icon

Je ghostnutie vzťahu normálne správanie?

Včera o 19:05

Zaujímalo by ma či je to normálne alebo čo si o tom myslíte ? Začal som si písať s jedným dievčaťom, trvalo to 3 týždne a mali sme sa stretnúť tohto týždňa. Posledné 4 dní vôbec nereaguje, pritom čakám na správu a stále nič. Úplný ignor. Príde vám to normálne že za 4 dní nepozrie ani správu ? Mám jej napísať alebo je to zbytočne ? Nejako som z toho celý nesvoj.

anonym_c94f2d
Včera o 19:08

Čakaj. Možno sa slečna spamätá a všetko vysvetlí.

anonym_7bbfe5
Včera o 19:09

Ano je to normalny znak toho ze nema viac zaujem o kontakt. Mohla by sice aspon napisat slusne a dat vediet, ale v dnesnej dobe anonymity a internetu je to tak. Zbytocne budes pisat. Keby mala zaujem, mas 20 sprav denne a dalej pisete.

pudinka

@anonym_autor je to zbytocne. Nema zaujem. Vykaslat sa na taku

anonym_f93e86

Ked si nepozrie správu,tak na čo jej chces písať?
No asi našla niečo iné alebo len nemá záujem
Alebo nemá čas? možno to ani dievča nieje😋

denithestrange1993
Včera o 19:11

@anonym_autor nenormalne by bolo keby ta vodila za nos a potom by si to zistil po mesiacoch co si do toho vztahu investoval cas a energiu.

autor
Včera o 19:14
@anonym_c94f2d

Čakaj. Možno sa slečna spamätá a všetko vysvetlí.

@anonym_c94f2d možno. Neviem či mám jej písať čo sa stalo alebo radšej nič ? Som z toho zmätený

autor
Včera o 19:16
@anonym_7bbfe5

Ano je to normalny znak toho ze nema viac zaujem o kontakt. Mohla by sice aspon napisat slusne a dat vediet, ale v dnesnej dobe anonymity a internetu je to tak. Zbytocne budes pisat. Keby mala zaujem, mas 20 sprav denne a dalej pisete.

@anonym_7bbfe5 ako stačilo to slušne napísať, nepohneval by som sa ale som z toho smutný keďže som si myslel že aspoň vonku skočime pokecať a teraz neviem ani či písať alebo kašľať nato

anonym_c94f2d
Včera o 19:17
@anonym_autor

@anonym_c94f2d možno. Neviem či mám jej písať čo sa stalo alebo radšej nič ? Som z toho zmätený

@anonym_autor tak jednu správu jej môžeš venovať - či sa niečo stalo.

autor
Včera o 19:18
@pudinka

@anonym_autor je to zbytocne. Nema zaujem. Vykaslat sa na taku

@pudinka ako 1-2 správy do dňa aspoň keby napísala ale tak ja čakám celé dni a nejako ma už aj chuť prešla ísť vonku keď je až taká zaneprázdnena. Veď záujem vyzerá trochu inak, nejako písať tiež nechcem keďže to bude vyzerať že na ňu tlačím alebo ju do toho nutim

autor
Včera o 19:21
@anonym_f93e86

Ked si nepozrie správu,tak na čo jej chces písať?
No asi našla niečo iné alebo len nemá záujem
Alebo nemá čas? možno to ani dievča nieje😋

@anonym_f93e86 je to dievča aj sme si volali ale nechápem prečo aspoň slušne nenapísala že nemá záujem, ja som práveže presunul prácu ktorú som mal mať cez víkend žeby som stihol aspoň to stretko a teraz neviem či mám kašľať nato alebo čo vlastne

autor
Včera o 19:22
@anonym_df0644

citaj. Mozno ti napisala autorka 🙂

@anonym_df0644 nie, není to ona.

anonym_e5630a
Včera o 19:26

V dnešnej dobe je jednoduchšie neodpisat.. ako niečo vysvetľovať.
Ja som to uz párkrát urobila, priznám sa. Ak sa chlap opätovne neozval, tak som si vyhodnotila, že vlastne ani on nemal asi záujem, ked uz sa neozval a nenapísal ešte niečo. Tak som to neriešila.

autor
Včera o 19:28
@anonym_e5630a

Ja som to uz párkrát urobila, priznám sa. Ak sa chlap opätovne neozval, tak som si vyhodnotila, že vlastne ani on nemal asi záujem, ked uz sa neozval a nenapísal ešte niečo. Tak som to neriešila.

