj nepochopim, preco sa maju takto lutovat chlapi. Chudatka ubihe. Potrebuju spinkat. No, nech idu do kelu aj s ich nevyspinkanostou. Isto by som mu umoznila spavat osobitne, aby sa vyspinkal. To urcite 🤦♀️ Hej, ale s jednym a druhe by som mala ja. A ked je jedno dieta, tak stroedat. Zena tiez musi fungovat a este aj s usmevom na tvari, aby sa nahodou ocinko nestazoval... Vychovavas takto rozdiel e aj svoju dceru a syna? Dcera si vsetko odserinka a syncek na piedestali spinka a odpociva?
@cubo2 moje dieťa je už školopovinné. Má poruchu spánku. Nie je to len taký výmysel, je to potvrdené od lekárov. Chodím do prace. Vstávam ráno o pol šiestej s tým, ze koľkokrát v noci som aj minimálne 5krat hore. Ak spím 4 hodiny vkuse tak si poviem wuaw aká dobrá noc. Napriek tomu sa nesprávam ako idiot. Dokážem podať v praci normálny výkon a aj potom doma. A predstav si, takto to s manželom ťaháme od narodenia spomínaného dieťaťa. Trvá to už dlho nie je to len niekoľkomesačná epizóda. Keď su dvaja dospeli normálni tak sa vedia dohodnúť a fungovať.
@moly09 Chyba v tebe určite nie je, môj malý keď mal rok tak som upratovala po nociach, lebo inak sa nedalo, každý deň bolo treba umyť podlahy, keďže sa po nich pohyboval, umývačka otvorená pri ňom bola čistá hrôza a varenie až keď bol muž doma,, tým pádom spánok 0 bodov, lebo mám doma malého nespavca (od 9 mesiacov sme ponocovali skoro každú noc), ty máš 2 naraz, máš čo robiť s nimi a nie ešte s domácnosťou, keď sa mladému pánovi nepáči, môže priložiť ruku k dielu a nie mať všetko na zlatom podnose, do ružova vyspinkany a ešte sa mu nepáči 🤦♀️
PS: môj muž mi raz povedal, že je bordel, lebo malého hračky po celej obývačke, odvtedy je upratovanie hračiek v jeho réžii, ja nie som otrok, 3x denne s malým bojovať, aby si po sebe upratal, nech si ocinko vyskúša...som mu povedala, že ja mám na starosti domácnosť, dieťa, tie hračky zvládne aj muž za tých 16 hodín voľného času 😉

@moly09 koľko má rokov? Chlapa myslim