icon

Je denný telefonát manžela s mamou v poriadku?

20. máj 2025

Je to podla vas v poriadku ak muz kazdy den volá svojej mame ? Bavia sa hlavne o vnukovi. A bezne otazky ako sa mas, co robis atd.
No podla mna kazdy den je trosku “prepal”

tykat
20. máj 2025

Som clovek, ktory toto nechape. Ja pouzivam telefonovanie na predavanie konkretnych informacii. Umorilo by ma kebyze musim.s niekym byt v dennom.telef.kontakte.
Ale chapem.ze su ludia ktorych to bavi a robia to radi. A ked sa najdu taki dvaja a este je to aj dieta a rodic tak je to.super.
Mne takto skusala volat svokra, nekonecne minuty o nicom, co robime, kde sme boli, co sme jedli, co robia deti, ci su zdrave, co v skole/skolke, neskor presla na videohovory... uaaaaaa... hned ako udrzali deti telefon pri uchu som im ho dala nech s babkou kecaju. Mna keby chcel.niekto trapit tak nech mi denne vola. Ale inym nebranim 😃

majlo1234
20. máj 2025

Moj tiez vola. On je taka povaha, s kazdym sa potrebuje vykecavat aj o hovne😆nevadi mi to. Vadilo by mi to, keby to odo mna ocakaval

marcellka32
20. máj 2025

Potom....potom budeš chcieť zavolať, aj vytocis číslo, ale už nikto zdvíhať nebude......toto si uvedom, musíš zapracovať na sebe

doriiis
20. máj 2025

Ja so svokrou bývam.Dobrovolne.To je,čo autorka?
A teba jeho telefonovanie nejak extra rusi,či prečo robíš z komára somára?

selest
20. máj 2025

A? Komu ma volat? Nerozumiem..

4stanka4
20. máj 2025

Aj ja s nasimi volám každý deň, už keď sa dva dni nepočujeme alebo nevidime (viber) tak si píšeme ze co je s nami keď sa neozývame 😀 svokre zavolám skôr ja ako môj muž takže asi tak.

done
20. máj 2025

Ani mne už nedvíha, jej telefón mám stále na stole...zapalujem pri ňom sviečku.

milka1988
20. máj 2025

Muž volá takmer každý deň s otcom a ja niekoľko x do dňa s mamou plus si píšeme nafb a ig ešte 🙈 nevidím na tom nič zvláštne ak má dieťa pekný vzťah s rodičom ktorý mu je ako kamarát

fajnova
20. máj 2025

Neverím, že takúto otázku sa niekto pýta umelej inteligencie a ešte to považuje za smerodajné. Nemáš vlastný rozum, aj na toto ti musí počítač povedať, čo si máš myslieť? Preboha nechaj ho. Veď si nepíše s frajerkou, to nemôže ani mame zavolať ohľadom jej vnuka? Alebo vieš čo, zakaz mu to. A povol jeden telefonát mesačne na päť minút. Nech sa aj tvoj syn naučí, že takto to stačí vrchovato.

vlucifuk
20. máj 2025

Mne by to neprekážalo, ak sa nesťažuje na moje varenie alebo tak, veď je to jeho mama. Ja volávam s mamou každý deň, ale krátko. Ja nie som na dlhé telefonáty. Ale moja svokra so svojou dcérou, ktorá žije v Anglicku, voláva každý deň dvakrát aj po dve hodiny. Keby som to nevidela, neuverím. Povedia si celé recepty jedál, čo varili, poohovárajú všetky susedy a verím, že keď tam nie som, aj mňa. Ale tak majú sa rady, tak nech im to vydrží.

feuille
20. máj 2025

A? Ved je to jeho matka, kto je viac?

mameha7
20. máj 2025

Ja mám doma to isté. Tiež mi to bolo zvláštne, ale to preto, lebo ja som taký záujem mojej matky o vnučku nezažila. Uvedomila som si, že tento záujem mužovej mamky je v poriadku a nám to do života nezasahuje nijakým spôsobom. Kiež by moja mama mala aspoň z polovice taký záujem. Ale jej nevadí, keď si vnúča nevidí pol roka. 😃

summer23456
20. máj 2025

Bože, niekedy žili dve tri generácie spolu, pomáhali si, postarali sa aj o dieťa od susedov, doopatrovali rodicov, dokonca mŕtvych mali doma, keď neboli domy smútku... A teraz je zle, keď syn volá matke, matka synovi, keď sa vnúča teší k babke... Ja neviem, kam to ľudstvo speje...je to smutné...

eternity24
20. máj 2025

Ja tiež nerozumiem čo ti na tom vadí. Človek si už ani s mamou pohovoriť nemôže 🙈 Aj kazdy deň.

bielasovicka
20. máj 2025

Táto téma je zase len o "uzasnej neveste", ako vidim😕

4stanka4
20. máj 2025

Inak už pomaly aby si začala syna učiť ze keď sa raz ožení tak nech ho ani len nenapadne zavolať ti. Myslím ze nevesta (ak bude ako ty) ti bude z celého srdca povdacna

luna11
20. máj 2025

Pre mna je to zvlastne. Ani ja by som nechcela aby mi tak synovia volali. Ani denne vypisovanie nechapem. Kazdy sme iny🤷‍♀️

domkakvet
20. máj 2025

Ano je to normalne.

