icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
24. feb 2024

@karolinakr vies co ja si myslim ze oni realne nepocuju. Existuje take nieco sko je mentalna hluchota. Sluch je v poriadku ale mozog nespolupracuje nema o nic splocne s inteligenciou ale skratka niektore veci neprerazia stenu. Myslim ze oni tie rady a informacie realne nevnimaju ani nevstrebu. Je to diagnoza. Neznamena ze su ti ludia zli alebo hlupi ale skratka ako dyslektik ma poprehadzovane pismena oni maju zase toto. Ondro ma v podstate potencial aj ma vela kladnych vlastnosti. Otazne je ci sa s tym vobec da nieco spravit. Bez odbornika s najvacsou pravdepodobnostou nie. Toto sa na koniku a ni pri pive vyriesit neda. Problem je ze on sice povie ako bude hento a toto ale vnutorne to nechce. Presviedca sa o tom aj nas ale vnutorne chce nieco ine. Ma to realne na dosah ale on lezi a kuka na to, miesto toho, aby si to vzal. No zaujimavy experiment.

pralinka25
24. feb 2024

@karolinakr vezme ho na melmak? 😄

karolinakr
24. feb 2024

@pralinka25 ne, dajú si mačku na poly

pralinka25
24. feb 2024

@karolinakr tak uz vieme kam zmizol cicero.
ale zajazdy na melmak by neboli zle.

lilitela
24. feb 2024

@ondro1122 Ty mas bud depku, alebo nejaku manio depku, alebo nieco ako maju zeny anorexiu, ze stale maju pocit, ze su tlste, hoci su uz kost a koza, tak ty to mas s vyzorom. Uz ti to tu niekto pisal, tusim @karolinakr
Citala som 1-2 tyzden dozadu, ze 6 rok po sebe, Fini najstastnejsi ludia sveta, ich sebahodnotenie. Dovody? Asi rozne, niekto pise, ze krasna zalesnena krajina - carovne prechadzky, dobra socialna a zdrav. starostlivost. Nejaky psycholog pisal, ze dalsie aspekty su, ze sa tak rozhodnu, ze budu stastni a pomahaju si tym, ze robia dobre skutky, vdaka comu sa citia lepsie. Robili pokus, z 10 penazeniek sa 9 vratilo spät im majitelom. A socializacia. S ludmi, s ktorymi chcu byt, pretoze kazdy chce byt s niekym inym (myslim skupinou ludi (niekto disko, niekto turisti..)) - cize maju velmi rozsirene komunitne spravanie. Netreba sa tlacit, kde ta nechcu, treba ist inde, kde ta ocenia.
Si veriaci? Uz si to riesil s knazom? Veriaci maju dost silne komunity.
Co ta vlastne bavi? Lebo ja som zachytila, co robis, ze cvicis a tak, ale nezachytila som, ze by si pisal o konickoch. Ake su?

pralinka25
24. feb 2024

@ondro1122 skusal si tvarovu jogu? mozno by ti pomohla upravit niektore crty tvare.

h2
24. feb 2024

@pralinka25 Môj Cicerko? Nieeee! 😥
Ten je predsa v Chorvátsku a čaká na tú vašu trampolínovú cicu. 😻😃

pralinka25
24. feb 2024

@h2 jaaaaaaj vidis ano. to bol inteligentny kocur co pre istotu zdrhol aby ho nezozrali. a teraz robi plazoveho cava. inak cicu som tu uz dlhsie nevidela tak jednak aj uz sa vlacia spolu.

h2
24. feb 2024

@pralinka25 Možno išla o dům dál. Našla si lepšiu trampolínu.

pralinka25
24. feb 2024

@h2 no podla mna je v tom chorvatsku tiez.

karolinakr
24. feb 2024

@h2
@pralinka25 cucik micik vam ušiel? ale ano, Alf ho zjedol, taká je pravda

pralinka25
24. feb 2024

@karolinakr to nebola nasa macka. ale taka poulicna co nam vecne beha po zahrade. mame take 4.
teda mozno uz len tri

pralinka25
24. feb 2024

vratim sa spat k svihadlovemu pankovi 😀
dnes mi s nim zas vyskocilo reelsko. vysvetluje tam ako niektore skoky robit a tak. prislo mi to vtipne, lebo som presvedcena ze 99% co ho sleduje je uplne fuk aka je spravna technika skokov. mozno ani nevedia ze ma svihadlo 😝 ale tak snazi sa robit osvetu. mile 😀

karolinakr
24. feb 2024

@pralinka25 aj ja ti ukažem koho sledujem, len idem do obchodu
určite bude potetovany s kockami na bruchu 😅

pralinka25
24. feb 2024

@karolinakr cakam 😍 potetovanych mozem tiez.

h2
24. feb 2024

@karolinakr Áno, zmizol bez stopy, už to budú 2 roky. Myslela som, že išiel za frajerkami a o pár dní sa vráti, ale už som ho viac nevidela. 😥💔

pralinka25
24. feb 2024

@h2 z chorvatska by som sa ani ja nevracala.

ondro1122
autor
24. feb 2024

Ešte jedna vec sorry…keď dodiskutujete kľudne mi dajte zelenú nech vymažem profil

karolinakr
24. feb 2024

@ondro1122 a načo? si podaj s tou tetkou ruku..

karolinakr
24. feb 2024

@pralinka25 ja sledujem len ženy ..teraz kukam, že nikoho zaujimaveho tam nemam

grof_monte_christo
24. feb 2024

@ondro1122 Ondro, fakt si daj pauzu z MK, neprospieva ti to tu. Chces dat zmazať túto diskusiu? Aj keď si vymazes profil, táto diskusia nám zostane, alebo sa mýlim?

karolinakr
24. feb 2024

@pralinka25 toto je jediny chlap, ktoreho sledujem

h2
24. feb 2024

@karolinakr Preboha, to je čo? 😱

zuzitko74
24. feb 2024

Ondro, pozri si Shreka, to je ten správny príbeh pre teba.

h2
24. feb 2024

@karolinakr Ináč, vieš, čo mi, ako matke školopovinného dieťaťa na tej fotke udrelo do očí najviac? 😁
Kto uhádne, dostane 💙.

lenkasarka
24. feb 2024

@karolinakr pre Krista pána 🙈

karolinakr
24. feb 2024

😅😅
To je ten Rodrigo Alves čo sa preoperoval na Jessicu Alves
Dala som to sem zo srandy

lenkasarka
24. feb 2024

@karolinakr ani som netušila že je z neho už “žena” a ešte aká škaredá