Je flirtovanie manželky na materskej s exkolegom normálne?
Zjistil jsem, že moje manželka, které je teď po druhé po sobě v řadě na mateřské, si pravidelně píše s kolegou z bývalé práce dost flirtovné zprávy. (Nečtu jí zprávy, ale už jsem několikrát zahlédl notifikaci.)
Snažím se být dobrý a podporující manžel a otec, ale asi je to málo. Po dlouholetém manželství není samozřejmě všechno úplně ideální, ale myslím, že máme dobrý a fungující vztah a že mě nepodvádí.
Je takové psaní a flirtování normální? Maminy na mateřské, hledáte takto také únik od denních starostí a možná stereotypního vztahu? Máte také někoho takového? Mám se znepokojovat?
@legomaster Co znamena flirtovna sprava, aky je obsah takejto stravy? Pises, ze spravy necitas, iba si videl nejake notifikacie, tak teda vies co je obsahom danych sprav alebo nie?
@legomaster pre tvoju manželku to bude samozrejme normálne, ale pre teba nemusí. Tak ako ona tebe nemusí tolerovať že pôjdeš na pivo 3x po sebe (to len na odľahčenie) my sme si dali s partnerom podmienku, že žiadne vypisovanie s opačným pohlavím, ani žiadne kamarátstva. Každý má hranicu niekde inde. Niekto toleruje kávičky, niekto večerné písanie, niekto aj neveru. Ja nič a môj manžel tiež nie.
možno je presne to chyba čo hlada
neviem ako si k nej pozorny, či jej niečo občas len tak kupiš, či sa rozpravate, či sa viete spolu zasmiat, či jej povieš kompliment ,,všetky tie drobnosti pri ziskavani a flirtovani
chod za nou a spytaj sa jej ako by sa ona citila,keby si si rovnake spravy vymienal ty s kamaratkou ... a podla toho nech sa zariadi ci v tom chce pokracovat ... zas na druhej strane je doma s detmi -vela kamaratok asi okolo seba nema a ani spolocensky zivot ... ak sa rozhodne to ukoncit -popracujte na sebe - deti aspon raz za cas dat strazit a ist von len vy dvaja-nebavit sa o povinnostiach a detoch -ale o vas o nej ... daj jej najavo,ze ju mas rad,ze je pre teba ta prava a nerad by si ju stratil
Ano,mas sa bat.A rob vsetko preto,aby nemusela riesit taketo lichotky od druhych ale aby ich mala len od teba.Zanedbavas ju a tu mas vysledok.
ty musis vedieť ci niekde nerobis chybu, zrejme kokega ma nieco viac nez ty. vie ju mozno rozosmiať, dokszat ze je zena a nielen 24 hod.mama tvojich detí
@katarinka963 a keď si chlap vypisuje so ženami, s bývalou kolegyňou, tiež je na vine žena?
Za mňa to nie je v poriadku a normálne, aj ak vo vzťahu niečo nie je v poriadku alebo chýba, riešiť sa to má s partnerom a nie útekom k tretej osobe… záleží, čo považuješ za flirt, to môže vnímať každý inak a hlavne z notifikácii vidíš iba jeho správy, nie ako reaguje… ale určite by som to s ňou riešila
skus byt vasnivy, casto je to to co zenam chyba
A obsah sprav je aky? Pises ze jej nepozeras do mobilu, ale vidis len notifikacie, tak ako vies co sa tam pise ?
Ale ak je to tak, v poriadku to urcite nie je
Čo presne si píšu? Nesúhlasím s názormi, že ju zanedbávaš a preto to robí. Keď potrebujem viac lásky, viac randenia… od muža tak mu to poviem a nevypisujem si s inými chlapmi. Aj keby ju zanedbávaš a necíti sa sexy a preto to robí, tak robí chybu. Do zdravého manželstva to nepatrí a nepresvedčí ma nikto o opaku. Normálne ju konfrontuj, vypočuj si čo má na srdci a vyriešte problém ako dvaja dospelí ľudia a rodičia. Ja si s inými chlapmi napríklad nepíšem vôbec. Ak teda myslíme písanie z nudy a nie normálna konverzácia o niečom k veci s osobou opačného pohlavia.
nie je to v poriadku , chce to vazny rozhovor s nou, jej by sa tiez isto nepacilo, keby to bolo naopak.
a never tomu ak budes v tomto makky, zacnes ju obletovat atd ze to pomoze, tu treba tvrdo si vyjasnit hranice.
