icon

Je kamarátkino neustále vypisovanie normálne?

12. jún 2024

ahojte, chcem sa spytat myslite ze je normalne ak ma kamaratka takmer neustale "otravuje" vypisovanim, posielanim hlasoviek co mam nove, a podobne?
Som tyzden a pol pred porodom a odkedy som na MD stale je zvedava ako sa mam, co nove, ako babatko, ci u Dr. vsetko OK...chcela by sa stretnut , prist ku mne domov a tak...popravde nemam na to naladu ani chut....
doteraz sme doma dorabali nejake veci , chystali izbu, veci pre babatko....proste ani nebolo na nu cas..
Ja jej to davam najavo tym ze neodposujem hned, niekedy aj po dvoch -troch dnoch len v kratkosti, nemam za potrebu stale pisat co mam nove. Ja ju chapem ze je zvedava aj mile ze sa o mna zaujima a tak...ale aj ja chcem mat svoj klud...

Strana
z2
petracandle
13. jún 2024

Milujem takéto útlocitné paničky, ktorým vadí keď sa o nich a ich budúce decko niekto zaujíma...dievča zlaté, užívaj si záujem lebo za polroka tu budeš písať ako už nemáš kamarátky odkedy si porodila a si len doma 😄😄

tamitamitami
13. jún 2024

Normálne jej napíš....Ahoj, mám sa celkom dobre ale už som veľmi unavená, všetko je zatiaľ vporiadku 😊. Ozvem sa keď porodím a stretko si dáme neskôr keď budem zase pri sile. Už si teraz dávam pauzu od mobilu chcem sa sústrediť na bábätko, len aby si vedela že teraz už nebudem odpisovať. Zatiaľ sa maj krásne a potom sa ti ozvem 😇.

Ona zjavne nevie že ťa otravuje svojim záujmom. Je veľmi milé že sa o teba zaujíma.

autor
13. jún 2024

@fionaodshreka aspon jedna ma tu pochopila😊 a ano presne nejde o blizku osobu,ani naj kamaratku..nemam s nou najblizsi vzah..ked sme boli ako kolegyne moc sa ani nezaujimala popravde a zrazu ked som mimo prace chce vsetko vediet....

autor
13. jún 2024

@petracandle mimochodom mam aj ine kamaratky ktore maju bud male deticky alebo su tehotne...toto neni jedina kamaratka🙈🙈a s tymi som uplne ok

autor
13. jún 2024

@petracandle a urcite tu nebudem pisat za pol roka ze nemam kamosky a nik sa neozve...praveze ja som typ ze si uzivam klud a ked mozem byt sama,nepotrebujem pozornost a stale niekam chodit...v mojom okoli mam tolko maminiek malych deti ze staci vyjst na ulicu a hned sa mam s kym rozpravat keby som chcela...

belaanabela
13. jún 2024

Ja ťa chápem, , , aj tu na MK to badam
Chráň si súkromie, ozaj v dnešnej dobe na nezaplatenie, ľuďom prepína
Chcú o Tebe vedieť všetko, ale čo oni pustia do sveta ??? Hmm...ako nehnevaj sa takto bombardovať ženu v 9 mes.,. Že ako zúfalé?!

Strana
z2