Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@ondro1122 mna veľmi mrzí tvoj pohľad na samého seba a tým ako sa spravas a myslíš len negatívne tak si to do života aj pritahujes. Nenapísal si tu ani jedno pozitívum. Skús sa už pozrieť na seba inými očami lebo sa sám znicis.
@karolinakr @tanyag ako by marso povedal ste hrozne a toxicke. slubite mi videa peknych chlapcov a vykaslali ste sa na mna. som sklamana. tu uz nikto nic negarantuje

@h2 inak mna ten edupage brutalne otravuje. mam dve skolopovinne a mne to pipa nonstop.
@ondro1122 ondrik nieco s tebou nie je v poriadku. chce to reset. takto to nefunguje. nieco by si mal podniknut a rozhodne nie to co si pisal doobeda. v com je problem pri soferovani? na co myslis? kde si pri tom duchom?
@pralinka25 Ja mám len jedného a tiež pípa furt. Lebo všetko chodí 2x. Raz do rodičovského konta, potom do žiackeho. 😵💫
@h2 no ano aj to cize u mna 4 x a este mam aj tretieho a tam mi chodi minimalne oznam o prazdninach a jedalnicku. otravne je to
@pralinka25 😆😆
ja som bola v tom, že tam niečo mam, minimalne kocky na bruchu a kde nič, tu nič..same kočky tam mám, fitnesky, športovkyne, korčuliarky
Ked na niečo naďabim, posielam..ak toto nebude, do temy Ako vyzeräme?
@h2 ty chapeš, čo mu preletelo cez nos? sposobi havarku, zavrú ho do basy, jasne, že nemòže prispievať
@karolinakr Mne on príde, ako rozdvojená osobnosť. Chvíľu je úplne v pohode, potom zrazu z ničoho nič úplný obrat.
@h2 možno má len potrebu byt ľutovany a žiadna nehoda sa nekonala.
Ak krivdim vopred sa ospravedlňujem.
@lenkasarka ževraj tu rok dozadu bol s totožnou diskusiou, buduci rok dojde zas
@h2 som to tu nedavno pisala. mam ju tak akosi napoly na zadku a napoly na boku. ale to je trochu streleny pribeh. teraz je tam korytnacka 😅
@h2 no ja mam take uletene napady kadejake. dufam ze ziadne z mojich deti nebude po mne

@h2 haha a ja kukala na jej cicky a tam videla ⏳⏳⏳ 🤣🤣🤣🤣🤣