icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
21. feb 2024

@demodun to som zmazala len to iste pretoze som to miesto tanicke adresovala sama sebe 😅

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag unika unika 😂

demodun
21. feb 2024

@tanyag no a ja ani rozum ani prsia. Ale moč ešte udržím 🤣🤣

karolinakr
21. feb 2024

@demodun 😂😂

karolinakr
21. feb 2024

@pralinka25 uniká moč i pointa 😂

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 inak to švihadlo je parádne. To ti poslal ten tréner? Koľko si musela dať laikov?

pralinka25
21. feb 2024

@karolinakr @demodun moc este drzim nastastie dokonca aj pri kychani 😂

@demodun ale nekecaj v tejto teme zostali len same rozumne zeny.

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 že rozumné tebe vážne niečo uniká 🤣🤣

pralinka25
21. feb 2024

@demodun ano take reprezentativne. chces poziciam (to mi poslal za to ze som mu taku peknu reklamu v skupine spravila 😂

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 jasné že chcem, ja mu urobím takú reklamu... 😄

pralinka25
21. feb 2024

@demodun myslis ze kolecko? no povedz ktora z nas tu nie je rozumna. no daj .... same uzasne skvele krasne mudre a sikovne zeny (mozno by som mala ist spat? 🙄)

sticker
pralinka25
21. feb 2024

@demodun bude rad

sticker
demodun
21. feb 2024

@pralinka25 ale áno máš pravdu. Sme dokonalé a hlavne SKROMNÉ.

pralinka25
21. feb 2024

@demodun jednoznacne skromnost je dolezita. ale tak co sa zabijeme ked sme take dokonale vsetky. 😀

bimbina
21. feb 2024

@ondro1122 príliš veľa premýšľaš na chlapa . Žiješ v krajine “ čo keby “ , namiesto toho, aby si si život sám nestrpčoval . Bohužiaľ áno , vo väčšine prípadov , už niekto pred tebou tu raz bol. Či to bol tej ženy prvý vzťah, prvá laska , alebo hoci len kamarát s výhodami … bol tu niekto . A ty sa buď s tým zmieriš , a začneš žiť život taky aký je , s robiť si z neho svet pre tvoje lepšie fungovanie , alebo si budeš zbytočne zapratávať hlavu zbytocnostami , ktoré ty , nikdy nezmeníš .

tanyag
21. feb 2024

@demodun 😀😀😀 no dámy, môzem vám zavidieť 😀 mne niekedy unikne, keď sa smejem jak koza 🤣🤣🤣 dokonca aj zakrochkám 🤣🤣🤣

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag tak kazdy mame nieco. mne teda unika kolecko.

karolinakr
21. feb 2024

@pralinka25 ako si na tom s angličtinou?

karolinakr
21. feb 2024

@tanyag ja som sa naposledy tak smiala na tych autokorektoch

pralinka25
21. feb 2024

@karolinakr tak obcas mi nieco unikne ale myslim ze celkom v poho One Time Next Time a tak 😀

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 😁😁😁 vieš čo?...a cca 2 týždne od začatia tréningu na mňa tréner kukal jak na zjavenie...ja sedím na lavičke, dal mi robiť sklapačky, 3 pneumatiky na bruchu...nohy som ledva zdvihla hore...natriasam tam sebou jak ryba na suchu a on pozerá a pozerá....a potom mi hovorí..Táňa ty tam čo na tej lavičke nacvičuješ? a ja, že veď to, čo si mi ukázal a on smiech, tak mi to ukázal ešte raz a vážne som robila niečo iné...alebo mi povie cviky, jeden cvik urob to, druhý cvik urob to, príde k tretiemu cviku a ja zabudnem čo bol prvý 🤣🤣🤣 chudák chalan má trpezlivosť...a v lekárni som sa pýtala, tak vraj ani Ginko nepomôže 😁

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag inak ty kym mi neposles toho tvojho link do spravy budem nutena donekonecna skakat na svihadle az ma z toho svihne a budem mat velke lytka a nezmestim sa do gati a ciziem.

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 určite máme každá niečo, ale tebe kolečko vážne nechýba.
A už dávno nebola žiadna pralinka.
A ty vážne aj cvičiš pri tých videách 🤔😁

tanyag
21. feb 2024

@karolinakr joooj najbližšie ked na mňa niečo vyskočí na FB, pošlem ti a kľudne pošli link aj ty, ja sa tiež rada zasmejem 😁

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 pošlem pošlem 😉 len nezverejňovať...hlavne kvôli stallkerom 🤣🤣🤣

pralinka25
21. feb 2024

@demodun cvicim ale nie pri videach 😀 vsak ale chapes. kukas na takeho chlapika ako cvici tak ja zabudnem ze mam cvicit a stojim kukam slina mi tecie, kvapne mi na palec na nohe, tak sa preberiem chytim svihadlo alebo cinku a zas kukam a padne mi cinka na palec na nohe tak to ja nemozem pri takychto videach cvicit. ale ako inspiracia dobre nie?

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag neboj budem ho strazit ako oko v hlave 😉

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣
Som si to živo predstavila. Inšpirácia je to výborná, len neviem či na cvičenie 😉

pralinka25
21. feb 2024

@demodun tak cvicenia su rozne nie? 😉