icon

Je chyba vo mne, keď mi partner nepovie o návšteve?

1. jún 2026

Ahojte asi to je hlúposť, s priateľom sme 4 roky a keď má prísť jeho rodina zo zahraničia napríklad mu zablahoželať na sviatok, tak on mi ani neoznámi ktorý deň prídu, či vôbec prídu a mňa to hnevá lebo aj keď sa snažím mať upratané, máme malé bábätko a celková organizácia aj okolo neho nie je jednoduchá, chcem vedieť či mám chystať nejaké občerstvenie, nakúpiť, nemám rada nečakané veci. A on nechápe čo stresujem. Je chyba vo mne?

januska12323
1. jún 2026

@anonym_autor jak nechápe? Zavolaj k sebe zo štyroch členov rodiny, nič nepovedz a ešte mu daj do ruky dieťa, rýchlo pochopí.

jimbean
1. jún 2026

Nestresuj. Ked pride navsteva, zober dieta, chod na prechadzku a priatel nech sa stara o svoju navstevu.

anonym_33b410
1. jún 2026

No to aj mne by vadilo
A nie kvoli tomu, že nechápe, že stresujem
No ked vie, že ma mňa informovať a je ticho?a ako to z akého dôvodu

autor
1. jún 2026
@anonym_33b410

No to aj mne by vadilo
A nie kvoli tomu, že nechápe, že stresujem
No ked vie, že ma mňa informovať a je ticho?a ako to z akého dôvodu

@anonym_33b410 oni sú tak zvyknutí, naša rodina je zase iný extrém že keď sa máme stretnúť u niekoho v inom meste tak si dáme pár dní dopredu vedieť či máme všetci čas 😄 a nie iba tak hocikedy si prísť

biba_18
1. jún 2026

mne by to môj muž nerobil - takže čo? žiadaj aby ťa informoval.

anonym_7f1965
1. jún 2026

Nieje vôbec chyba v tebe .Toto isté robil muž mne a nenavidela som to . Poprípade jeho rodina volali že sú na ceste bez toho aby sa vôbec spýtali či sme doma.Ja nieraz v pyžame atď.Po rokoch som mala toho dosť a povedala som buď oznámia že prídu alebo mám na háku či sú tu či nie . Ja si robím svoje .Mám malé deti a nemienim deti prispôsobovať návšteve ktorá sa neohlasi.Nech sa uráža kto chce

anonym_33b410
1. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_33b410 oni sú tak zvyknutí, naša rodina je zase iný extrém že keď sa máme stretnúť u niekoho v inom meste tak si dáme pár dní dopredu vedieť či máme všetci čas 😄 a nie iba tak hocikedy si prísť

@anonym_autor ešte by to vysvetlovalo, že keď idú napríklad letecky, možno na poslednú chvíľu si rozmyslia, že kúpia lacné letenky
Alebo po ceste niekde vyletuju?
Neviem no😅

januska12323
1. jún 2026
@jimbean

Nestresuj. Ked pride navsteva, zober dieta, chod na prechadzku a priatel nech sa stara o svoju navstevu.

@jimbean prečo by mala utekať z vlastného bývania aj s dieťaťom? Jej nikto nič nepovedal tak si môže robiť čo chce, aj spať celý čas kým tam budú.

autor
1. jún 2026
@anonym_33b410

@anonym_autor ešte by to vysvetlovalo, že keď idú napríklad letecky, možno na poslednú chvíľu si rozmyslia, že kúpia lacné letenky
Alebo po ceste niekde vyletuju?
Neviem no😅

@anonym_33b410 oni majú v meste kde bývame byt takže tam môžu byť koľko chcú a prísť ku nám keď je čas, to je priateľova chyba že je flagmatický, nie ich😄

thereisabear
1. jún 2026

A ty s nimi nie si v kontakte? Skúsila by som sa s nimi dohodnúť, nech sa ozvú mne, keď budú chcieť prísť. Bez výčitiek, milo, že pre istotu, aby ste si nerobili náhodou iné plány.

