Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@ondro1122 zmysel pre humor patri k zakladnemu pilieru sarmu. Robim si tu srandu ale tiez by som neutiekla od rodiny za trenerom o 12 rokov mladsim. Moj muz ma zas ine kvality. Lenze to je to. Musis mat nejake kvality. Ja by som tu mohla dat celu stranu toho preco by som neodisla. Musis sa zamysliet nad tym co mas ty preco by niekto neodisiel.
A ja som sa tu vcera bavila. Spala som len 4 hodiny ale bola to sranda.
Srat na to ze mi viecka padaju po obede na klavesnicu
Nepozveme Andreja do tejto temy? Bola by sranda 🤣
@pralinka25 Nestraš! 😳
@pralinka25 To kto je?
@grof_monte_christo náhodný generátor slov zo SNS.
@grof_monte_christo Semaforminátor. 😉
@h2 Jáááj 😁
@minka201 toto je nekonecny pribeh. To nie je len tychto 113 stran. On tu uz temy mal. Ved len ja som mu venovala x milion sprav a nic ciernocierna tma.
Inak my si aj s muzom robime takto srandicky bezne.
@pralinka25 Tak aby ho jeden tréner takto nadurdil? My tiež s mužom takto srandujeme. On ma ešte aj schválne podpichne s nejakou babou 😀 A to dám ruku do ohňa za to, že je slušný, dobre vychovaný chlap, ktorý si veľmi dobre uvedomuje, čo má doma 🙂
@minka201 mozno keby mal ondro svihadlo .... 🤣
@ondro1122 este ti poviem tak. Laska nevznika bezdovodne. Na lasku potrebujes dovody. Minimalne tvoje podvedomie a tvoj hormonalny system. Clovek ti musi vonat, musi ti dobre zniet, musi v tebe vyvolavat celu paletu pocitov. Najst niekoho vhodneho je ako umenie. Ani umenie nemusis chapat. Nie je podstatne ci je obraz,socha , hudba technicky dokonala, ci je vseobecne krasna. Dolezite je ci v tebe dokaze vzbudit emociu a potom to aka ta emocia je. Ludia sa dokazu zamilovat aj do osoby ktoru na zaciatku nenavidia a naopak dokazu znenavidiet aj milovanu osobu. Ale vzdy je to emocia. Najhorsie je ked niekto v nas emocie prestane vyvolavat.
A k tym dovodom. Clovek potrebuje dovody na vsetko. Neexistuje ze niekto niekoho miluje uplne bez dovodu. Kazdy mame ine dovody. Ale vzdy o nieco musi ist.
Na pohovore aj v laske ide o to co ponukas. V com si dobry. Musis to v sebe najst a ukazat.
Ty fakt urob nieco s postojom k sebe samemu. Mojho muza by trener ani svihadlovy svihak nerozhodil.
A inak rovnako ako viem ohodnotit tychto chlapcov by som vedela ohodnotit aj zenu a to som milionpercentne hetero.
Mna napriklad pekne sikovne inteligentne zeny inspiruju. Nedeprimuju ma.
@pralinka25 👏👏👏
@pralinka25 Vidíš to, načo ti cecky, keď máš dosť rozumu 😊😊😊 ten posledný koment to len potvrdil...
@tanyag 😘
@tanyag len zas sme pri tom. Ze chlap by ocenil skor tie cecky a slovicka zas nepadnu na urodnu podu a vysumia.
@pralinka25 Haha...noo nemyslím, ja som sa naposledy bavila s tým mojím, že chudnem a už aj prsia sa strácajú...že či s tým bude OK...a vieš, čo povedal? 😀 Veď bradavky ti ostanú však? tak je všetko v poriadku 🤣🤣🤣
@tanyag moja mama mala v mladosti rovnaky problem ako ja a moj oco vzdy povedal ze ona ich ma akurat len on ma velke ruky. Nasi si tiez robili vzdy srandu zo vsetkeho. Aj moj muz ma velke ruky 😂
@pralinka25 A vieš čo? Ondrík nie je jediný s takým zmýšľaním...nedávno mi napísal na FB muž, s ktorým som bola párkrat na rande...tak sme pokecali, čo nové...videl foto, že som schudla...a potom napísal, že ani by ma teraz už nechcel, lebo že keď schudnem viac, tak budem namyslená a kebyže som s ním, tak ho vymením za krajšieho muža 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@pralinka25 haha to je super...ja takých ľudí mám rada, ten môj je tiež taký srandista...humor je pre mňa základ vo vzťahu
@tanyag to je ako mor s tymi chlapmi.
Ano zmysel pre humor je aj pre mna topka.

@demodun Teraz na Slovensku je moderné hovoriť "Takto sa to nerobí, do psej matere!" 😁