icon

Je kamarátka naozaj bez peňazí alebo len klame?

11. júl 2024

Ahojte, kamarátka sa stále sťažuje že nemá peniaze, že zarába len minimálku a žije od výplaty do výplaty a nič si nevie ušetriť. Ponúkla som sa jej teraz cez leto nech pôjdeme spolu na výlet aj s deťmi. Boli sme tri krát zaplatila som im vstupné na benzín som si nepýtala nič veď aj ja som išla na výlet s mojím dieťaťom.
Lenže dozvedela som sa od našej spoločnej známej že sa jej vykecala koľko veľa veci nakúpila nové do domu, deťom všetko možné oblečenie hračky aby mali. Aj na seba veci.
Došlo mi to trochu trápne že mne sa sťažuje aká je ona chuderka, necháva sa pozvať na platené miesta, aj na kávičku na pizzu vždy platím ja lebo ona nikdy nemá peniaze. A teraz sa dozviem že ma len využíva.
Chcem sa vyrozprávať, no možno dlho už nebudeme kamarátky po tomto

Strana
z2
1fifinka1
12. júl 2024

Zaplatiť a potom plakať na koníkovi. Akože fakt? A volať na výlet niekoho do zoo, kto nemá peniaze, co si čakala. Ona určite nie je tvoja kamoška, keby ste boli, nikdy by si takúto tému nezalozila. Kamoška.

zazka666
13. júl 2024

@ivana11155 ak má minimálku asi fakt nemá peniaze. 1. Stačí jej pomôcť tak, že platíš benzín, kávu. Ostatné je už cez. 2. Môže to byť aj tak, že tamtej klamala, aby sa necítila ako chudera. Záleží na okolnostiach. Porozprávaj sa s kamoškou na rovinu.

Strana
z2