icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
6. jan 2024
karolinakr
6. jan 2024

@pralinka25 ja som najprv myslela, to vyzeral ako Mazurek

ondro1122
autor
6. jan 2024

@karolinakr hej úplne 😂

pralinka25
6. jan 2024
minka201
6. jan 2024

@pralinka25 Gumenú Anču nieeee 😆 Kto už by chcel stále nafučanú ženskú 😄

pralinka25
6. jan 2024

@minka201 😂 ale tak vidis sa nafuci ale aspon je zas ticho 😀

minka201
6. jan 2024

@pralinka25 Veď nečudo, aj ja som ticho, keď som nafučaná 😀
Ale aspoň ju nebolí hlava, lebo v nej nemá čo 😆

pralinka25
6. jan 2024
lilitela
6. jan 2024

@ondro1122 Vies co, mas pravdu, je to ako pises, ako tomu ty veris, ved kazdy mame svoju pravdu a podla toho tak vyzeraju aj nase zivoty. Aj ten tvoj tak vyzera, ako si si urobil. Ja verim tomu, ze ked sa riadne zalubis, tak nebudes riesit, este si sa asi nezamiloval. Mozno sa bojis sa zamilovat.

ondro1122
autor
6. jan 2024

@lilitela Teraz neviem či si mi dala za pravdu toto čo som napísal alebo si len myslíš, že som si svoju pravdu len vsugeroval do hlavy ?

lilitela
6. jan 2024

@ondro1122 A ako to beries ty? Myslis, ze to co ty vidis, to je pravda?

lilitela
6. jan 2024

@ondro1122 Co je podla teba pravda?

marseillefan
6. jan 2024

@lilitela páči sa mi na tebe ako reaguješ otázkou v štýle "čo si myslíš ty?" Ak toto bežne robíš aj v reálnom živote, tak je to tvoja silná stránka

lilitela
6. jan 2024

@marseillefan Vobec nie 🙂 Bezne by mi to prislo asi vyhybave az manipulativne. Tu mi to prislo take prirodzene, Ondro musi dojst na tieto veci sam, zjavne ho my nepresvedcime. On velice sikovne toci tu debatu vzdy naspät, presne kde chce. Cim viac ho budeme presviedcat, tym viac vody na mlyn dostava.

pralinka25
6. jan 2024

@marseillefan a mne to zas pripomenulo vtip:
zena vola na muza aby prisiel zo zahrady domov a muz sa pyta: co draha som smadny alebo hladny? zena odpoveda: nie je ti zima
ted opacny pripad toho co si myslis

lilitela
6. jan 2024

@pralinka25 To mne zase pripomenulo skutocnu historku z rodiny, teda mam ju z druhej ruky.
Stari rodicia:
Babka: Dedko, pod jest.
Dedko: Nie som este hladny.
Babka: Ale ano, si.
😂

pralinka25
6. jan 2024

@lilitela 😀👍
neviem co odvrava. ked raz babka povie ze je hladny tak ma pocuvat a basta. taky stary a stale sa nepoucil. 😝

lilitela
7. jan 2024

@ondro1122 no a ešte niečo k teme, to som si tak spomenula.

https://www.youtube.com/watch?v=jOIwhD0ECMI
ondro1122
autor
7. jan 2024

@lilitela Nooo keď to píšem tak myslím si, že je to pravda...nie je to u všetkých tak samozrejme...často tu čítam komentáre alebo na FB od výdatých žien a mám niekedy husiu kožu...Jasné, že aj chlapi majú také recicky keď vidia ricaté modelky...ja tu spomínam obidve strany...ale myslíte si, že píšem len o jednej...o vás ženách...ale nie...Len ženy to s tými komentármi to tiež vedia prehnať až mám pocit, že im je jedno čo majú doma a nevážia si to... Mňa osobne by urazili takéto komenty mojej ženy cudziemu chlapovi, že by s ním utiekla keby mohla alebo že si s ním predstavuje život...a ešte toto písať niekde verejne ? Vlastne som toho názoru, že väčšinou je jedná strana tá zlá....málokedy sa stane kompatibilita vo vzťahu...väčšinou jeden vo vzťahu je ten prelietavejší a ten druhý ľúbi svoju polovičku ostošesť a má poriadne morálne hodnoty...Aj s kamarátstvom to je tak a je to jedno o aké pohlavie ide...Iba si dávam toť vše...Ja len poukazujem na to, že ženy je ťažšie odhadnúť...Chlapi sa skôr prekecnú a ženy sa vždy hrajú na tie slušnejšie...Veľakrát mi prišla nejaká sympatická a počul som o nej zlé veci...a niekedy to je fakt naopak...príde mi nesympatická ale keď sa s ňou zblížiš tak si prekvapený...Tiež niekedy pozerám na to ako sa cítim pri danom človeku...Napríklad mám aj jednu spoločníčku u ktorej som bol a bola milá a zhovorčivá 🤣 až som si povedal, že takú ženu by som chcel...ale samozrejme dúfam, že sa do nej nezaľúbim 😁 Neberte mi to za zlé, že ich navštívim pár krát...Niekedy fakt potrebujem vypnúť

