Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@ondro1122 Našla som ti jednu staršiu diskusiu. Prosím ťa, prečítaj si moju odpoveď autorke, je to trochu dlhé, tak sa mi to teraz nechcelo písať znova. Funguje to! https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-nastartovat-zdrave-sebavedomie/
@karolinakr ale on ju reane nepotrebuje. fakt max ak ma taku traumu z vlasov tak tie moze ale inak nepotreuje realne nic. aj tie vlasy. kopec zenam vobec nevadi ci ma chlap vlasy alebo nie.
vsak ale je to tak. sme tu niekolke a stavim sa ze kazdej sa paci niekto uplne iny.
@ondro1122
Musím ísť zarábať tisíce a tak...dokonca mi zistili, že som aj zdravý na srdce...takže kľudne aj veci na cvičenie môžem brať
@pralinka25 na Jojke chodila taka relacia, že prerabali človeka - zuby, vlasy, cvičenie, postava, oblečenie
@ondro1122 prihlas sa tam, vsetko zadara
a ti ludia fakt vyzerali lepšie, to by bolo čosi pre teba
Jak sa to volalo, vie niekto?
Nie ťažko sa takto žije a to je fakt....ťažko sa žije keď vidíš niektorých chlapov, ktorí ani nemusia povedať nič a ženy sa na nich usmievajú a sú priam až s prepačením mokré z nich...ja sa potom cítim jak chujko fakt....a keby som nejakú mal tak len rozklepaný by som bol keby videla niekoho takého...nikdy som nedostal čo i len náznak, že vyzerám dobre
Toto je tvoja ambicia, chodit za prostitutkami a byt prostitut?
Ja si myslin, ze ked niekomu pomôžu plastiky, pekne oblečenie a chce sa pačit, prečo nie..Niekto ma viac peňazí, niekto mdnej, ale účel to splní
Tvoj problem je, že furt vidiš niekoho rozklepaneho
Ty maš nielen dysmorfiu -dysmorficku poruchu a posadnutost svojim telom
https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/1019...
ale si chorobne žiarlivý
@karolinakr Mám dysmorfiu, bolí ma chrbát, mám zapalené ramená a ešte som aj asperger
Ja mám fakt po dnešných tvojich správach dosť. Maj sa pekne a verím, že jedného dňa dostaneš rozum. Ja v tejto téme končím 👋
@ondro1122 odkiaĺ maš toho aspergera? to si si teraz vymyslel, či to vieš uź dlho?
@karolinakr Karolína keď chceš aby som na sebe makal tak mi musím dovoliť vymazať profil
@ondro1122 a keď maš toho aspergera, to tvoja mama musela už dávno vedieť a zaviesť ťa k doktorovi
@ondro1122 a co ti pomoze vymazany profil. ved sa odhlas a vybavene. a ked sa ti bude chciet vratit vratis sa. naco hned mazat.
@ondro1122 aj to je problem, že moźno že maš neliečenu diagnozu..a namiesto toho, aby si sa tu trapil, si to mal prejst liečbou uź dávno
@karolinakr To len napísala jedna užívateľka
Skôr by ma zaujímalo prečo ma boli na ľavej strane krížov a šíri sa to niekedy až do stehien alebo zadku
@ondro1122 Preco mi tu tvoja tema furt vyskakuje uz par mesiacov? Chces zostat stary mladenec tak zostan, co sa ti zeny nasilu nukaju, ze o tom musis diskutovat na 125 stranach? Kriste…
@ondro1122 sleduj tuto temu a všimni si ako casto sa tam spomína výzor

@pralinka25 Prepáč, to sú bludy
@karolinakr No však toto chcem