icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

ondro1122
autor
24. feb 2024

@pralinka25 Prepáč, to sú bludy
@karolinakr No však toto chcem

h2
24. feb 2024

@ondro1122 Našla som ti jednu staršiu diskusiu. Prosím ťa, prečítaj si moju odpoveď autorke, je to trochu dlhé, tak sa mi to teraz nechcelo písať znova. Funguje to! https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-nastartovat-zdrave-sebavedomie/

pralinka25
24. feb 2024

@karolinakr ale on ju reane nepotrebuje. fakt max ak ma taku traumu z vlasov tak tie moze ale inak nepotreuje realne nic. aj tie vlasy. kopec zenam vobec nevadi ci ma chlap vlasy alebo nie.

pralinka25
24. feb 2024

vsak ale je to tak. sme tu niekolke a stavim sa ze kazdej sa paci niekto uplne iny.
@ondro1122

karolinakr
24. feb 2024

@pralinka25
realne može pomôcť

pralinka25
24. feb 2024

@karolinakr a vsak ano. nech si da vlasy ked mu to pomoze k sebavedomiu.

ondro1122
autor
24. feb 2024

Musím ísť zarábať tisíce a tak...dokonca mi zistili, že som aj zdravý na srdce...takže kľudne aj veci na cvičenie môžem brať

pralinka25
24. feb 2024

@ondro1122 ale ved tie vlasy zas tolko nestoja.

karolinakr
24. feb 2024

@pralinka25 na Jojke chodila taka relacia, že prerabali človeka - zuby, vlasy, cvičenie, postava, oblečenie
@ondro1122 prihlas sa tam, vsetko zadara
a ti ludia fakt vyzerali lepšie, to by bolo čosi pre teba
Jak sa to volalo, vie niekto?

ondro1122
autor
24. feb 2024

Keď ma prijmu za prostitúta tak vtedy môžem povedať, že vyzerám fajn

tanyag
24. feb 2024

@ondro1122 Ondro, napíšem ti ss, ale len preto, že sem verejne nechcem písať to, čo ti napíšem súkromne, dôvod je ten, že nechcem, aby ma podľa toho spoznal niekto z rodiny, viem, že tu mám rodinu...a dúfam, že si to prečítaš a dostaneš rozum.

ondro1122
autor
24. feb 2024

Nie ťažko sa takto žije a to je fakt....ťažko sa žije keď vidíš niektorých chlapov, ktorí ani nemusia povedať nič a ženy sa na nich usmievajú a sú priam až s prepačením mokré z nich...ja sa potom cítim jak chujko fakt....a keby som nejakú mal tak len rozklepaný by som bol keby videla niekoho takého...nikdy som nedostal čo i len náznak, že vyzerám dobre

karolinakr
24. feb 2024

Toto je tvoja ambicia, chodit za prostitutkami a byt prostitut?
Ja si myslin, ze ked niekomu pomôžu plastiky, pekne oblečenie a chce sa pačit, prečo nie..Niekto ma viac peňazí, niekto mdnej, ale účel to splní

ondro1122
autor
24. feb 2024

@karolinakr Deuce Bigallow film si videla ?

pralinka25
24. feb 2024

@ondro1122 vsak si pisal ze v kaviarni sa na teba usmievali

karolinakr
24. feb 2024

Tvoj problem je, že furt vidiš niekoho rozklepaneho
Ty maš nielen dysmorfiu -dysmorficku poruchu a posadnutost svojim telom
https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/1019...

ale si chorobne žiarlivý

ondro1122
autor
24. feb 2024

@karolinakr Mám dysmorfiu, bolí ma chrbát, mám zapalené ramená a ešte som aj asperger

tanyag
24. feb 2024

Ja mám fakt po dnešných tvojich správach dosť. Maj sa pekne a verím, že jedného dňa dostaneš rozum. Ja v tejto téme končím 👋

karolinakr
24. feb 2024

@ondro1122 odkiaĺ maš toho aspergera? to si si teraz vymyslel, či to vieš uź dlho?

ondro1122
autor
24. feb 2024

@karolinakr Karolína keď chceš aby som na sebe makal tak mi musím dovoliť vymazať profil

karolinakr
24. feb 2024

@ondro1122 zaleži jak makal..ked chceš negativne na sebe makať, tak nikdy

karolinakr
24. feb 2024

@ondro1122 a keď maš toho aspergera, to tvoja mama musela už dávno vedieť a zaviesť ťa k doktorovi

pralinka25
24. feb 2024

@ondro1122 a co ti pomoze vymazany profil. ved sa odhlas a vybavene. a ked sa ti bude chciet vratit vratis sa. naco hned mazat.

ondro1122
autor
24. feb 2024

@karolinakr jak sa dá na sebe negatívne makať ? 😵

karolinakr
24. feb 2024

@ondro1122 aj to je problem, že moźno že maš neliečenu diagnozu..a namiesto toho, aby si sa tu trapil, si to mal prejst liečbou uź dávno

ondro1122
autor
24. feb 2024

@karolinakr To len napísala jedna užívateľka
Skôr by ma zaujímalo prečo ma boli na ľavej strane krížov a šíri sa to niekedy až do stehien alebo zadku

stanielka17
24. feb 2024

@ondro1122 Preco mi tu tvoja tema furt vyskakuje uz par mesiacov? Chces zostat stary mladenec tak zostan, co sa ti zeny nasilu nukaju, ze o tom musis diskutovat na 125 stranach? Kriste…

ondro1122
autor
24. feb 2024

@stanielka17 Prebač