icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
24. feb 2024

@h2 haha a ja kukala na jej cicky a tam videla ⏳⏳⏳ 🤣🤣🤣🤣🤣

ondro1122
autor
24. feb 2024

No pred chvíľou som nabúral do značky s autom ja už sa neviem ani sústrediť

lenkasarka
24. feb 2024

@ondro1122 mna veľmi mrzí tvoj pohľad na samého seba a tým ako sa spravas a myslíš len negatívne tak si to do života aj pritahujes. Nenapísal si tu ani jedno pozitívum. Skús sa už pozrieť na seba inými očami lebo sa sám znicis.

h2
24. feb 2024

@ondro1122 Do značky??? To si vyšiel mimo cesty? Prepáč, ale to je už tretia nehoda za posledných pár dní! Spamätaj sa, kým niekoho zabiješ!

karolinakr
24. feb 2024

@h2
🤣🤣

pralinka25
24. feb 2024

@karolinakr @tanyag ako by marso povedal ste hrozne a toxicke. slubite mi videa peknych chlapcov a vykaslali ste sa na mna. som sklamana. tu uz nikto nic negarantuje

sticker
pralinka25
24. feb 2024

@h2 inak mna ten edupage brutalne otravuje. mam dve skolopovinne a mne to pipa nonstop.

pralinka25
24. feb 2024

@ondro1122 ondrik nieco s tebou nie je v poriadku. chce to reset. takto to nefunguje. nieco by si mal podniknut a rozhodne nie to co si pisal doobeda. v com je problem pri soferovani? na co myslis? kde si pri tom duchom?

ondro1122
autor
24. feb 2024

Vymazujem profil sorry…nejako si už odkomunikujete

h2
24. feb 2024

@pralinka25 Ja mám len jedného a tiež pípa furt. Lebo všetko chodí 2x. Raz do rodičovského konta, potom do žiackeho. 😵‍💫

h2
24. feb 2024

@ondro1122 ☹️

pralinka25
24. feb 2024

@h2 no ano aj to cize u mna 4 x a este mam aj tretieho a tam mi chodi minimalne oznam o prazdninach a jedalnicku. otravne je to

pralinka25
24. feb 2024

@ondro1122 a naco ho vymazavas. ved sa odhlas a hotovo

karolinakr
24. feb 2024

Ondro, si strelený ! Iba toĺko k tomu..

karolinakr
24. feb 2024

@pralinka25 😆😆
ja som bola v tom, že tam niečo mam, minimalne kocky na bruchu a kde nič, tu nič..same kočky tam mám, fitnesky, športovkyne, korčuliarky
Ked na niečo naďabim, posielam..ak toto nebude, do temy Ako vyzeräme?

pralinka25
24. feb 2024

ja jak som stara tak som nikdy nepochopila teatralne vymazvanie profilov.

pralinka25
24. feb 2024

@karolinakr mas kerku?

karolinakr
24. feb 2024

@pralinka25 ja nie!

h2
24. feb 2024

@pralinka25 Hlavne, keď sa žiadne nekoná. 😏

karolinakr
24. feb 2024

@h2 ty chapeš, čo mu preletelo cez nos? sposobi havarku, zavrú ho do basy, jasne, že nemòže prispievať

pralinka25
24. feb 2024

erupcie na slnku asi.

@karolinakr tak si nejaku daj 😀

h2
24. feb 2024

@karolinakr Mne on príde, ako rozdvojená osobnosť. Chvíľu je úplne v pohode, potom zrazu z ničoho nič úplný obrat.

h2
24. feb 2024

@pralinka25 Ty máš? Akú? A kde?

karolinakr
24. feb 2024

medzi nohami na bruchu ma jednu

lenkasarka
24. feb 2024

@h2 možno má len potrebu byt ľutovany a žiadna nehoda sa nekonala.
Ak krivdim vopred sa ospravedlňujem.

karolinakr
24. feb 2024

@lenkasarka ževraj tu rok dozadu bol s totožnou diskusiou, buduci rok dojde zas

pralinka25
24. feb 2024

@h2 som to tu nedavno pisala. mam ju tak akosi napoly na zadku a napoly na boku. ale to je trochu streleny pribeh. teraz je tam korytnacka 😅

karolinakr
24. feb 2024

@pralinka25 no šak neni som tak ďaleko od pravdy

h2
24. feb 2024

@pralinka25 Ahá, už si spomínam! Niečo sa mi marilo, ale nebola som si istá.

pralinka25
24. feb 2024

@h2 no ja mam take uletene napady kadejake. dufam ze ziadne z mojich deti nebude po mne