Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr Nedám, lebo potom budete vedieť v ktorom gyme je a náhodou Ondrík si príde obzrieť trénera a čo potom? 🤣🤣🤣🤣
@tanyag Pokiaľ to zobral takto vážne a zmenil svoje správanie na MK, tak potom usúdil, že jeho novej priateľke by to vadiť mohlo.
@tanyag jasneeeeee 😀
@karolinakr a sak sa chval. Ved mas narok. Ja to vzdy zmeskam tak ani neviem co sa v tebe skryva 😀
@grof_monte_christo Jasné, chápem.
Jedna strana o tom ze Hugo nic nenapisal a este aj to zmazal 😂😂😂
@karolinakr a @tanyag majú pravdu že sme slobodní a môžeme písať čokoľvek ale tento môj vzťah ma ešte jednu komplikáciu kvôli ktorej sa nechcem rozpisovať, keď vám to raz poviem pochopíte že bolo namieste netárať do sveta.
@hugger A stihol si si prečítať, čo som ja ako posledné zmazala?
@pralinka25 Jasné, veď aj toho so švihadlom obzeráš čiste len kvôli cvičeniu. 😁
@h2 ale samozrejme. Technika skokov rychlost farba svihadla hudba ako podmaz....
Len mi hlava neberie ako ste sa všetky pohádali s marseilleom a nakoniec so mnou už za dobre 😁 a pri tom robíme toto isté len vám vadí, že on je zadaný a ja nie a ešte k tomu odpovedám kludnejšie 😁
@ondro1122 ved o tom to cele bolo ze on ma manzelku
@tanyag cakam
@pralinka25 O mne keď sa to dozvedia tak ani bicykel o mňa neoprú 😁
@ondro1122 Ale to "pán žalobaba" sa tu pohádal s nami, lepšie povedané, so mnou, ešte lepšie povedané, nie pohádal, ale hnusne ma pourážal v podstate bez príčiny.
Na teba som bola naštvaná za jedinú vec (tvoj názor, že KAŽDÁ žena by podviedla svojho chlapa, ak by mala príležitosť na sex s lepším materiálom), ktorú sme si už ale vysvetlili, takže u mně dobrý.

@grof_monte_christo Noo neviem, mne by to určite ako novej priateľke nevadilo...ja by som sa na tom zasmiala...veď ja mám tiež niekoho a aj jemu som povedala, že ma úsmev trénera roztápa 🤣🤣🤣 ale musíš toho človeka poznať natoľko, aby si mohla byť sama sebou...a on pri tebe sám sebou...ľudia, čo ma poznajú vedia, že ja srandujem srandujem...ale tam to končí a ak s niekym som, tak nehrozí, že by do toho z mojej strany vošiel niekto tretí...ale ja chápem, ako to myslíš