Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag aj ja chcem nielen pralinka !
dalsi fanklub

🤣🤣🤣
@pralinka25 ja som to vedela! ty slintaš nad chlapmi hehe
@demodun
@karolinakr
Ženy, jedna fotka, ale o minútku mažem.
tak musim dat ondrovi za pravdu. nie?
inak som stastne vydata ale pisali niekde ze mam mat v tomto veku krizu stredneho veku tak trenujem. ale ja mam rada pekne veci. nazvyme to ze mam cit pre esteticno. co je esteticke to sa mi paci 😀 a mozem ja za t ze mi FB vyhadzuje take esteticke exemplare.
@tanyag posli do sprav nie sem
@pralinka25 veď do tváre mu nevidieť 🤣🤣🤣
@tanyag ja neviem ako s nim mozes cvicit. co tie sliny? nemas mokre tenisky?
@pralinka25 ja som celá mokrá po tréningu 🤣🤣🤣🤣
@tanyag 😂 aha tak to si tie sliny aspon nevsimne.
@demodun je dolezita spravna motivacia
@pralinka25 ten cit pre estetično máme rovnaký
@demodun vyborne to uz su tri spolocne veci.
@pralinka25 Ale naposledy sa ženy na neho sťažovali...že by boli aj rady, keby sa ich dotkol, keď im ukazuje cviky 🤣 alebo ako mne 10 minút vysvetľoval ako cvičiť na jednom stroji...a ramená hore, a lakte dole a nie tak, ale tak...a ani za boha sa ma nedotkol, radšej 10 minút bude obkecávať...stačilo mi chytiť remená, nasmerovať a už 🤣 veľmi profesionálny a ženám to vadí...🤣🤣🤣 mne nie, ja som rada, že sa ma nedotýka...🫣
@tanyag nič som nevidela daj na 2 sekundy
@tanyag iba poznamka - ja sa do Kosic nikdy nedostanem, diskretnost zaručena
@karolinakr máš v správe 😉 a o vás ženy sa nebojím...aj kebyže ste všetke naraz prišli 🤣
@tanyag ty moj kokos, hneď naňho skočim 🤣
@tanyag mňa by z tých kecov bolela hlava 🤣
Ale teda máš sa na čo pozerať,
@karolinakr 🤣🤣🤣
@tanyag to mas misto brusakov

@tanyag no počkaj aj ja chcem vidieť toho krásavca