Nevera takto zacina
Nie, nie je to normálne a áno máš sa prečo obávať,presne takto začíňajú ,všetký nevery.Tie rodové stereotypy ...Ako jej kolega dáva niečo čo ty nie...sa vyse...kašli.Tu pomôže len ,otvorený rozhovor ,s jasne stanovenými hranicami.A ak to nepomôže ,začať premýšlať ...chystať plán B ..nech niesi zaskočený.
@katarinka963 a keď si chlap vypisuje so ženami, s bývalou kolegyňou, tiež je na vine žena?
@anonym_0c3022 na MK je predsa vždy na vine muž, ženy sú chránené, ony nikdy za nič nemôžu, to len tí zlí muži... aj keď ženy podvádzajú mužov s milencami, aj za to si vraj môže jedine muž.
@legomaster no uructe si nemám potrebu vypisovať s bývalými kolegami ani nič podobne. Nikdy by ma nenapadlo si písať s cudzími mužmi keď mam muža. Ale to som ja. Spýtaj sa jej čo to ma znamenať. A to som na materskej a mužovi stačí 1x sex za dva tyznde s čím nie som stotožnena ale aj tak nemusím vyhľadávať nič podobne
Zrejme sa tvoja zena neciti chcena,nedavas jej pocit,ze je objektom tvojej tuzby. Mal by si sa s nou porozpravat,co jej chyba. Inak sa to neskonci dobre. Od nej je tiez trapne pisat si taketo spravy zatial,co ty sa staras o rodinu,zabezpecujes ju,aby mohla byt doma na materskej...
@legomaster Nie je to z jej strany normálne a mala by s tým prestať, inak môžeš zvážiť, či s ňou ešte ostať chceš.
Aj keď nemáme ideálne manželstvo ani ma nenapadlo na materskej pomyslieť na také veci .Možno som pre niekoho čudná ale venovať čas cudziemu chlapovi a nie mojim deťom je pre mňa úplne tabu.Oni sú pre mňa najviac na svete nie nejaké úlety s chlapmi 🤦
@legomaster POZOR,POZOR, veľmi podobný prípad sa stal môjmu kolegovi, keď sa ma raz pýtal, že či je žiarlivý.A prečo sa pýtaš,sa ho pýtam ja.Lebo jeho žena si s kolegom poslala za mesiac 70 sms správ.Ked sa jej pýtal, že či to nie je čudné, tak mu povedala, že oni sa sa len dohadujú,kedy pôjdu na obed.Ako každý tuší , skončilo to neverou a rozvodom.Ona si hľadaním milenca dokazovala svoju hodnotu,lebo mala pocit menejcennosti.
Môže to byť aj váš prípad.Alebo jej chýba pozornosť od teba,alebo je to úlet.
Prečo ženy hľadajú inde alebo prečo muži hľadajú inde,je perfektne popísané v knihe: MOJE TÚŽBY,TVOJE TÚŽBY.Vela príbehov,minimum omáčok.Pochopi, väčšina ľudí, čo chýba vo vzťahu im a čo partnerovi.
Ako povedal iný kolega: kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje.Vacsinou je jeden z nich zaľúbený.
Zrejme sa nudí, ubíja ju stereotyp, možno sa už doma cíti len ako mama a nie žena. Ale či je to dôvod na obavy nedokážem posúdiť. Dá sa flirtovať aj bez postranných úmyslov, pre dobrý pocit, bez nevery, bez reálneho záujmu o iného človeka..ale sú určite aj ženy ktorým stačí si zaflirtovat a už sa zaľúbila a je hotovo
@legomaster je fascinujuce ako vacsina odpovedi zien ju objajuje . Keby si ako autor prispevku napisal ze muz flirtuje s kolegynou odpovede zien by bolo uplne ine ako mozeme vidiet v starsich prispevkoch. To by ziadna nenapisala : asi mu nieco chyba, dost sa mu ako zena nevenujes atd 😀😀 otvorene jej to povedz
@anonym_0c3022 naco sa to pýtaš mna?
Díky všem za názory. Mrzí mě, že si někteří myslí, že ji prostě zanedbávám.
Nemusi to byt hned tak, ze ju manzel zanedbava. V hre su rozne scenare. Napr.sa sama neciti atraktivna a pozornost ineho muza jej jednoducho lichoti. Toto moze a nemusi znamenat problem. Velmi lahko to moze prerast v neveru.
@legomaster skus jej prejavit vasen, chtic, uvidis, ci sa jej to bude pacit, alebo ta bude odmietat a tam mas odpoved, ako daleko uz je so svojim kolegom, ci sa na neho namotala.
Co su ale tie flirtovne spravy? Co si pisu?

ty musis vedieť ci niekde nerobis chybu, zrejme kokega ma nieco viac nez ty. vie ju mozno rozosmiať, dokszat ze je zena a nielen 24 hod.mama tvojich detí