Je kamoška tá zlá, ak si písala so ženatým, no nevedela o tom?
Píšem tu v mene mojej kamošky.
Začala si písať zo ženatým no bez toho aby sním niekedy niečo chcela mať. Brala to ako srandu sem tam nejaká lichotka sem tam nejaká volovina.. No cele sa to dozvedela jeho žena. Myslíte že moja kamoška urobila niečo zlé? Je to brána ako nevera ak nemala záujme sním niečo mať? Nieje nevera brána len ak niekto chce mať s niekým? Neviem ako jej pomôcť aby sa necítila ako špina ktorá rozbila rodinu. Predsa to ani nechcela.
A tá tvoja kamoška je slobodná? Lebo aj to je dosť podstatné.
@vika11155 Vedela ze bol zenaty alebo nie? Lebo podla toho co pises sa to neda poznat. Ak o tom nevedela tak je nevinna (aj ked podla mna je taketo "namotavanie a natahovanie" nespravne aj medzi slobodnymi).
Ak to vedela, tak je spina. So zenatymi chlapmi si nema co pisat bez ohladu na to ci s nim chcela spat alebo len srandovat.
To ze ma tak velmi zly pocit a vycitky svedci o tom ze to s najvacsou pravdepodobnostou vedela.
K chlapovi sa nevyjadujem, kedze na to si sa nepytala.
@vika11155 nie nepisem si s roznymi nludmi dvojzmyselne.
@sima338 ved to som napisala hned ako prve, ze je tlk. Nikto ho tu neospravedlnuje. Naopak, vyssie je pisane, ze on nieco svojej manzelke slubil, nie ona.
@tenerifka zase by som vsetko nehadzala.len na neho a zakladatelka riesi kamosku a nie muza.
Neak neverim tomu zeby nevedela o tom, ze je zenaty... To by skor na nho nadavala, alebo sa zasmiala ze aky debil, a jeho zene sa snazila dokazat ze o tom nevedela. A netrapilo ju ci je to brane ako nevera pretoze aj ona bola v podstate obet.
@sima338 To fakt si niekto môže brat hocičo, čo mu príde do cesty len preto, že je slobodný? Len tak si niekoho požičať, keď viem, že on sa vráti k niekomu inemu? A väčšina z tých chlapov si takéto ženy vôbec neváži, naopak. Využijú ich a odkopnú. Samozrejme, nájde sa aj pár výnimiek.
@vika11155 Ja nechapem, ci vedela? alebo nevedela? o tom, ze je zenaty. Ak vedela o tom, ze je zenaty a aj tak si s nim vypisovala dvojzmysly, ci uz chcela alebo nechcela s nim nieco viac mat, tak sa vcíť do pocitov jeho manzelky, ze s jej muzom si nejaka kraska vypisuje zmyselne spravicky. Nikomu by sa to nepacilo a karma to Tvojej kamaratke vrati. Ak nevedela o tom ze je zenaty, tak ano, nemoze kamaratka za to, tu vsak moj nazor na nejake eroticke pisacky s muzmi vseobecne, je dost striktny, ze zeny by toto nemali robit, ani ako hru. Lebo potom sa vacsinou cuduju, ze sa k nim muzi vseobecne spravaju ako ku lahkej koristi. Ved je chore ze s niekorymi muzmi si len tak zo zabavy dvojzmyselne pisem a potom cakam ze jedneho dna pride moj princ a ten sa bude ku mne spravat ako ku kralovnej. No nie, bude sa spravat ako k tym, s ktorymi aj on je zvyknuty dvojzmyselne si pisat. Karma. A dosledok hry a laškovania Tvojej kamaratky je mozno rozbita rodina alebo rozbita dovera jedneho manzelstva. No a vinnik chlapik, ano, budoval si ego, svoju sebadoveru ... v dnesnej dobe bohuzial tak caste. Lenze Tvoja kamaratka mu to dovolila a podporovala ho v tom, miesto toho aby sa ohradila, co si to k nej dovoluje.
Hm... To kolko ma slecna rokov.Ak o tom vazne nevedela preco sa trapy?On vedel ze je zenaty jeho problem.Ona ma vycitky zbytocne.
