Ako nájsť prácu pri nedostatku skúseností?
Už som tu mala o sebe tému, ale v skratke- som veľmi ľavá, čo sa týka prác, hoci sa snažím. Nemyslí mi to, nedokážem pochopiť na prvý ani druhý raz, čo odomňa chcú.
Neviem už, kde sa zamestnať. Buď ma vyhodia alebo spanikarim a odídem sama. Lákajú ma práce typu upratovanie nejakých ordinácií, ale nič také v ponukách nikdy nevidím. Upratovala som aj fabriky, ale to bolo strašné. Proste poraďte mi, kde hľadať prácu aj pre jednoduchších ľudí, ako som ja. Vzdelanie nemám.
Hľadaj na univerzitách. U nas na univerzite sa upratovavky maju super 👌
A aký je rozdiel medzi upratovaním fabriky a ambulancie ? Keď teda jedno je strašne a druhe by si chcela robiť?
a čo upratovanie izieb na hoteloch ? tam máš tie isté izby a robíš stále to isté myslím, že chyžné sa hladajú tiež stále
Vyjadrovanie máš veľmi pekné. Krajšie ako moje kolegyne s titulom...
A aký je rozdiel medzi upratovaním fabriky a ambulancie ? Keď teda jedno je strašne a druhe by si chcela robiť?
@anonym_fd4d82 Lebo o ambulanciach ma este iluzie. Vo fabrike bola, tam uz iluzie padli.
a čo upratovanie izieb na hoteloch ? tam máš tie isté izby a robíš stále to isté myslím, že chyžné sa hladajú tiež stále
@verkak33 Tam sa musí makať, to nie je pre každého 🙂
Teda nase upratovacky sa veru nepretrhnu pracou,niektore jazdia upratovacim autickom celu smenu,niektore zase viac sa rozpravaju ako upratuju.Takze zase sa moc nenarobia.Ale ani sa im necudujem,jednak im rad meskava s vyplatami a tiez za taku almuznu robia.
Hľadaj na univerzitách. U nas na univerzite sa upratovavky maju super 👌
@anonym_8aba46 upratovanie chapem ale nevidim ponuky. Iba vo fabrikach a to nechcem
@anonym_fd4d82 zachody vo fabrikach katasrofa a je vo fabrike spinavsie ako v ordinaciach
Vyjadrovanie máš veľmi pekné. Krajšie ako moje kolegyne s titulom...
@anonym_692f75 ďakujem, ešte ma nikto nepochválil takto.
upratovačky? u nás sú tuším tri a musia každý boží deň poumývať 9 poschodí. kancelárie raz za týždeň. nech si to niekto skúsi hoci aj na vlastnom dome.
nuž čo tak upratovačka v škole, škôlke? tam hľadajú stále, teda aspom u nás....pobehaj škôlky, škôlky a spýtaj sa tam u riaditeľky.....
@anonym_8aba46 upratovanie chapem ale nevidim ponuky. Iba vo fabrikach a to nechcem
@anonym_autor pozri na nete úradné tabule univerzit. Napr. https://www.uniza.sk/index.php/zamestnanci/vseo...
Čaute ludia, a keď je podobné nemehlo v mužskej verzii? Upratovačky sú obvykle ženy. Muža umývať dlážku som videl iba v americkom filme z 80-ych rokov.
@anonym_692f75 ďakujem, ešte ma nikto nepochválil takto.
@anonym_autor Súhlasím, že aj gramatiku máš lepšiu, než mnohí študovaní ľudia.
@anonym_autor Ak nevyšlo upratovanie, skús pomocnú silu v kuchyni. U nás v škole sa v kuchyni zamestnali cudzinky, ktoré v ich domovine robili niečo iné - tým chcem povedať, že zvládli tú prácu, aj keď neboli vyučené.

Upratovačky hľadajú stále niekam. A keď už niekto nezvládne pochopiť ani upratovanie, tak už neviem fakt