@anonym_e5630a ja som sa práveže ozýval stále. Zbytočne som sa tešil potom na stretko.

anonym_df0644
Včera o 19:38
@anonym_e5630a

@anonym_e5630a Takze ty si ghostla, ale on bol vlastne na vine. Malo sa snazil. :D

pudinka
Včera o 20:03
@anonym_autor

@pudinka ako 1-2 správy do dňa aspoň keby napísala ale tak ja čakám celé dni a nejako ma už aj chuť prešla ísť vonku keď je až taká zaneprázdnena. Veď záujem vyzerá trochu inak, nejako písať tiež nechcem keďže to bude vyzerať že na ňu tlačím alebo ju do toho nutim

@anonym_autor dala ti jasne najavo, ze nema zaujem,ze nie si pre nu priorita. Ak by argumentovala, ze nemala cas, tak to su bohapuste vyhovorky. Kazdy si dokaze najst 30sekund na odpisanie. Takze podla mna mas jasnu odpoved. Uz by som na tvojom mieste do nej neinvestovala svoj cas a nadeje

astronaut321
Včera o 20:22

@anonym_autor Mojko sú aj iné pipíky ako tvoj. a druhý je niekedy lepší 😢 ale bude zase fajn 🙂 choď si za svojími snami

denithestrange1993
Včera o 20:28

Kaaamo,v dnesnej dobe maju ludia mobily prirastene k ruke,ak by chcela uz mate 3.rande,ale nechce. Nestrapnuj sa zbytocne,neber si to osobne,mozno si fakt nikde neurobil chybu len jej skratka nevyhovujes.

autor
Včera o 20:43
@astronaut321

@anonym_autor Mojko sú aj iné pipíky ako tvoj. a druhý je niekedy lepší 😢 ale bude zase fajn 🙂 choď si za svojími snami

@astronaut321 okay ? 😂

citronove_koliesko
Dnes o 04:09

@anonym_autor v dnesnej dobe uplne normalne, otoc list a posun sa dalej. Znamena to ze ma nejaky lepsi program ako teba
A aj keby to nebolo normalne, nic s tym nespravis.

anonym_312ce1
Dnes o 04:19

Nepohneval …vonku skocime … tiez by som sa odmlcala 🫣🫣

zuzacka16
Dnes o 05:20

no takto..za mojich čias by som ti napísala, že sa vys*ala na teba, teraz ti to napíšem po tvojom, proste to nefeeluje s tebou, nie si cool..och tieto vaše angličanizmy..pre jedno kvíti, slunce nesvíti, takže zabudni a ideš ďalej 😉

mischy00
Dnes o 05:25

A cez co si píšete? Ak mas jej mobil, vieš zistiť aj cez inú aplikáciu, ze bola online.
Zväčša to znamená koniec a nechce to napísať aby sa vyhla ďalším trapnym doplnujicim otázkam.....

zuzinka888
Dnes o 06:02

Nepis, nevolaj nwvnucuj sa. Nema zaujem. To chces vztah taky ze sa hocikedy odmlci nikdy nebudes vediet na oko dlho...... Keby bola astronautka a a letela na misiu na Mars/ mesiac este by som chapala " nwfunkcnost" telefonu- ale nie je ine vysvetlenie ze nema 5 sekund za 4 dni aby napisala. Hladaj inu.

anonym_e5630a
Dnes o 06:08
@anonym_df0644

@anonym_e5630a Takze ty si ghostla, ale on bol vlastne na vine. Malo sa snazil. :D

@anonym_df0644 nebol na vine. Mne to nevadilo, ze sa neozval uz, ked som ghostla. Len som si povedala, ze asi ani jeho zaujem nebol taky velky, takze mi ho nemusi byt ľúto 😅

anonym_9f5950
Dnes o 06:17
@anonym_autor

@anonym_autor odíď z kratšej cesty ...ja viem, že je to teraz v móde, zablokovať, neodpísať, ale načo ti je taký partner ?

autor
Dnes o 06:49
@anonym_9f5950

@anonym_autor odíď z kratšej cesty ...ja viem, že je to teraz v móde, zablokovať, neodpísať, ale načo ti je taký partner ?

@anonym_9f5950 máš pravdu, kašľať nato

anonym_9f5950
Dnes o 07:05
@anonym_autor

@anonym_9f5950 máš pravdu, kašľať nato

@anonym_autor prepáč, nechcela som, aby to vyznelo tak tvrdo, ale partnerstvo nie je len o romantike ...je tam kopec problémov, starostí ...ak ti už teraz neodpisuje a ty sa trápiš, asi nebude tá pravá. Napísať, prepáč, asi sa k sebe nehodíme zaberie pár sekúnd .

danica2711
Dnes o 07:54

zjavne si ju prestal baviť, mávni rukou a choď ďalej, takých ešte bude

domkakvet
Dnes o 17:34

@anonym_autor nema zaujem.