Je kamarátstvo s benefitmi formou nevery?
Ahojte dúfam že sa tu do mňa nepustíte. Ide o to že mám kamarátku v podstate od detstva a vždy som ju bral.ako kamarátku zoznámil som ju aj s mojou ženou často.spolu trávime čas občas aj výlety dovolenky...nikdy by mi nenapadlo mať a ňou niečo.viac teda s hociktorou.zenu totiž milujem klape nám to vo všetkom. Ale včera sa stalo niečo viac medzi.mnou a tou kamarátkou. V podstate to bolo také prirodzené uvoľnené ubezpečila ma že to ani nie je nevera proste sme dobrý kamaráti čo si robia službu. Neviem.proste akoby som to vysvetlil beriem to ako niečo prirodzene proste sme sa smiali zabávali a vyvrcholilo to sexom ale neberiem to.alo neveru lebo je to fakt super kamarátka a bola to len taká zábava poznáme sa dlho vo veľa smeroch a teda bolo to naozaj také prirodzené. Nikdy som si nemyslel že by som.mal sex s niekým iným ale ženu milujem a toto je taká akoby zábava alebo teda príjemne strávený čas s priateľkou. Myslel som najskôr že budem.mat výčitky keď prídem domov ale ona.ma.naozaj ubezpečila že veď o. Nič nejde ani jedlo nejeme stále to.iste. je to také bláznivé a prirodzene a som si istý že sa to.zopakuje o dva týždne nás čaká aj spoločná dovolenka aj s mojou manželkou a ja som.ako.pubertak.je to niečo nové nechystám sa opustiť ženu ale viem že na tej dovolenke.si to riadne užijem myslíte že je to nevera keď k nej nemám hlbšie city proste len kamarátsky sex ja to neberiem.ako neveru lebo milujem manželku. Toto je proste neviem to.pomenovat len taká hra a zábavka
Ak to nie je vymyslene, ano, je to nevera a je to HNUS, manzelka by Ta mala kopnut do guli a zavesit za ne do prievanu, nech sa Ti prekrvi mozog. A potom mozno pochopis.
No a teraz si predstav, že by takéto "vyvrcholenie kamarátstva" prežila Tvoja žena ... hej, podviedol si ju ... debil.
Nepytaj sa nas, sptaj sa svojej zeny. Ale ak si kamosku prefikol, tak co ine by to podla teba malo byt? Priatelska sluzba, lebo si pomol vyriesit jej akutnu sexualnu podvyzivu? Alebo ona tebe pomohla v stave nudze, lebo plne vajcia ta ohrozovali na zivote?
kdeže Karlíku to nie je nevera len taká zábava... 😝😝
povedz žene uvidíš ako sa zaksichtí..
Moje nervy ty si pichnes so spoločnou kamoškou a obaja si poviete ze to nie je nevera no je to nevera len si to nepripúšťate a ešte povieš ze miluješ svoju manželku 😁ako fakt ?tak jej to povedzte obaja a chcela by som vidieť jej reakciu
Prazdniny začali👍
Také kamarátsva by chceli mať všetci koko. t…i
A ked sa takto pozabava Tvoja manzelka s nejakym super kamosom, tak to tiez nebude nevera, len taka zabava😉
Jasne ze je to nevera. Mal by si jej to okamžite povedať a priznať sa. Pokiaľ by si ju tak veľmi miloval ako píšeš, neurobil by si jej to lebo by si bral ohľad na to, ako by sa cítila keby o tom vedela. Nechapem ako môže niekto takto ublížiť svojmu partnerovi a tvrdiť, ze ho naozaj miluje. Pokiaľ nemáte otvorený vzťah a nemáte dovolené takéto veci tak je to jasná nevera. Keď ju tak veľmi miluješ, povedz jej to a nerob z nej idiota. Tešíš sa na dovolenku lebo si to užiješ s kamoškou a chuda tvoja žena bude čo? Čakať ta zatial na izbe? Snáď ti samému dôjde ako si jej ublížil a ze z nej robíte obaja aj s kamoškou hlúpu. Zamysli sa nad sebou lebo toto nie je v poriadku...
