icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
21. feb 2024

@demodun nie organizujem zajazd do fitka.

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 hlásim sa

karolinakr
21. feb 2024

ja som slubila diskretnost, nikam nejdem

pralinka25
21. feb 2024

@demodun teba uz mam zapisanu aj @karolinakr

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 potom daj avizo, kedy prídete, keďže on je vo fitku len tú jednu hodinu, keď máme tréning 😀😀😀 aby ste nešli zbytočne 🤣🤣🤣 dobrú noc

pralinka25
21. feb 2024

@karolinakr jako sak budes diskretna. das si rusko nech nevidi ze slintas

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag jasne a potom odtial pojdeme do cukrarne

sticker
tanyag
21. feb 2024

@karolinakr kľudne príď 😉 diskrétnosť na MK

pralinka25
21. feb 2024

zeny ja za chviu vstavam. idem spat lebo potom mi nefunguju v praci kolecka 😂

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 Kľudne máme tu super cukráreň 😁😁😁 a vieš čo? on je aj motorkár ... možno vás aj povozí 🤣

karolinakr
21. feb 2024

@tanyag ale teda maš silnu vôlu

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 že dáš si rúško 🤣🤣🤣
Som skoro zobudila Drobca

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag rozmyslela som si to nikam nejdem. to je kombinacia nebezpecneho charakteru este sa nauci dovtedy hrat na gitare a .....

demodun
21. feb 2024

Idem už aj ja spať, čaute

pralinka25
21. feb 2024

@demodun pekne esteticke sny 😂

tanyag
21. feb 2024

@karolinakr mám...ja keď som ho zbadala prvýkrat...normálne som koktala 🤣🤣🤣 a po ceste domov si vravím, že nie som normálna...toľko trénerov je a ja si vyberiem najkrajšieho, najmladšieho a mám sa pred ním strápňovať...ale po prvom tréningu som vedela, že je úplne super a že som si správne vybrala...plánovala som len 10 hodín s ním...a už som mu zaplatila za 30 hodín 🤣🤣🤣

demodun
21. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣 aj tebe

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 nevzdávaj toooo!!! ty odoláš, tak ako ja odolám každej čokoládovej pralinke 🤣

demodun
21. feb 2024

@tanyag že koktala, ja by som zabudla aj prečo som prišla 🤣🤣

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag no plany su na to aby sa menili. len pekne cvic dalej nech mozeme ist do tej cukrarne aby si potom mohla cvicit este dalej budem ta nutit jest pralinky.

pralinka25
21. feb 2024

@demodun presne 😀

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag no ono by to bolo lahke sak by ma nechcel staru raketu ale tak tiez by som asi zabudla co tam robim.

tanyag
21. feb 2024

Dobre...idem aj ja...lebo nakoniec ešte aj Ondra z jeho vlastnej témy vyženieme 😀 dobrú

pralinka25
21. feb 2024
demodun
21. feb 2024

@pralinka25 šak počkaj, by nás hnal cvičiť a by sme sa ani nebránili

pralinka25
21. feb 2024

bosorky.
ale zas moze stastne zit. dali sme mu za pravdu vo vsetkych bodoch. po 109 stranach je vitaz.

karolinakr
21. feb 2024

ja neviem, či si ti fitnestreneri uvedomuju, ake vlny vysielaju, ja som mala v Anglicku jedneho blonďaka a jedneho tmaveho, tiež tak 28- 35r..ja som bola furt v hladine alfa, ked išli okolo
uplne nesustredená

pralinka25
21. feb 2024
karolinakr
21. feb 2024

@pralinka25 že staru raketu ...🤣🤣

pralinka25
21. feb 2024

@karolinakr no preto cvicim doma. hladina alfa 😀