basullinka
20. máj 2025

Odkedy mala moja mamina rakovinu som rada, že mam komu zavolať a sama manželovi pripomínam, nech zavolá tej svojej aspoň na pár minút, každý deň...

michaela329
20. máj 2025

Aj môj volá, svokru ešte nechávam aj pozdraviť, je to úplne normálne. O čom inom sa majú baviť? O frajerke?

simsalabim
20. máj 2025

Volam s otcom kazdy den, nevifim ba tom nic zle… s maminou uz, bohuzial, nemozem.

yanabella
20. máj 2025

Aj ty budes raz rada ak ti bude mat kto v buducnosti zavolat..

wolf_
20. máj 2025

Áno, každý sme iný, niekto telefonuje rád, niekto nerád, niekto je v dennom kontakte s rodičmi, niekto menej často, niekto vôbec..
Ale úprimne, cítila by som sa fakt blbo keby mužovi počítam koľkokrát do týždňa volá s mamou a stopujem ako dlho... Ako tu bolo spomenuté, že do x minút v pohode, ale už y minút je moooc. Na mňa je zas moc to takto hodnotiť. Nech si volá s maminou tak ako potrebuje, cíti, chce... Jasné, keby to priamo zasahuje do vzťahu - že vyslovene radšej dlhé hodiny denne telefonuje s mamou a so mnou netrávi čas, .. že s mamou pretriasa naše osobné intímne veci mimo vhodných medzí, .. atď atď., ok, to by som riešila aj ja. Ale riešiť, že si denne niekoľko minút zavolá s vlastnou mamou? Pre mňa nepochopiteľné (a to ja nie som niekto kto by sa denne s niekým vykecával v telefóne, ale predsa ži a nechaj žiť....)

alickapusinka
20. máj 2025

Moja mama ked žila každý deň sme spolu volali.Svokra nežije a jej syn môj muž chodil k nej každý deň a ja aj 3 krát do týždňa.Pokiaľ žili teraz nežiju a už nieje ani za kým ísť ani s kým volať.Mama je len jedna žiadna ina nikdy už nebude.

renesance80
20. máj 2025
@tykat

Som clovek, ktory toto nechape. Ja pouzivam telefonovanie na predavanie konkretnych informacii. Umorilo by ma kebyze musim.s niekym byt v dennom.telef.kontakte.
Ale chapem.ze su ludia ktorych to bavi a robia to radi. A ked sa najdu taki dvaja a este je to aj dieta a rodic tak je to.super.
Mne takto skusala volat svokra, nekonecne minuty o nicom, co robime, kde sme boli, co sme jedli, co robia deti, ci su zdrave, co v skole/skolke, neskor presla na videohovory... uaaaaaa... hned ako udrzali deti telefon pri uchu som im ho dala nech s babkou kecaju. Mna keby chcel.niekto trapit tak nech mi denne vola. Ale inym nebranim 😃

@tykat som na tom podobne mame volam parkrát do roka , s dieťaťom ktoré žije v zahraničí raz za dva týždne všetko si povieme tak do hodiny, nemám potrebu všetko zdielať s niekym druhým ani ked je to moj najbližší človek, prose neznášam zbytočné keci

ivanakal
20. máj 2025

Mame volam denne, napriek tomu ze byvame od seba 300 metrov 😄 Nepride mi to cudne, ani mojmu muzovi. Ja keby som mala vnuka, tiez by som rada vedela ako sa mu dari, co nove... A potom su tu stari rodicia, ktorych to nejako netankuje.. ani tak dobre ani tak.. nechapem aky mas problem.

retatka
21. máj 2025

To už niekto závidí aj dobré vzťahy s vlastnými rodičmi? Nie taký chlap, ktorý by mi stopoval s kým koľko prevolám by nemal u mňa šancu .Za to, že ty nemáš dobré vzťahy, nemáš právo diktovať druhému svojprávnemu človeku, čo má a nemá robiť .Teraz je to telefonovanie, o chvíľku mu budeš stopovať aj cestu do obchodu, či zakazovať bez teba ísť von ?Niektoré ženské sú pre mužov za trest .

maury
21. máj 2025

S mojou mamou tiež volavam takmer každý deň, občas a otcom a manžel tiež so svojím otcom často a tým, že žijú v jednom meste, tak mnohokrát on príde k nám alebo spolu ideme k nemu alebo on tam ide sám. Niekedy aj niekoľko dní za sebou. Problém v tom nevidím

cacianka
21. máj 2025

zaujímavé odpovede, tu takmer každá nevidí v tom problém.
ale toto je úkaz ala modrý koník, dvojaký meter.
v iných takýchto diskusiách sa zlietli zástankyne úúúúúplne inej teórie - volať si každý deň, kecať o chobotinách je znakom mamánka, matkin tretí cecok, neodstrihnutá pupočná šnúra ženy či muža
diky, bavíte ma ...

zuzinka888
21. máj 2025

Kazdy to ma inak. Mne by par minutovy hovor neprekazal- hlavne ak svokra byva sama. Je mi vzdy smutno ked pocujem v tv ze nasli mrtvu dvochodkynu a bola mrtva dva tyzdne..... Ja byvam blizko mami a tiez vzdy čeknem ci su ok cestou do obchodu, alebo jej len tak zakyvam a idem dalej.