icon

Je ghostnutie vzťahu normálne správanie?

20. máj 2026

Zaujímalo by ma či je to normálne alebo čo si o tom myslíte ? Začal som si písať s jedným dievčaťom, trvalo to 3 týždne a mali sme sa stretnúť tohto týždňa. Posledné 4 dní vôbec nereaguje, pritom čakám na správu a stále nič. Úplný ignor. Príde vám to normálne že za 4 dní nepozrie ani správu ? Mám jej napísať alebo je to zbytočne ? Nejako som z toho celý nesvoj.

Strana
z2
anonym_f3dc82
22. máj 2026

@anonym_autor Ženy milujú, keď plytvaju tvojím časom. Čaká na princa na bielom koni s 5k platom, vlastným bytom a Rolls Royce. Je to tak. Mňa ghostli úplne všetky, s ktorými som si chcel písať.

simona_racz
23. máj 2026

Je to zbabelosť, ale všimla som si že ak niekoho odmietnem, tak miesto pochopenia ma čaká vynadatie a výčitky. Ja mám pevné nervy, ale nie každý to zvláda. Tak sa radšej stratí.

autor
23. máj 2026
@anonym_f3dc82

@anonym_autor Ženy milujú, keď plytvaju tvojím časom. Čaká na princa na bielom koni s 5k platom, vlastným bytom a Rolls Royce. Je to tak. Mňa ghostli úplne všetky, s ktorými som si chcel písať.

@anonym_f3dc82 poznám, klasika. Aspoň keby to napísali alebo povedali narovinu ale nie, radšej budú zbytočne mrhať časom

simona_racz
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_f3dc82 poznám, klasika. Aspoň keby to napísali alebo povedali narovinu ale nie, radšej budú zbytočne mrhať časom

@anonym_autor vyššie som ti vysvetlila prečo. Je im pohodlnejšie zmiznúť, ako riešiť výčitky, ako prečo, začo.

Strana
z2