Nabuduce nech si preveri s kym pise
@vika11155 to je vážně ohromná sranda psát si se ženatým mužem, skvělá zábava, která se holt trochu zvrtla🤦. Jako primárně je idiot ten chlap (a ještě určitě ze sebe dělá před ženou chudáčku, jak ho slečna svedla a hází to jen na ni, vyloženě chlap s velký CH, který neumí nést následky svého chovani🤦). Takže ano, chlap je debil, ten svou ženu podvedl tím, že si vypisuje s jinou, ale na druhou stranu, která normální sebevědomá žena má potřebu "srandovat" tímto způsobem se ženatým chlapem???? Ne, není to sranda a svůj podíl viny si na rozpadu rodiny nese, bude se s tím muset vyrovnat stejně jako všichni ostatní zúčastnění, především manželka, která je teď určitě úplně na dně 👍. Super konec jedné super srandy!!!
@vika11155 a kamarádka ať udělá to, že manželce napíše omluvu, že jí to je líto, že to byla jen blbá zábava, kterou nedomyslela, že v tom nic víc nebylo a že jí je velmi líto, že se jí nabourala tímto hloupým způsobem do vztahu a tím bych konverzaci s manželkou ukončila a nechala na chlapovi, ať si to vyžere a vyžehlí, dal bych se do toho nepletla (hlavně žádné posílání PrintScreenů, aby ji dokázala, že za to kamarádka nemůže). Klidně bych i manželku pak blokla, aby už ji nemohla kontaktovat. S vlastními výčitkami svědomí se bude muset popasovat sama.
@vika11155 ja neviem co rieši, ved ok, nevedela, tak nech napíše žene, že nevedela, že je ženatý a nech nerieši ďalej, ved kľudne môže nejaká rozceetena manželka si o nej myslieť co chce, aj keď ja osobne by som sa teda zamerala na svojho domáceho miláčika, lebo keď to nebude alce 123, tak to môže byť lucinda345 a teda vypisovať každej, že je kurva... Nuž asi by som jej slušne napísala, že nech prestane písať, lebo to môže byť riešené inak a nech sa venuje mužovi.... A osobne by som teda ja doma klamár a zbabelca mat nechcela. A je fakt uuplne zbytočné vypisovať žene.
Cele to je kravina, lebo ked niekoho natahuješ a napišes mu, že rada sa s nim pohrajkas, ponaťahuješ gumičku na trenkach, ako dokažeš jeho manželke, že chlap sa ti hnusi a nikdy si s nim nechcela nič mať? A ten chlap prečo odpisoval, zo srandy? Čakal, že nejaky sex bude.Muži takto nerozmyšlaju, že vymenia si tisic sprav a vysledok žiadny.Chcu akciu nie tarat do vetra nezmysly do nekonečna
Nech sa kamoška ospravedlni manželke, že nevedela, že je ženaty, ale ako jej dokaže zo spravy napr.chcem ťa hladit pod perinou, ze ho hladiť nechcela, to fakt netušim 😀
Kamoška je evidentne hlavne mladučká. Ja z povahy svojej práce musím komunikovať a veľa. A občas sa stane, že sa konverzácia rozvinie a padnú aj nejaké srandicky, ktoré by tretím mohli byť pochopenie inak. O spúste ľudí ani netuším, či majú partnera či nie, oni o mne detto. A rozhodne by som sa nezdrzovala s nejakou pripecenou trapkou, čo si myslí, že sa potrham za tým jej skvostom. Nech si ho rieši doma aj do zblbnutia, zavesí mu zvonček alebo si ho zamkne do skrine, ale ja s nimi do trojky hrať nebudem. Takže by zavolala presne raz. A lichotive tituly môže dávať tej, čo na ňu kuká zo zrkadla, ta si vzala debila s tulavym vtákom, nie ja.
Občas ženy vyletia pre nič.Tiez som mala kamarata, s ktorym ani len ten sexting nebol nič vztah založeny na ucte a kde sa vzala tu sa vzala o 20rokov staršia sa naňho ulakomila a vulgarne sms mi posielala.Trochu sa trafila mimo, lebo on ani moj typ nebol .Tak som sa zasmiala povedala ok koniec kamarátstva a nech si s ňou užije
Na @vroni nech to manzelka ani neskúša, lebo odide s buchnátom

..len aby si ty nebola tak náhodou tá .... "kamoška" ...