🥱
Nie nie je to nevera, s kamaratmi a dobrymi priatelmi to nikdy nie je nevera len taka zabava. Nevera to je iba s cudzimi, to vie predsa kazdy!
A co si myslis, ze asi to je, ak nie nevera....SA PREBER
No a čo je podľa teba nevera? Sexoval si s inou ženou ako manželkou, zamysli sa teda ( hlavou) čo to asi tak je.. a na dovolenke idete do trojky, alebo manželka zatiaľ počká za dverami? Vieš čo, spýtaj sa manželky, či má na tvoju zábavu rovnaký názor.
To z ktorej telenovely si vytiahol ? 😀
Toto je taká konina že až
Ale baby! Čo ste také?! Vy sa bežne nebavíte so susedmi, kolegami, kuriér i, dobrými kamarátmi a tak? Veď život je zábava, nie?
Toto dospely rozumny clovek nenapise, a ani nespravi. Ach ze ja sa ju nechystam opustit, ale ona teba ano len o tom este nevie.a ze ani jedlo nejeme vzdy rovnake. No chuda manzelka ked ju s jedlom porovnavas. Teda teraz jes jedla 2 a to ti staci? Ako ja jem aj 20 jedal za mesiac roznych. Este ze tolko chlapov nemenim,nie?
Opýtaj sa svojej ženy, či to berie ako neveru a uvidíš na čom si. A vážne nechápem, čo si sa chcel pochváliť, že si si vrzol? Tak gratulujem 🤷♀️ spokojný?
Ty si trol ze
Prečítala som si pár prvých viet... áno,je to nevera! Ďalej sa mi už ani nechcelo čítať,aj tak stále NEVERA.
Krásny príbeh, mám super kamošku, pretiahol som ju, ideme na dovolenku, kde budem s nou spať znova, ale nevera to nie je. Spýtaj sa svojej ženy, či je to nevera. Tvoja žena má byť tvoja kamoška a nie mať paralelne druhý vzťah.
Na dovolenke v pohode budeš pozerať na ženu aj na kamošku a rozhodovať sa ktorú dnes budeš mať?? Ak by si ženu miloval, tak by si kamošku poslal do teplých krajín a nie sa s ňou vyspal.
Dufam, ze aj zena ma takeho hraveho kamosa 🙂
Nie, vôbec to nie je nevera a vôbec nič zlé nerobíš,však je to len zábava a hra 🙈🙈🙈
Si ty normálny?Pretishnes kamošku a Taku debilinu ešte zavalašis? A už sa chystáš,ako si uzijes na spoločnej dovolenke? Ty si fakt idiot..
Tento konik uz nie je co byval
Čiže keď tvoja žena si to rozdá s kamarátmi tak to tiež nebude nevera . Na SVK už tuším začali prázdniny
nepýtaj sa na názor iných, ked to citiš že to nie je nevera tak to nieje
tvoja manželka by sa možno inak zachovala, a možno by si bol prekvapený , su pary ktoré dokaža ist spolu na swing party alebo do trojky,,,
každý má ten prah niekde inde , niekto to berie po pohansky a niekto viac pruderne
nerieš, ži si svoj život ... ak máš v sebe zodpovedanu otazku tak sa nepytaj
Veď nech Tvoja manželka spáva s inými borcami. Keď to ani potom nebudeš brat ako neveru,lebo Ťa ubezpečí, že ľúbi len Teba, je všetko vporiadku.
To akože vážne?Svoju ženu by si mal na rukách nosiť,lebo si ťa vzala,lebo podľa toho čo a ako píšeš niesi najostrejšie ceruzka v peračník
Ty si riadny kok....

Skus sa spytat svojej zeny, co ona na to 😏 Sorry, ale si blbec. Cize keby tvoja zena mala sex s tvojim kamosom, alebo jej kolegom, Ferom z hornej dolnej, ty by si stym bol ok?