icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
22. feb 2024

@demodun presne sme napisali rovnake 🤣

demodun
22. feb 2024

@h2 pýtaj od Táni, ona ti tu foto pošle

h2
22. feb 2024

@pralinka25 Ty máš 18 24 rokov, ale ja už vyše 30. 😜

demodun
22. feb 2024

Ja som po 30 prestala rátať 🤣

h2
22. feb 2024

@demodun Ja ho asi radšej ani vidieť nechcem. Ale verím vám, že je to kus. 🤩

pralinka25
22. feb 2024

@h2 par cisiel hore dole co sa stresujes. Vies co nechci radsej. 😝

pralinka25
22. feb 2024

@demodun tolko som este nemala 🤭

demodun
22. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣
No a potom, kto je stará raketa 🤣

minka201
22. feb 2024

Fiha, ako tak čítam, som tu zo žien najmladšia 😁. Pre mňa by bol akurát.
@h2 Aj ja som ho premeškala 😀

pralinka25
22. feb 2024

@minka201 napis tanicke 😄 ale neodporucam lebo budes 🤤😛🫠

tanyag
22. feb 2024

@pralinka25 pošlem ti link do správy neskôr 😀 trpezlivosť ruže prináša 😉

pralinka25
22. feb 2024

@demodun som raketa len moj mentalny vek je mimo mojho rodneho listu. Nikde v metrixe nastala chyba

pralinka25
22. feb 2024

@tanyag 🙄 priznaj ze cvicis 😄

minka201
22. feb 2024

@tanyag Aj ja som už normálne zvedavá. Pekne prosím o fotečku ☺️. Sľubujem, že nebudem po ňom pátrať.

tanyag
22. feb 2024

@pralinka25 Nieee...dnes som si urobila voľno...musím aj doma niečo urobiť 🤣 aj nákup, aj upratovať, aj asi malú vezmem niekam na výlet menší 😁

demodun
22. feb 2024

Ozaj baby, ešte k tomu susedovi. Suseda keď odchádzala vraví môjmu mužovi, aby ho občas skontroloval, aby sa sused neopustil a tak.
A keď sme už boli doma, tak muž tak pobavene, že prečo si myslíme, že keď muž zostane sám tak to nezvládne a opustí sa. 😄

tanyag
22. feb 2024

@demodun Sú muži a muži a sú ženy a ženy 😀 niektorí sa opustia a niektorí oslavujú 😁

demodun
22. feb 2024

@tanyag zahľadel sa tak von oknom, že dnes je tak krásne, dnes by to šlo.
Tak mu vravím, že takú radosť mu neurobím. 🤣🤣

tanyag
22. feb 2024

@demodun 😀😀😀 aaale no, urob mu radosť 🤣

pralinka25
22. feb 2024

@tanyag no teda tak ty sa flakas 🤔

demodun
22. feb 2024

@tanyag nie, veď to poznáš, prečo Boh stvoril ženu? Aby muž nezbesnel od šťastia 🤣🤣

tanyag
22. feb 2024

@demodun Toto som nepoznala, ale je to super 🤣🤣🤣 to si zapamätám

pralinka25
22. feb 2024

@demodun dnes je krasne 🤣 slo, neslo, slo? Sused to je ten cyklista?

pralinka25
22. feb 2024

@demodun to je dobre. 🤣

tanyag
22. feb 2024

@pralinka25 😀 dnes áno 😀 neviem, či si čítala tú tému, ktorú spomenula @h2, kde sa píše o ženách, ktoré su večne na MK...som tam hľadala svoje meno, ale zatiaľ som nenašla 🤣 tam sa autorka čudovala, ako to ženy stíhajú....tak si vezmi...ja som na MK, popri tom varím, upratujem, kreslím s dcérou, hráme sa, idem na nákup, idem do fitka, ideme von, venujem sa partnerovi...tak o akom flákani sa bavíme? 🤣🤣🤣

demodun
22. feb 2024

@pralinka25 áno ten cyklista.
To je z Kameňaku . Si vravela, že jedného krásneho dňa sa zbališ a vypadneš. Dnes je tak krásne, dnes by to šlo 🤣😉

pralinka25
22. feb 2024

@tanyag citala len zbene vcera. Musim sa tam vratit. No ja tiez stiham pesi do skolky do prace v praci zas do skolky varit cvicit klasika cela domacnost 5 ludi ... ucit sa s deckami este aj muza stiham 🙃
Skratka dobry time managment 🥸

pralinka25
22. feb 2024

@demodun no taku radost mu urobit este to tak. Ja budem este aj dlho zit aby sa nahodou ten moj nemal moc dobre. 😇🤣

minka201
22. feb 2024

@tanyag Vďaka za fotku 😀 Tak ja osobne by som sa pred týmto hanbila ako pes, keby mám cvičiť 😀

tanyag
22. feb 2024

@minka201 To je len prvý dojem, ver mi, nehanbila by si sa...pri ňom by si sa cítila ako doma 😁