icon

Je jeho pitie na rande varovným signálom?

14. mar 2025

Ahojte ženy, začala som randiť s jedným mužom, pri písaní sa zdal byť úplne super, vyzorovo úplne úžasný chlap, vysoký pekný. Mali sme 4 rande, máme podobne názory, vela smiechu, chémia funguje, len problém je ten že on na každom rande pri večeri vypil minimalne fľašu vina… a na druhom sa po fľaši vína priznal že je 3 mesiace po rozchode a dokonca už s bývalou planovali dieťa… do toho minimalne 1-2x chodi s partiou popíjať po večeroch..a čo sa mi nepáči, že vlastne začal na ňu tak troska nadávať… považovali by ste toto za red flags? Môže byť že sa ten muž stimuluje po rozchode alkoholom? Na otázku kto sa s kým rozišiel mi nechce vôbec odpovedať…

Strana
z3
vanilkovazmrzka
14. mar 2025

Urcite prenho nie si potencialna frajerka na dlhodoby vztah.

Po rozchode je velmi kratko, k ex ma stale nejake city a nema to uzavrete. A este k tomu je to ozran

januska12323
14. mar 2025

Sám celú fľašu? To nie je red flag ale celé červené more.

alickapusinka
14. mar 2025

Začinajuci alkoholici tak začinaju.Och bože svietila by mi kontrolka nie na červeno ale na hakabarkavo.

smoulingirl
14. mar 2025

Skus niečo pozrieť o rebound vzťahoch. A aj keby nebol krátko po rozchode, tá celá flaša a popíjanie s kamošmi už zaváňa alkoholizmom.

mimi2018
14. mar 2025

Ruky preč od neho.

siska53
14. mar 2025

Redflag. Ziaden vztah s hentakym. To uz zavana alkoholizmom.

ina2405
14. mar 2025

Áno, ja by som to usekla hneď. Alkohol je úplná stopka.

sevrin
14. mar 2025

Na každom rande liter vína?? Fúha, ten nič nenecháva na náhodu 😂

autor
14. mar 2025

@sevrin áno flasu vina bez problémov…

sova7
14. mar 2025

Všetko čo píšeš je výstražné znamenie. Obrovske. Čudujem sa že sa o tom potrebuješ uistiť toto je úplne jasná vec. Potrebuje záplatu na samotu slope a potrebuje sa vyplakať. Príliš krátko po skončení takého vážneho vzťahu. Už to pitie stačí. Nutne potrebuješ chlapa ktorý je vždy keď sa stretnete opitý a vôbec ťa nevníma? Tento chlap ešte nie je v stave mať normálny vzťah. Patrí do kategórie som smutný sklamaný nasrany na bývalú ale sem tam užiť by som si raz možno chcel. Za mňa určite nie. Stacilo by mi jedno rande pri fľaši alkoholu nadávanie na bývalú a koniec. Daj mu číslo na psychológa nasmeruj ho na terapiu a nájdi si niekoho kto bude s tebou nie v hlave s bývalou a pri fľaši alkoholu

negymama
14. mar 2025

a plus ked nechce povedat dovod rozchodu, tak asi to nebude nic lichotive pre neho

leni1977
14. mar 2025

Samozrejme, už by ma viac nevidel.

mameha7
14. mar 2025

Ja som bola klinom pre takéhoto chlapa. Tiež bol zničený, dali sme sa pol roka od jeho rozchodu do kopy. Cítila som tieň jeho bývalej možno rok. Po tom, čo som otehotnela sa konečne zaľúbil. Neber si zo mňa príklad každopádne 😃.

nyusika
14. mar 2025

@ina2405
@sevrin

flasu...0.75 l 😀
Teda, pokial nerandia niekde na parkovisku pred Biedronkou
ale aj to je mega vela

domkakvet
14. mar 2025

Utekaj prec.

alex49
14. mar 2025

Prvé, druhé, štvrté rande by sa mal ukazovať v najlepšom svetle. A to, že na takomto rande bez hanby vypije sam fľašu vína je jedna veľká červená vlajka.

