icon

Je jej správanie vo vzťahu oprávnené?

teodor321
15. júl 2024

Zdravím Vás .
Chcem sa s Vami podeliť o môj problém s partnerkou.
Je to naozaj šikovne dievča ktoré pracuje,pracuje vie hospodáriť s peniazmi ,je pekná a príťažlivá hlavne pre mňa .S počiatku vzťahu som mal chuť hneď prvý rok kúpiť prsteň a pokračovať ďalej ,no nastal problém pri riešení problémov a relatívne maličkých . Ostal som kok ,chu,jeb.,nenormálny a veľa veľa škaredých slov ktore používam samozrejme aj ja ,ale maximálne pri práci keď som vytočený. ale osobe ktorú mám rad a proste celkovo nedokážem takto niekoho uraziť .
Dal som si na to pozor vysvetlil jej aké mám ja hranice a keď sa to nezlepší proste to nemá význam .
Ona že ma lubi najviac na svete ale tých pár slov je nič oproti tomu ako sa spravam zle ja .
V podstate jej nadávky namna sú dôsledkom môjho správania.
Zaujíma ma ,je to možné že kvôli môjmu správaniu ma dôvod sa takto somnou rozprávať alebo tá žena ma niejaky problém ?
Priznám sa niesom veľmi voči nej pozorný dokončujem dom a v práci je to čistý masaker poslednú dobu ale veľmi tlači namna zo zásnubami no ja sa neviem pohnúť ,keď si predstavím zasnúbi predstavím si aký som kok…
Viem si predstaviť Vaše odpovede ,no stále sa snažím pochopiť ľudí prečo sú naštvaný ,prečo sa rozvádza ,prečo potrebuje alkohol ,nezahadzujem ľudí na základe toho čo konajú v danom momente snažím sa ich pochopiť veď každému raz prepne a utápa sa v bolesti ,no nedokážem pochopiť svoju partnerku už 3 rok a mám pocit že som na konci síl :(
Čo si o tom myslite ?

Strana
z2
elenka.k
16. júl 2024

@teodor321 takže sám na seba ak nadávaš, ti neva.?

sevrin
16. júl 2024

@enmery všetko s mierou, raz som to skúsil a dostal som vynadané 😂

enmery
16. júl 2024

@sevrin Tak asi si použil zle slová. Nie je dirty talk, ako dirty talk.😃

vilma7
16. júl 2024

Nahrávky do vzťahu jednoducho nepatria a koniec. Aky je vôbec dôvod, že ťa tak oslovuje?

domkakvet
16. júl 2024

@teodor321 hladaj inde.

anketkarka
16. júl 2024

@teodor321 Vytáčaš ju do nadávok a ona túži, aby si ju tak vytáčal celý život. Ak by Ti nevadilo, že Ti pri tom vytočení nadáva, tak by to pre ňu bol idylický vzťah hodný manželstva. Zaujímavé. Aká nenáročná žena. Je ochotná Ti tolerovať správanie, za ktoré Ti nadáva, len aby bola pani manželka. Si rozumný chlap. Došlo Ti, že manželstvo bez úcty bude ťažké. Myslíš, že iná žena by Ti to správavanie tolerovala bez hádok a vážila si Ťa? Ak áno, tak jej a sebe urob láskavosť a ukonči to.

tinalia
16. júl 2024

Na toto som bola vždy háklivá. Akonáhle mi začala nejaká kamarátka nadávať vo vulgarizmoch, ukončila som s ňou kontakt, neskutočne ma to ranilo. Od manžela očakávam, že chápe, že do vzťahu a rodiny vulgarizmy nepatria. Áno, aj ja si zanadávam na niečo, ale nepoužívam vulgarizmy na oslovenie človeka, ktorého mám rada. To je u mňa cez čiaru. A poznám páry, ktoré si nadávajú bežne, nielen v súkromí. Ak im to vyhovuje, tak je to ich vec. Mňa by to ranilo.

Strana
z2