Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Kľudne ukážem fotku auta
Ja to ženy psychicky nedávam...ja som neustále nervózny, mne už niet pomoci...ešte keď mi príde pod ruku nejaké zranenie tak sa zosypem ako domček karát
@lenkasarka Poľutovať by sme ho mohli, keby bol obeťou tej nehody. Ale on ju spôsobil. To nie je na ľutovanie. Najprv oškrel auto. OK, stáva sa. Potom si nevšimol červenú na semafore?! To už je čo? A napokon narazí do značky, čiže musel z nejakej príčiny zísť z cesty. Ale o príčine nepíše nič. Mne to už príde povážlivé!
@ondro1122 tak si kup nejake prirodne ukludnovaky persen, magnezium nieco? daj si spravit hormonalny profil.
Mne už nič nepomôže vy to všetci nechápete
@h2 3 x za nejaký krátky čas? No čo je veľa to je malo 🤔
Zbytočne mi tu idete niečo vypisovať...ja normálne vidím jak som ženám odpudivý doslova.... a o ostatných chalanov je záujem a to nemajú ani charizma...nič končím so všetkým...mne už z hlavy myšlienky nikto neodbije
@ondro1122 definuj vetu
" nič, končím so všetkým.."
@karolinakr a sak moc keriek nema.
@ondro1122 ale na zenach zas nestoji svet. trochu zvolni. zacni viacej sexovat. nenamotavaj sa zatial na ziadnu a vyries si hormony. som presvedcena ze cast problemu je tam.
@ondro1122 inak kukaj kolko sa tu my dlho s tebou uz bavime. to sa myslim ziadnemu chlapovi na koni ani nepodarilo.
@karolinakr Idem pripraviť lanko a do pivnice
@ondro1122 a ked som sa ta pytala, si vsetko poprel
https://www.facebook.com/reel/441659191730327 zeny starsie rocniky pamatate rozpravku jajo a pajo? tam skakali do gati. toto je novy level.
@karolinakr Rozmyslel som si to
@ondro1122 mam ti zacat fotit u nas v praci aki chlapi sa ozenili? ja niekedy vazne zasnem. proti mnohym by si bol uplny boh. ty mas len nerealne ocakavania od seba sameho.
@ondro1122 kvôli nejakej ku..e, čo ti dala kopačky? sa stavim, že v tom má ženská prsty
Maš v sebe drogy alebo alkohol..Rozhodnutia rob v triezvom stave, lebo to oĺutuješ..
A čo tvoja mama na to?
Sa čudujem sebe samému že toto vôbec ustávam
@pralinka25 Jasné, pamätáme. V českom origináli Jája a Pája, tak to Slováci "šikovne" preložili na Jajo a Pajo. (🤣🤣🤣 Musela som sa vrátiť a opraviť to, lebo autocorrect mi namiesto Jajo a Pajo napísal Jano a Pako. 😂)
@karolinakr Ja čo nenavidim svoju tvár a dám drogy ? a alkohol ? nieeee
Volal si na to ipečko, čo som ti dala kontakt?
Čom sa tu nedokážem skončiť ?
A vlastne ako to že máte strpenia so mnou ?..mne už nikto nič neporadí...to je nespokojnosť...jak pomôžeš človekovi, ktorý chce byť jeden z najkrajších na svete ? nijako
@ondro1122 a preco myslis ze musis byt najkrajsi na svete? to nie je nikto. ani najkrajsi modely sveta nie su najkrajsi. neexistuje najkrajsi clovek. kazdemu sa paci nieco ine. a aj jednemu cloveku sa pacia rozne veci rozne tvare.
Inač su plastiky, ktore pomahájú..V tomto ja problèm nevidím
Aj Kollar si dal nastreliť vlasy

@karolinakr na bruchu nemam nic len tehlicky 😉