Je ľahšie žiť sám ako s partnerom, ak odoberieme heterosexuálne potreby čo zostane ako motivacia ?
A co homosexualne. Ci ani tie?
Hľadám produktívnu ženu na prácu a vzťah v Rakúsku
Sex po pôrode
Mám domček v Grécku, nechcem tam byť sám
Keď si človek prečíta tvoje diskusie, tak áno, ostaneš sám. Aká normálna žena by chcela takéhoto zúfalca? A toto, že "ak odoberieme heterosexuálne potreby", preboha, daj sa dokopy, prestaň nariekať na modrom koníku a buď chlap. Ak to sám nedokážeš, nie je hanba vyhľadať psychológa.
Hľadám produktívnu ženu na prácu a vzťah v Rakúsku
Sex po pôrode
Mám domček v Grécku, nechcem tam byť sám
Keď si človek prečíta tvoje diskusie, tak áno, ostaneš sám. Aká normálna žena by chcela takéhoto zúfalca? A toto, že "ak odoberieme heterosexuálne potreby", preboha, daj sa dokopy, prestaň nariekať na modrom koníku a buď chlap. Ak to sám nedokážeš, nie je hanba vyhľadať psychológa.
@melanta nezabral ani byt v Rakusku, ani domcek v Grecku, stale skonci pri Anicke Dlanovej. Kurna, co tie zeny vlastne chcu, ked on tolko ponuka a ziadna sa na zufalca nelapla?
Ako odoberies sex ? Lobotomiou ?
@patrike ale ved len heterosexualne by si odobral... zvysne mu ostanu 🙂 🙂
@pilot911 toto si tu na MK uz pisal. Pozri sa na starucke pariky, dedko a babka, co idu spolu za ruky. Ti uz svoje "heterosexualne potreby" nemaju. Co im zostalo?
Pre toto je lahsie mat partnera, nie pre "potreby". Dvom je lepsie ako samemu.
Niekto by mohol skontrolovat jeho harddisk. A pivnicu.
@pilot911
Podľa tvojho zmýšľania by som aj verila, že ťa niekto naklonoval alebo vyrobil z plastelíny a namiesto srdca a rozumu ti tam nechal vzduchoprazdno.
Ako vôbec môžeš položiť takúto otázku?? Veď na to pozná odpoveď aj málo inteligentný človek.
Netreba z toho spraviť filozofickú debatu na 10 strán. Pokiaľ nepoznáš odpoveď, čo si doteraz riešil v živote? Ako to máš s citmi a vzťahmi celkovo?
Niekto by mohol skontrolovat jeho harddisk. A pivnicu.
@anonym_dc1a8e 😂😂😂 A mraziak.
Však milovanie a všetko s tým spojené, je základ vzťahu. Ak to odoberieme tak to je kamarátstvo a takých mám veľa. Takže mám blízke vzťahy s pár ľuďmi, čo sme si blízky ale nič milostné medzi nami nieje. Takže to drží po kope to, že sa máme radi. Tal trochu ináč ako frajeri. Ale nechcela by som o tých ľudí prísť.
@pilot911 ty si pre mna velmi sklamany,smutny,opusteny a nadrzany chlap.Uz v niekolkych debatach,kde som ta zazrela,sa mi to potvrdilo.Styl,akym pises,co pises,aky mas nazor k zenam,vztahom a pod.Na jednej strane hras silneho samca a cokolvek ti zeny odpovedaju,su pre teba histerky,menstruacie a blbky a ty si vlastne rad,ze si sam.Na strane druhej,za vrznutie by si dal pol kralovstva.Nehladas chybu v sebe,boze chran,ty si top!to tie zeny!a aj ked ta v komentoch seru a ty si samostatny vyrovnany samec a si rad,ze si sam,vzdy i tak bokom utrusis nejake to Grecko,Rakusko a pod.sak nejaka sa mozno chyti.No nechyti.Si zufaly,si sam a hadzes vinu na zenske,nezameras sa na seba,preco si sam.No rad by si aspon vrzol,uz ked nic ine,no ani na to sa ziadna nechyta,lebo nie si Belmondo a Grecko ani Rakusko asi nie je momentalne v kurze.Skus Dubai,to teraz fici!zakladat tu "uplakane"temy,ze ked odklonime sex,aka je motivacia vztahu.Ak pre teba ziadna a je ti samemu dobre,nac to riesis?si sam (isto aj budes 😉)je ti tak dobre,tak o tom netliachaj!!!donekonecna!gratulujeme ti k tomuto,si pan a odloz uz ten telefon a idz spat.Ak si chces len vrznut,skus pokec,popripade eskorty.

Ako odoberies sex ? Lobotomiou ?