0silvia0
1. jún 2026

@anonym_autor keď on nestresuje, nestresuj ani ty. Keď prídu, nebude pohostenie, bude musieť občerstvenie a nákupy riešiť frajer, veď ty si o ničom nevedela. Predstavujem si to takto: ahojte, teším sa, že ste prišli, môj Jožko mi zasa zabudol povedať, že prídete. Jožkooo, máš tu rodinu, skoč rýchlo kúpiť zákusky a chlebíčky, ja im zatiaľ uvarím kávu a pohráme sa s bábätkom.

crazy_cat_lady
1. jún 2026

Nestresuj sa. Naco. Ked je to jemu jedno. Ked opatovne pridu neohlasene, alebo na poslednu chvilu, povedz, ze tvoj partner ti o nicom nepovedal/povedal na poslednu chvilu a preto nemas nic nachystane. A nech si nakup potom riesi na poslednu chvilu on sam 🙂

anonym_1624d2
1. jún 2026

@anonym_autor Povedz mu... Zlato, ja viem, že si telepat, ale ja tie tvoje vlny chytám až vtedy, keď mi tvoja mama klope na dvere. Skúsme radšej klasickú hovorenú reč. 😀
Ak ti nebude oznamovať, kedy presne prídu, privítaj ich v tvojom luxusnom domácom outfite 😀 v ogrckanom tričku, s teplákmi naruby a s divokým účesom. Verím, že jeho mama bude nadšená 😅

anonym_797b79
1. jún 2026

Priatel asi len sedi a caka, ze vsetko nachystas a zorganizujes ty. No samozrejme, ze nema stres a nechape, ze ty ano. Sadla by som si presne tak isto, ako on a cakala. Mozno by mu potom doplo. Nakoniec, je to jeho rodina...a btw, vy sa vobec nerozpravate ci ako? Ked ti nepovie taku zasadnu vec. To je uplne absurdne.

sevrin
1. jún 2026

Snažím sa prísť na to, akú chybu ty vlastne robíš, keď ti priateľ neoznámi, že príde jeho rodina. Asi by si sa ho mala začať pýtať v pravidelných intervaloch, napríklad o šiestej ráno, potom o 12 hodine naobed, potom o 16 hodine a určite aj o 22 hodine. Nevynechaj ani jeden deň.

cacianka
2. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale toto čo máte vy, vôbec nie je extrém. Normálna vec.

cacianka
2. jún 2026
@0silvia0

@anonym_autor keď on nestresuje, nestresuj ani ty. Keď prídu, nebude pohostenie, bude musieť občerstvenie a nákupy riešiť frajer, veď ty si o ničom nevedela. Predstavujem si to takto: ahojte, teším sa, že ste prišli, môj Jožko mi zasa zabudol povedať, že prídete. Jožkooo, máš tu rodinu, skoč rýchlo kúpiť zákusky a chlebíčky, ja im zatiaľ uvarím kávu a pohráme sa s bábätkom.

@0silvia0 presneeee, a keby som len štipku tušila, že sa šije takáto búda, tak ani poriadne neupracem ( bežny prevádzkový neporiadok) , ani si neprezleciem ogrckabe tričko. A idem kŕmiť, kúpať, či von, lebo o nich neviem , tak si robím svoje. Keď nepomohlo opakovane vysvetlenie, robím takto. Aj tu kávu ho poslem urobit

biba_18
2. jún 2026
@cacianka

@anonym_autor ale toto čo máte vy, vôbec nie je extrém. Normálna vec.

@cacianka presne tak, hádam sa nevytrepem do iného mesta s tým, že domáci budú určite doma - a ak nie, možno sa ešte aj urazím 😂
my niekedy aj mesiace dopredu sa dohadujeme ...

cacianka
2. jún 2026
@biba_18

@cacianka presne tak, hádam sa nevytrepem do iného mesta s tým, že domáci budú určite doma - a ak nie, možno sa ešte aj urazím 😂

@biba_18 nepoviem že naši seniori , čo bývajú o pár domov si volajú, prejdú a buď si otvoria bránku, alebo je zamknuté. Ale kto býva o čo len pár km ďalej , alebo je pracujúci, je naozaj vhodné prezvoniť aspoň pár hodín vopred, a stretnutie viac ľudí aspoň trochu plánovať. Lebo každý na iný režim práce, plány, zdravie, iné povinnosti

anonym_797b79
2. jún 2026
@biba_18

@biba_18 Ale ja mam z tohto pocit, ze oni sa ohlasia. Priatelovi. Len ten z nejakeho neznameho a zahadneho dovodu si tuto infosku necha pre seba.

biba_18
2. jún 2026
@anonym_797b79

@biba_18 Ale ja mam z tohto pocit, ze oni sa ohlasia. Priatelovi. Len ten z nejakeho neznameho a zahadneho dovodu si tuto infosku necha pre seba.

@anonym_797b79 nepíšeme ale teraz o priateľovej rodine - ale o autorkinej a o našich 😉

anonym_f07c65
2. jún 2026

@anonym_autor mne by to veľmi vadilo a spravil by to iba raz.Je to od neho sproste