Je každodenné pitie piva u priateľa problém?
1-2 piva každý deň, je to už problém? Vadí mi to u priateľa... Voľakedy nepil vôbec a teraz už asi 2 posledné roky každý deň.
@anonym_f8aa3c stačilo...
@anonym_4101d8 !!!! Ticho a rieš tému ..alkolizmus pliaga
Ale zeny zase....aj môj muž si da.kazdy večer doma jedno pivko k telke a k tomu tycinky. Cele leto. V zime ho to ani nenapadne. Žiadny iný alkohol nepije. Nemusí byť hneď alkoholik.
@anonym_autor vymenit za nealko. Ak sa neda tak ma problem s alkoholom.
Zas prehanate, prečo by bol alkoholik z 2 piv. Sa zobuďte 🙄
Pijem aj ja kazdy den (obden) 1-2 pivka a ??? Niektore rady su fakt...
Ale zeny zase....aj môj muž si da.kazdy večer doma jedno pivko k telke a k tomu tycinky. Cele leto. V zime ho to ani nenapadne. Žiadny iný alkohol nepije. Nemusí byť hneď alkoholik.
@anonym_f4e8f4 rozvoooooood!!!!!!!
@alkoholik aj teraz si opitý
@alkoholik môže to pri tych 1-2 pivkach ostat, ale tiež sa postupne môže zvyšovať množstvo. To nikdy nevieš predpokladať. U priateľa autorky témy sa to už deje. Okrem toho, mne by taky muž smrdel a to nie sme abstinenti
@anonym_f8aa3c z jedného alebo dvoch piv? To ako fakt? Z toho sa neopijem ani ja a to si dám príležitostne, rozmýšľam, ci som od leta pivo píla. Asi ani nie, maximálne jedno
@anonym_f4e8f4
Aj ja si každý vecer dam rum s kofolou a sam som zarobil nezdedil na niekoľko domov bez hypotéky podľa nich už by som mal byt dávno v kanali
Prebohaaaa😆😆 práve som sa dozvedela, že som ťažký alkoholik,pre jedno necelé pivo denne na odgrgnutie 🤣🤣🤣🤣
Problem je, ze časom sa to množstvo zvyšuje. O 10rokov to už bude 6 pív, potom tvrdé alebo víno.
Mam s tým skúsenosť u manžela.
@anonym_93ca8c môj tak začal piť 1-2 piva denne od začiatku tohto roku a dnes je touz 4-9 fliaš denne..nenavidim ho za to!!Same výhovorky, zevraj je to ako sirupova voda, že to je kvoli mne, stresu, že ho niečo nastvalo, že je smädný…jMoj stratil aj prácu začiatkom roka, tak si ju nehlada, ale pije. Ako to skončilo s tvojim mužom? Ja sa pripravujem na odchod, nemá to význam sa s nim hadat, rezignovala som..zatiaľ o tom nevie nikto!! On nahlas každému hovorí, že nepije, nemá rad alkohol..na oslave naleje mne radšej, že on je autom.O ‘alkoholikov’ hovorí negatívne..zevraj všetci jeho známi pijú a on nie..
@anonym_f8aa3c z dvoch pív opitý?hej,niekto tu je opitý ale alkoholik to není,preboha ľudia sa uvedomte čo tu vypisujete
@anonym_4101d8 !!!! Ticho a rieš tému ..alkolizmus pliaga
@anonym_f8aa3c Nepovedaj, co mám a nemám... jsi mimo
@anonym_f8aa3c z dvoch pív opitý?hej,niekto tu je opitý ale alkoholik to není,preboha ľudia sa uvedomte čo tu vypisujete
@anonym_e2f6bb alkoholik je vtedy keď musí mať pravidelne alkohol aby mohol normálne fungovať a bez alkoholu nie je vo svojej koži
na množstve nezáleží
keď skryješ pivo a povieš že sa minulo, vypila si, bude vrieskať že ho nemá prípadne bežať na najbližšiu benzínku?
...práve som si otvorila moju obľúbenú čiernu Barboru (čierne 🍺). Na zdravie pivkári 🤭😆.
@anonym_e2f6bb alkoholik je vtedy keď musí mať pravidelne alkohol aby mohol normálne fungovať a bez alkoholu nie je vo svojej koži
na množstve nezáleží
keď skryješ pivo a povieš že sa minulo, vypila si, bude vrieskať že ho nemá prípadne bežať na najbližšiu benzínku?
@anonym_3ec61b nebuď smiešna, v tom pive je koľko alkoholu?na udržanie hladinky musíš piť iný trúnek,nie pivo
na množstve nezáleží
@anonym_3ec61b
Jeden taky alkoholik sam sa priznal ze pije cely zivot a dozil sa 91 rokov miliardar Ingvar Kamprad majitel Ikei
A neverili by ste,ale aj môj hafan(vlčiak),keď počuje otvoriť plechovku a zacíti chmeľ a slad, začnú mu tiecť sliny a hodí nadšený pohľad 🤭. Asi sa musíme vážne porozprávať,či nemá problém 😂.
@anonym_autor alkoholik a bude to len horsie

Pozri, pokiaľ Ti to vadí, je to dôvod na rozchod ... ja už roky si dávam večer, keď je všetko na poriadku, pohár bieleho suchého vína ... inak nepijem žiadny alkohol - ani na rodinných stretnutiach, ani na firemných akciách, ani na dovolenke ... proste nič okrem toho pohára bieleho suchého vína doma večer ... keď nemám, nebežím na najbližšiu pumpu si kúpiť ... proste si nedám ... x-krát som tu bola označená za alkoholičku ... Ty ho poznáš, Ty musíš vedieť, či bez toho vydrží, či beží do najbližšej krčmy, keď nemá atď. ... môj muž si zvykne dávať k večeri pivo ... nepríde mi ako alkoholik, keď v chladničke pivo nie je, proste si nedá.