mischy00
14. mar 2025

Vypije fľašu vína a ešte potrebuje poľutovat chudáčik (strašná ex).....už po 2 rande by som to stopla.

lija22
14. mar 2025

pride na to kolko mate rokov. vies tu sme viacmenej dokonale domace panicky, co nikdy nepiju. tym chcem povedat, ze zijes zrejme uplne iny zivot ako tunajsie osadenstvo. Kym som nemala deti som flasu vina vypila xkrat za tyzden, proste bohemsky zivot a vobec to nebol problem. teraz by som uz na to nemala cas ani sily. takze ak ste pod 30, zijete ako sa hovori "ruka hore" nevidim problem. btw ja by som nikdy nerandila s abstinentom, mbe sa to spaja s nudnym clovekom

nyusika
14. mar 2025

@lija22 takto...flasa vina na zoznamovacom rande styrikrat po sebe je varovne znamenie aj pre mna.
co povazujem za normalne dat si pohar vina k veceri v restauracii 😀

mischy00
14. mar 2025

@lija22 ale keďže autorka si to všíma, sama toľko asi nepije, tak je to pre ňu varovný signál. Ak by obaja stiahli 2 fľaše vína na každom rande, tak to nemá potrebu riešiť.
Ak sa nevie ovládať na rande pred ženou potom ako asi vyzerajú jeho výjazdy s kamarátmi?

viestta
14. mar 2025

A mozno ho jeho byvala nechala pre jeho prehnane pritulny vztah k chlastu a k popijaniu s kamaratmi. Maj aspon tolko rozumu ako ona.

mantilka
14. mar 2025

Ma problém s alkoholom a v každej kríze bude mať problém s alkoholom...red flag.

sense
14. mar 2025

Za mňa red flag

ivik4
14. mar 2025

Mne sa hnusi aj trocha alkoholu, u mna by skoncil po prvom rande

earlgrey
14. mar 2025

Alkohol hnus a zatajovanie, prečo sa rozišiel je tiež divné...mne cudzí muž, taxikár povedal dôvod prečo sa rozišiel s priateľkou a ani som sa ho na to nepýtala 🤣 a nie je to muž, s ktorým sa stretávam 🤣

lauruska_sumienka
14. mar 2025

osobne by mi flasa vina nevadila, horsie by bolo s tvrdym ci miesal kadeco co uplneho bezvedomia.
a dovod rozchodu? ak by ten problem nebol v nom, tak to povie na plnu hubu ze to bola ona. je nasraty ze dostal kopacky, ma ublizene ego a lieci si ho nadavkami na ex. to tiez nie je ok povahovo.
a tiez by som riesila to ze on ten rozchod nema uzavrety. tento chlap nie je v tejto chvili pouzitelny, mozno za nejaky cas ked sa z toho dostane. alebo ked ti nevadi byt jeho naplast/nahrada za byvalku a po par mesiacoch neskor pojde dalej

mamutka
14. mar 2025

Brala by som to tak, že kým sa snazi randiť v začiatkoch vzťahu, tak sa snazi krotiť, takže je to len jedna fľaša. Bežne určite vypije viac. Podľa mňa konečná. Tadiaľ cesta nevedie

tiezjedna
14. mar 2025

záleží čo od toho očakávaš... ak to má byť chemicky príťažlivý protikus na občasný sex, tak by ma jeho fľaša vína nijako nestresovala. Proste použiješ a pošleš ďalej. Ale ak hľadáš seriózny vzťah, spoľahlivosť a dôveru, tak ho pošli do obehu👍

lienka9
14. mar 2025

Mozem sa opytat,ked on vypil flasu ty si pila co.dala sisi tiez vino,ci uplne bez a to si sam objednal a vypil,ci ty si pila nieco ine?

autor
14. mar 2025

@lienka9 ja som pila pohár vina počas celej doby 😀on si rovno objednal víno, slivovicu a ešte ak pivo k tomu 😄

Strana
z3