lubkavargova1
7. jan 2024

@ondro1122 my veľmi dobre vieme ako ich navštevuješ a tak si zober, pre nas su to korunky veľmi dobré, nemysli si, že si jediny klient. Aj my porebujem z niečoho žiť a ta btw, vždy na tebe dobre zabavame....takže pozname ťa veľmi dobre :D Nemusime za všetko zobrať peniažky, ale hlasky putuju...ani nevies ako

ondro1122
autor
7. jan 2024

@lubkavargova1 Aha ty si jedna z nich alebo čo ? 😁

ondro1122
autor
7. jan 2024

@lubkavargova1 Maximálne tak z videnia má poznáš

lavender94
7. jan 2024

@ondro1122 tvoje vnímanie reality je strašné. Ty o laske a vzťahoch nevies absolútne nič, všetko vnímaš veľmi povrchne. Kym budeš mať takýto názor, normálnu babu si nenájdeš. Lebo aj ty hľadáš ženu len podľa povrchných parametrov. Kym to nezmeníš, nenájdeš normálny vzťah aj keby máš neviem aké svaly a prachy.

tanyag
7. jan 2024

@ondro1122 Ty sa chodíš odbavovať za peniaze, lebo máš potreby, ale kebyže chceš slušnú ženu, tak si vajcia doma vyprázdniš sám. Myslíš, že žena, akú opisuješ má záujem o chlapa, ktorý platí za sex? 🤣🤣🤣🤣Nie, jedine taká žena, ktorá nemá problém roztiahnúť nohy každému o teba zakopne, lebo rovný rovného si hľadá.

Ber si príklad zo mňa! 4 roky bez partnera = 4 roky bez sexu! Lebo mám svoju hodnotu, mám sa rada a neroztiahnem nohy len tak hocikomu aj keď tiež mám svoje potreby.

Ty si ináč iný psycho, chceš od ženy, aby ani nepomyslela na iného ale ty si kľudne chodíš užívať do bordelu 🤣🤣🤣🤣

lubkavargova1
7. jan 2024

@ondro1122 zlatko ani netušiš realitu...

karolinakr
7. jan 2024

@tanyag 🤣 tomu sa hovori dvojaky meter - zvykaj si..Muž čo chodi do bordelu je baron, žena ku..
ale ironicky to vravim, keby dačo.
Možno si nejaku prostitutku vezme za manželku, ta isto nebude mysliet na ineho, ked ju obsype bankovkami 👍

lilitela
7. jan 2024

@lubkavargova1 Este aj paranoju v nom vypestujes 😂

@ondro1122 nemyslim si ze si objektivny na zeny aj muzov, ale ty mozes mat zo seba taky pocit.
Myslim, ze ti to pisala @karolinakr , ze je uplne ine byt s niekym rok, ine 5 a ine 20 rokov, a je dokonca prirodzene, ze aj ty vekom prehodnotis svoje nazory, pretoze ti do zivota vstupuju nove parametre.

Baby ti pisali, ze ostan sam, ale neda mi, ab som ti nenapisala jednu vec.
Je uplne otrasne, ako tu moralizujes, ako nas tu sudis za to, ze sa nam paci nejaky herec a povieme si tu, ze by sme si dali povedat, co je s nadsazkou, a ako ty potom tu vravis, ze ides za stetkami. To ty si ten nemoralny a ty ten totalny pokrytec a pre svoje spravanie vlastne iba hladas ospravedlnenie, ponizovanim zien.

marseillefan
7. jan 2024

@tanyag Mimochodom, ak by som si mal vybrať osobu z tejto stránky, ktorej životný príbeh by som chcel spoznať najviac, bola by si to ty. Aj všetky tvoje historky z randenia by boli určite veľmi zaujímavé.
Ale 4 roky bez sexu? Trošku si ma sklamala.. od teba by som to veru nečakal 😂 😂 😂

lubkavargova1
7. jan 2024

@lilitela paranoja je posledne co ma v sebe, on ma vsebe toho dost na riadnu studiu a aj dizertacku

karolinakr
7. jan 2024

@lubkavargova1 😂😂